פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים Processor: AMD Athlon 64bit X4600 AM2 Dual-Core MotherBoard: MSI K9NGM או GIGABYTE M55PLUS-S3G chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410RAM: 1024 DUAL DDR II 667MHzברשותכם השמטתי את ההרדיסק, הצורב, המסך..וכרטיס הקול, בקיצור כל הפרטים שלדעתי לא צריכים לשנות בכלל לבחירת כרטיס המסך, במידה וטעיתי תאמרו לי ואני אגיד לכם את המפרט המלא.אנא עזרו לי למצוא כרטיס מסך! שמעתי פה ושם שכרטיסיי המסך שלATIעובדים יותר טוב עם מחשבייAMDאבל אני אתן לכם לאמת או להכפיש לי הכל...תודה מראש!עריכה: הוא כמובן לצרכיי גיימינג , הבעיה שהתקציב שלי לא אינסופי, והמחשב בעצמו מכובד מבחינת המחיר... אז אני חושב משהו בסביבות 300-600 ש"ח.אם יש משהו בקצת יותר שממש שווה את המחיר בצורה יוצאת דופן אני גם אשמח לשמוע...
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים תוסיף את התקציב לכותרתhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים כרטיס מסך צריך להיות תלוי בצרכים שלך ובסוג חריצי ההרחבה לכרטיס מסך שעל הלוח שלך AGP או PCI-Eובלוח שרשמתה יש חריצי הרחבה מסוג PCI-E ,כל מה שנשאר זה לדעת מה השימושים שלך ואת התקציב ואז יוכלו לעזור לך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.