פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים P4 2.0GhzASUS Motherboard (סלחו לי שאני לא זוכר דגם מסויים..אם זה חיוני מאוד ותרצו לדעת אני אשמח לברר, אם תאמרו לי כיצד)512DDR RAMNvidia Geforce FX5900 128 DDRAMHard Disk 80GB (לא זוכר RPM)DVD Burner Nec X12Creative Sound Card 4.1Monitor LG Flatron 17'במידה ושכחתי משהו... אשמח אם תאמרו לי ואני אוסיף.תודה מראש!
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים איזה מארז?איזה ספק?איזה חברה הזיכרון?מה הדגם המדוייק של הלוח אם?ככה בלי לדעת את מה שלמעלה אני חושב שבסביבות ה-1000
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר הזיכרון : 256 DDRAM של Kingston 256 השני אני לא יודע, מארז...סטנדרטי אין שום דבר מיוחד (כמו USB מקדימה או משהו כזה..) יש רק מקום אחסון קטן לדיסקים למעלה, וזהו..עיצוב יפה בעיניי אבל מעבר לזה רגיל לגמריי. לגביי שאר המידע אולי יש איזה משהו שסורק את זה ככה זריז.. שאני אוכל להגיד כל מה שתרצה? אני זוכר שהייתה פקודה ב-RUN... לא בטוח אם זה נותן את כל המידע אבל היה משהו... ואל תשכח לשים לב שזה כולל מסך ! סתם למקרה שפספסת תודה !
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר חחחח איזה רשע! אתה מדבר על המחשב שלי פה יש לו ערך סנטמינטלי הוא כמו אח בשבילי! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.