פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים זאת על מנת שאני אוכל להוריד עדכון לBIOS מכיוון ששמעתי שללוח אם הזה העדכון הוא חיוני מאוד.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר תודה רבה :-) שאלה נוספת היא איך אני יודע איזה גרסת BIOS יש לי כרגע?
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים יש לי את אותו לוח, לא הורדתי אף פעם עידכון ביוסלמה העידכון כ"כ קריטי? אם אפשר לדעת. טנקס ;D
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים עידכון ביוס פותר לעיתים קרובות בעיות של תמיכה (זיכרון וכו) ובאגים שהיו בביוס האחרון..
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים cpu-zאתה בטוח שה CPU-Z מזהה את גירסת ה PCB של הלוח?לדעתי הכי בטוח זה פשוט להסתכל על הלוח פיזית ושם זה רשום (בד"כ אחרי או מתחת לשם הלוח).
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מניסיון הוא ממש דווקא בזה טועה המון.הוא לא מראה את גירסת הביוס הנכונה.היחידי שלא טעה בשום מחשב עד היום זה זה:http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים במספר מחשבים וגם בעבודה הוא בחלקם הגדול לא מדייק.הנכון ביותר כמובן זה בשלב ה-POST,אז רואים.אבל כשמשוים עם CPU-Z יש לו טעויות.לגבי ה-REV לא בדקתי..כי צריך לפתוח את המחשב ולהציץ על הלוח לאימות נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.