עבור לתוכן

קניית מחשב בתקציב של +-9.5K (כולל מסך וכולל ציוד הקפי)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

איפה אני יכול לברר על העכבר הנ"ל? כי הרבה רכשו אותו בפורום לאחרונה ואמרו שהוא טוב מאוד אבל לא אמרו על הנוחות שלו, וגם בביקורות לא מתייחסים לזה ממש, או שכן?

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי לך על הmx518 .. לאנשים שיש להם גם ג'י 5 וגם את העכבר הנ"ל אמרו שהם ממש אותו הדבר ולא מרגישים שום הבדל.. אז חבל על התוספת של עוד 100 שקל +- על שום דבר מורגש.. קח את הmx518 הכי טוב לדעתי אם אתה גיימר.. לי יש את הmx510 והוא עכבר פשוט מעולה , אז זה מאותו סדרה זה אותו עכבר כמעט אז אני ממליץ לך עליו בחום.. רמקולים לפי דעתי ביותר איכותיים לא atp.. אבל אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה לך עליהם הם יספקו את הסחורה ..

פורסם

MX518 הוא ממש לא כמו G5...

ה- G5 בנוי לנוחות ובגלל זה כשאתה משתמש בו אז כל כף היד שלך נמצאת על העכבר מה שגורר לכך שהשליטה בעכבר נעשית בעזרת כף היד בלבד, לעומת זאת ה- MX518 בנוי לאפקטיביות מירבית במשחקים ולכן הוא קצת יותר קטן ומוארך ומאפשר שליטה גם של כף היד וגם של האצבעות.

בקשר לרמקולים לדעתי ATP3 יותר מיספיקו לו, עדיף שישקיע כבר באיזה אוזניות טובות או משהו כזה.

שינסה להשיג איזה Sennheiser PC-155 או משהו כזה :P

פורסם
  • מחבר

ואם אני רוצה משהו יותר זול. עם הERGO 525 התנסת? איך הוא לעומת הA4tech?

פורסם

ואם אני רוצה משהו יותר זול. עם הERGO 525 התנסת? איך הוא לעומת הA4tech?

דבר ראשון אני חושב שאני קצת הגזמתי מקודם, ה- X-750BF זה דווקא אחלה עכבר יחסית לאיזה עכבר אופטי ב- 40 שקלים, אבל העיצוב שלו פשוט לא מאפשר שליטה ודיוק מירביים בזמן משחק.

הארגו 525 הוא למעשה מן G5 קצת מוקטן ומוגבה עם דרייברים ממש דפוקים ועם בעיות זיהוי בווינדוס, זה בעקרון כל מה שיש לי להגיד עליו.

לדעתי תלך על ה- MX518 שמבחינת עיצוב פשוט אידאלי למשחקים.

אתה יכול להתנסות גם עם ה- Razer Copperhead שקצת יותר יקר, הוא פשוט שונה משאר העכברים בעיצוב שלו שהוא יותר דק ומוארך.

לי אישית יש רייזר אבל אני עשיתי לו מוד לשינוי האחיזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אלך על הMX518!

תודה רבה לכולם, עכשיו השאלה היחידה שלי היא המקלדת שפתאום אני רואה שאולי לא כדאי לי ללכת עליה כי סה"כ אני לא ממש צריך אותה והיא די יקרה, אברר על כך בפורום ציוד הקפי.

תודה רבה לכל מי שעזר!

אם רק אפשר אם כבר האשכול פתוח, האם זה קשה לחבר לבד כרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים