עבור לתוכן

במקרה של התקנת WINDOWS על כונן קשיח SATA2\SATA

Featured Replies

פורסם

יש דבר שאני לא בטוח לגביו אז אני מעדיף לשאול לפני שאני מתעסק בזה

ההתקנה של המערכת ההפעלה WINDOWS

על כונן קשיח SATA היא שונה מי ההתקנה הרגיל על כול כונן קשיח רגיל?

או שצריך בהתקנה לעשות משהו מיוחד

כי אני זוכר שראיתי איפשהו שצריך ללחוץ F6 במקרה של SATA ורציתי לדעת עם זה קשור לזה.

תודה

פורסם

אין הבדל.

ואל תלחץ F6.

פורסם

במחשבים עם בקרי SATA שההתקנה של חלונות לא יודעת לזהות אותם (במהלך ההתקנה הם לא מופיעים) צריך בשלב שהוא רושם ללחוץ F6, ללחוץ את זה ולהכניס דיסק לכונן A עם הדריברים.

פורסם

במחשבים עם בקרי SATA שההתקנה של חלונות לא יודעת לזהות אותם (במהלך ההתקנה הם לא מופיעים) צריך בשלב שהוא רושם ללחוץ F6, ללחוץ את זה ולהכניס דיסק לכונן A עם הדריברים.

נכון, אבל אני מניח שזה לא המקרה, אז אל תלחץ F6 בכל אופן.

פורסם
  • מחבר

מממ....למה הדריברים של כונני דיסק קשיח מי סוג

SATA

מגיעים על דיסקטים?

פורסם

איזה דרייברים?

חבר את הכונן עם כבל SATA.

חבר אותו לחשמל וזהו.

פורסם
  • מחבר

OSTM אני מבין שצריך פשוט לחבר לשמל וקבל SATA כמו כול HDD רגיל

אבל באמת יש סיכוי כזה שאני יתקין כונן SATA וזה לא יזהה אותו? ואני יאלץ להעזר ב DRIVER? ואם כן..אז הדריבר מגיע בכונן A? מה הסיכוי שזה קורה?

פורסם

לא יקרה.

חבר אותו.

תתקין מערכת הפעלה.

יהיה בסדר.

פורסם

כל כך בטוח בעצמך.

יש לוחות אם שמצריכים דרייבר, אם שלך מצריך דרייבר פשוט תוריד אותו על פלופי לפני שאתה מתקין זה הכל.

פורסם

כל כך בטוח בעצמך.

יש לוחות אם שמצריכים דרייבר, אם שלך מצריך דרייבר פשוט תוריד אותו על פלופי לפני שאתה מתקין זה הכל.

יש לו כבר דיסקט עם דרייברים שהגיע עם הכונן.

פורסם

מה? ממתי מקבלים דיסקט עם כונן? :nixweiss:

פורסם

מאיפה אני יודע.

את כל השלושה שלי קיבלתי בלי.

אבל זה מה שהוא אמר.

???

פורסם

מממ....למה הדריברים של כונני דיסק קשיח מי סוג

SATA

מגיעים על דיסקטים?

מאיפה אני יודע.

את כל השלושה שלי קיבלתי בלי.

אבל זה מה שהוא אמר.

???

תראה לי איפה בדיוק, הוא אפילו לא יודע שהם מגיעים בלופי אז איך קבעת שיש לו?

פורסם

אהה אוקי.

יכול להיות שלא הבנת נכון את מה שהוא כתב.

חשבתי שהוא שואל למה הם מגיעים על דיסקטים.

פורסם

ישנם בקרי SATA שלא מזוהים בתחילת ההתקנה וזה קורה לפעמים בגלל שהם מוגדרים כ RAID בביוס ולכן קודם כל תבדוק שהבקר שלך מוגדר כ NON RAID או כ IDE ואז תתחיל בהתקנה והכל בעיקרון צריך לזרום באופן רגיל...

ישנם לוחות כגון ABIT AB9 שמצריכים דיסקט התקנה לבקר כי הוא לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה ותכלס עם לוחות כאלה לא נפגשים הרבה... ישנם לוחות שמגיעים עם דיסקט התקנה לבקר מוכן מהחברה אבל לרוב זה לא כך...

תנסה להתחיל בהתקנה ולראות מה קורה אם מערכת ההפעלה מזהה את הבקר או לא אם כן מה טוב אם לא תחזור לכאן עם שם הלוח ונסביר לך איך ליצור את דיסקט ההתקנה לבקר זה מאוד פשוט אך לכל חברה יש את הפרוצדורה להכנת דיסקט התקנה שלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים