עבור לתוכן

היתיעצות בקשר למסכים רחבים (''19-22)

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי - הדגם בעייתי באותה מידה וקטן יותר.

תחפש הודעות שלי + "22".

פורסם

אוקיי אני ינסה..תודה!

אז אתה בעצם אומר שכל המסכים במחירים הסבירים(19 אינץ עד 1500 וכל מסכי ה-22 הרחבים) הם דפוקים בטקסט,אין להם זווית ראיה נורמלית, ואם אני יחבר אותם לכרטיס טלויזיה ומשם לממיר אז אני יראה מפוקסל?!

פורסם

"אנסה"...

לא מכיר את כל המסכים אבל זויות צפיה הן בעיה כרונית של כל המסכים מבוססי TN.

הבעיתיות בטקסט משמעותית בעיקר למי שעובד המון עם טקסטים - לא לגלישה אקראית ברשת.

זה לא קשור לסוג הפאנל אלא לגודל הנקודה - dot pitch.

זה עניין אישי ויש רבים שהפונטים הקטנים (והחדים) של מסכי 20' מפריעים להם הרבה יותר בעבודה ממושכת.

לגבי הממיר - לא יודע מניסיון... רק ניחוש מושכל.

פורסם

אחי לא מצאתי חח עברתי על כל האשכולות שהחיפוש הניב. אתה יכול לתת לי את הכותרת המדויקת של האשכול או שפשוט להפנות אותי?

ממה שאני יודע רוב המסכים הפשוטים במחירים נורמליים, גם של חברות טובות כמו אל ג'י, הם TN לא?? זה הפנאל הכי נפוץ אז זה באמת כל כך גרוע?

אני 70 אחוז מהזמן גולש באינטרנט אז אתה חושב שזה משמעותי? הטקסט ניראה מטושטש או רק נמרח אם אני מזיז את הראש ואז זה מסתדר?

האם ההבדל בין שטח הצפייה של מסכי 19 אינץ לבין 22 רחב קטן?

אם התשובה חיובית לשאלות אז על איזה מסך גדול (19 ומעלה) אתה יכול להמליץ במחירים של 1500 שקל או 1800 אם זה מעל 20 אינץ?

פורסם

אחי לא מצאתי חח עברתי על כל האשכולות שהחיפוש הניב. אתה יכול לתת לי את הכותרת המדויקת של האשכול או שפשוט להפנות אותי?

למשל זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236148.0

ממה שאני יודע רוב המסכים הפשוטים במחירים נורמליים, גם של חברות טובות כמו אל ג'י, הם TN לא?? זה הפנאל הכי נפוץ אז זה באמת כל כך גרוע?

כן... זה עניין של שימושים, רגישות המשתמש ותקציב.

אני 70 אחוז מהזמן גולש באינטרנט אז אתה חושב שזה משמעותי? הטקסט ניראה מטושטש או רק נמרח אם אני מזיז את הראש ואז זה מסתדר?

לא מטשטש/נמרח אלא מפוקסל ולא חד כמו ב-CRT. יש יותר בעיה של שינוי גוונים תמידי עם שינוי קל בזוייות הצפיה

האם ההבדל בין שטח הצפייה של מסכי 19 אינץ לבין 22 רחב קטן?

דווקא גדול - 25% יותר בשטח מסך וכמעט 35% כמות הפיקסלים!

אם התשובה חיובית לשאלות אז על איזה מסך גדול (19 ומעלה) אתה יכול להמליץ במחירים של 1500 שקל או 1800 אם זה מעל 20 אינץ?

19' - SONY X95F בסביבות 1500 ש"ח.

מעבר לזה זה כבר 2000 ש"ח ל-VP930 או 971P שגם הם 19'

20' מתחילים ב-2500 ש"ח.

פורסם

שמע איזה קטע - חבר של אבא שלי בדיוק קנה את הדגם הזה בדיוק!זה אומר שאני יכול ללכת לבדוק את העניין ולהחליט סופית.

בכל מקרה, ניראה לי שאני ילך על זה כי מהמיטה גודל 19 אינץ זה גבולי אבל 22 אינץ זה כבר ממש טלויזיה...

תודה רבה על כל העזרה אני יחליט כבר!

פורסם

אני וה940BW שלי ממש לא מבינים על מה אתה מדבר

אני למסכים "רגילים" (שהם לא 16X9 או יותר רחבים) בחיים לא חוזר

פורסם

אז אתה ממליץ לי על קניית מסך 22 אינץ (mag bp2219w 5ms ב1800 שקל!) ??

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים