עבור לתוכן

ראו הוזהרתם! אל תתקינו את הדרייברים החדשים של לוג'טק!

Featured Replies

פורסם

הדריברים של עכבר למשל, בגרסה SetPoint 3.3 ממש גרועים. הם מקפיצים את העכבר ממקום אחד במסך לצד השני!

לא עוזר להוריד תרוצת עכבר ולא עוזר כלום! אין אפילו תמונה של העכבר הנוכחי אלא תמונה של עכבר רגיל.

הנה תגובות של הרבה אנשים בעולם:

"I'm using an MX1000.

After installing SetPoint 3.3 in Vista, the mouse periodically jumps to the top or the left edges of the screen. I tested this by just moving the mouse in tiny movements in the middle of the screen for about a minute, and then it would jump to the edge of the screen. The timeing is irrelvent though, as I've also had it jump twice within two seconds. It won't jump if you're not moving the mouse.

Also, on a hunch, tried setting Pointer Acceleration to 'None', but that didn't correct it.

Also, I have two MX 1000 mice, and the problem occurs with both of them. Plus, this is the second clean installation of Vista that this problem has occured for me. Many other people have documented this problem here ... http://forums.logitech.com/logitech/board/message?board.id=software_mice&message.id=2932

I am reporting this problem again, because, unlike other posts on this board, Logitech has not commented on this issue.

"

ראו הוזהרתם!

פורסם

מדובר פה רק על ויסטה .

ראוי לציין את זה.

פורסם
  • מחבר

מדובר פה רק על ויסטה .

ראוי לציין את זה.

ממש לא! אתה טועה. הבאג משפיע גם על XP. ניסיתי וזה קרה גם לי. הדרייבר החדש מתאים גם לויסטה אך הבעיה בXP.

כשאתה מוריד את הדרייבר אתה יכול לבחור XP או VISTA. אני הורדתי XP כי אני עובד עם XP וזה פשוט גרוע!

פורסם

אוקי

פשוט בתגובות של אנשים מהעולם שהבאת מדובר רק על vista . :silly:

פורסם
  • מחבר

למי שרוצה דרייברים טובים שיוריד את setpoint310.EXE

שמתי לשיתוף בEMULE כי באתר של לוג'יטק לא מצאתי.

פורסם

יש לי את גרסה 3.30.

בהתחלה גם לי הייתה תמונה של עכבר רגיל (ג'נרי למראה), אבל עם קצת התעסקויות בתוכנה (לא זוכר בדיוק מה) הסתדרה התמונה ועכשיו אני רואה את ה-MX518 שלי.

אם למישהו יש MX518 הוא בטח שם לב שכתוב G3\MX518. כנראה ששניהם חולקים את אותן תכונות (כפתורים, אפשרויות וכו..), או שלוג'יטק סתם אהבלים.

אבל לא יודע, הכל בסדר עם התוכנה, כרגיל (כמו כל הגרסאות הקודמות).

פורסם

יש לי את גרסה 3.30.

בהתחלה גם לי הייתה תמונה של עכבר רגיל (ג'נרי למראה), אבל עם קצת התעסקויות בתוכנה (לא זוכר בדיוק מה) הסתדרה התמונה ועכשיו אני רואה את ה-MX518 שלי.

אם למישהו יש MX518 הוא בטח שם לב שכתוב G3\MX518. כנראה ששניהם חולקים את אותן תכונות (כפתורים, אפשרויות וכו..), או שלוג'יטק סתם אהבלים.

אבל לא יודע, הכל בסדר עם התוכנה, כרגיל (כמו כל הגרסאות הקודמות).

same here

פשוט תחטט באפשרויות של התוכנה ותמצא את זה (ואל תשכח לבחור את העכבר ברשימה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים