פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים הוא אמור להשתמש בכמות הזאת של זיכרון? או שזה וירוס או משהו.. כי סרקתי עם כמה תוכנות ולא מצאתי כלום.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים svchost.exe לא אמור לקחת בחיים כמות כזאתי של זיכרון לפי הידע שלי אבל זה שהקובץ ניקרא ככה זה לא בהחלט קובץ מערכת יש הרבה מאוד HACKERS\VIRUSES שדואגים שהשם של הקובץ שלהם יקרא כמו כול שם של קובץ מערכת אחר וירוץ על סרביס של SYSTEM כמו שאתה רואה שמה למרות שיש סיכוי קטן שזה באמת איזה בעיה אצלך במערכת שזה ככה עומס מטורף או משהו עצה שלי תוריד ת AV NOD32 תעדכן אותו בכול העידכונים האחרונים כנס דרך SAFE MODE ואך ורק דרך שמה הרץ סריקת וירוסים... בסיום של הסריקה תראה אם יש משהו אם כן על תתפלה ותנקוט באמצעים כדי להסיר את זה אחרי זה כנס ל MSCONFIG סתכל אם אתה מזהה דברים חשודים עם כן תסיר אותם אם אתה לא מבין ב MSCONFIG תחפש כאן בפורום למרות שאני חדש אני בטוח שיש כאן מדריך על זה אחרי זה תריץ גם תוכנה שניקראת Registry Mechanic כדי לנקות גם ת REG ואם יש לך מומלץ לישתמש גם ב AD-AWARE וכמובן על הדרך נקה ת c:\windows\temp קבצים זמנים של האינטרנט כנ"ח COOCKIS וכול זה מהמאפיינים של האקספלורר אחרי כול זה תעשה RESTART אני מאמין מאוד שדברים ישתנו במיקרה הכי גרוע וזה לא עוזר יש מצב שזה פריצה למחשב שלך ויכול להיות שהתקינו ROOTKIT נסה לחפש ברשת על ROOT KIT DITECTORES יש שמה הרבה חינמיות כמו לדוגמא rootkitshark, ואני מקווה שזה כבר יפתור לך הכול חחח הפלגתי יותר מידי קדימה בבעיה שלך אבל בכול מקרה אני מאמין שכול זה מאה אחוז יפתור לך תבעיה בהצלחה
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר תודה על התגובה המפורטת אחי! עם NOD32 ועוד 2 תוכנות לרוגלות סרקתי כבר וזה לא מצא את זה... אני חוזר שבוע הבא חמשוש אני אנסה את שאר הדברים שרשמת
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים שמע מתוך סקרנות הסתכלתי אצלי וגם אצלי הוא לוקח כמות גדולה של זיכרון אפילו גדולה יותר משלו 95,000Kעכשיו המחשיו שלי נקי מווירוסים ורגולות כלשהן אני מבצע סריקה מידי פעם והוא נקי בMSCONFIG הכל תקיןאני לא חושב שמה שאתה אומר זה נכון
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אצלי הוא לא עובר את ה 24K.. כלומר, ה"בזבזן" ביותר (יש לי 7 תהליכים בשם הזה)
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים זה בסדר אתה יכול להיות רגוע.קרא את זה למידע נוסף:http://support.microsoft.com/kb/314056
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים קראתי אותו כבר בעבר אבל עדיין הוא לא יעיל מכיוון שהוא אינו מציין כמה זיכרון היישום צורך וכמה הוא תקיןלמישהו נוסף יש תשובה???
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים כן, התשובה היא ש SVCHOST הוא בסה"כ "מכיל" של הרבה תוכנות שהתקנתם על המחשב ולכן אין מדד מדויק אליו.. (זה מעיין שם קוד למנהל ה services של windows).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.