עבור לתוכן

האם ישנה דרך לשנות את מהירות הגלישה?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שהמודם וגם התשתית(של כבלים לפחות) יכולים לתמוך במהירויות פי 100 יותר גבוהות מהמהירות הנוכחית. ומי שבעצם מאט את האינטרנט הוא הספקים. כלומר, הם יכולים לאפשר למנוי 750 או 1.5 או 5 או אפילו יותר...?

האם ישנה דרך לעקוף את השליטה שלהם? האם אפשר לדבר רק עם הספק כך שיעלה לי מהירות ואז אני אוסיף כסף רק לספק ולא לתשתית. כלומר, החברה שמספקת תשתית תחשוב שאני ב750 ובעצם אני אעשה מנוי ל 1.5 עם הספק?

יש לי מודם שך TERAYON, האם ההגדרות הנוספות שיש לו באתר היעודי שלו, יכולות להועיל לי?

אם יש לי חבר שעובד נניח ב012 אז הוא יכול לשנות לי את המהירות? מבלי להגיד לכבלים למשל?

פורסם

לא הייתי אומר פי 100 , זה יותר קרוב לפי 10 .

בכל מקרה, מה שאתה רוצה לעשות זה לקבל שרות בלי לשלם AKA גניבה.

והחלק העצוב הוא שאתה אפילו לא מתבייש בזה, אנשים כמוך עושים לי בחילה.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי אומר פי 100 , זה יותר קרוב לפי 10 .

והחלק העצוב הוא שאתה אפילו לא מתבייש בזה, אנשים כמוך עושים לי בחילה.

לא. ממש לא. אני רוצה לדעת מי מגביל את המהירות? חברות התשתית או הספק. וכן, זה כן פי 100! AKA 10*10

פורסם

מה לא? קראת את מה שכתבת?

וזה לא פי 100.

נגיד המהירות הסטנדרטית של ה downstream היא 1 מגה ביט, פי מאה זה 100 מגה ביט שזה

מהירות של 100baseTX (כלומר Ethernet שתומך ב 100 מגה ביט), תזכור שמהירות של T3 היא

43 מגה ביט, כלומר פחות מחצי, ADSL מוגבל להרבה פחות מזה.

פורסם

טוב אז צריך רק להפוך את הדרך והשיטה תעבוד (אני חושב / כמעט בטוח).

אתה מצלצל לכבלים מזמין את החבילה שאתה רוצה.

מצלצל לספקים מזמין את החבילה הכי נמוכה (לרוב 750).

נהנה (רק הכבלים מגבילים לרוב/תמיד)

הערה: אין אני אחראי לתוצאות - זה לא חוקי!

פורסם

פעם זה היה אפשרי אצל מנויי הכבלים עם מודמים של מוטורולה. מה שהם עשו נקרא uncap. פעם התעניינתי בזה (אע"פ שהייתי והיני עדיין מנוי ב ADSL), ולפי מה שהבנתי הם פשוט התחברו לשרת של חברת הכבלים, והורידו הגדרות לחבילות גלישה של 2/2 4/1 אליהם למודם, וזה עבד.

לאחרונה הכבלים חסמו את הפירצה הזאת ע"י שדרוג השרתים שלהם, או משו בסגנון, כך שאתה לא יכול לעבוד יותר על אף אחד.

אפילו הצלחתי למצוא את האתר: http://www.******.net/

תפשפש קצת בפורומים ותקרא, אף אחד כבר לא מצליח לגנוב אינטרנט החל מחודש אוגוסט לערך.

כיוון שאין לי שום עניין באזהרה שלישית והרחקה מהפורום, אז עד שלא יגידו לי שזה בסדר לפרסם את האתר, לא אעשה כך.

פורסם
  • מחבר

סוף סוף תגובות עיניניות.

אז אתם אומרים שזה עובד הפוף? צריך שהכבלים יאפשרו והספק ישאר ב 750? ככה שזה אומר שאפשר לשלם לספק כ35 שח בחודש ולכבלים 45(או משהו כזה) ולגלוש ב20 שח פחות...

יש מישהו שבדק את זה?

פורסם

יש ספקים שמגבילים, 015 מנסיון אישי

אני מחובר ל1.5 ולאחי יש 750 וכשאני מתחבר לחשבון שלו המהירות יורדת ל 90...

קיצור אני לא ממליץ לך לנסות לפרוץ, תחיה ככה או שתשדרג מהירות :\

פורסם

גם הספק וגם התשתית מקצים לך רוחב פס מסויים

פורסם

ובנימה זו, ננעל, ו- chenrp נוספה לך אזהרה ראשונה מתוך 3, על תוכן לא חוקי (גניבת רוחב פס מספקית או תשתית, לא משנה לצורך הנעילה)

באזהרה השלישית תושתק/תורחק מהפורומים לתקופת זמן או לצמיתות לפי החלטת צוות האתר.

אנא קרא את חוקי הפורום להבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים