עבור לתוכן

המלצה על BROTHERS IN ARMS

Featured Replies

פורסם

מישהו קודם כול יכול להסביר לי על המשחק קצת ולתת חוות דעת.זה מבוסס על הסדרות?

פורסם

לא.

Band Of Brothers- הסדרה

Brothers In Arms- המשחק(אין קשר)

כן זה אחלה משחק ואתה מפעיל יותר את יכולות הטקטיקה שלך מאשר ה FPS. למרות זאת יש מלא נשקים שתוכל להשתמש בהם אך העיקרון הוא הפעלת קבוצת חיפוי וקבוצת התקפה.

קרא ביקורות של גיימר וגיימספוט

פורסם

משחק מעולה.

על תקופת מלחמת העולם ה-2. אתה מפקד על יחידה שעושה סוגים שונים של פעולות צבאיות.

פורסם
  • מחבר

דור מאיפה אתה מכיר את המשחק?

פורסם

בן דוד שלי היה משחק בו הרבה

פורסם

כאחד ששיחק הרבה משחקי מלחמת העולם השניה זה אפילו יותר טוב מCOD2 ו1

זה משחק שלא רצים מול האויב ומחוררים ככה "האאאא!!! פיו!! פיו!!"

צריך לחשוב איך להגיע אליו יש תפריט מפה שאתה פותח ואתה יכול לתכנן את הפעולות הטקטיות שלך

משחק פיצוץ עם AI משהו שלא ראית בחיים שלך אתה זורק רימון על האויבים הם זורקים אותו אליך בחזרה

הגרפיקה גם פצצה לשנת 2006 :/

פורסם

הראשון, הרבה יותר טוב ודווקא יש פה ושם קשר לסדרה כמו העיירות ומספר קרבות או התנגשויות אבל לא מעבר וגם משחק מהנה אבל שיימתי אותו ברמה הקשה ונלחמתי לבד רוב הזמן בלי להתייחס לצוות ולא יהיה קשה אבל מהנה..המשחק השני הורדתי אחרי שסיימתי את הראשון והוא נראה לי די חרא עברתי 2-3 שלבים ומחקתי כי מתחילים מהתחלה וזה לא המשך ולא התחברתי אליו.

פורסם

קודם כל למי שרשם את זה:

לא.

Band Of Brothers- הסדרה

Brothers In Arms- המשחק(אין קשר)

כן זה אחלה משחק ואתה מפעיל יותר את יכולות הטקטיקה שלך מאשר ה FPS. למרות זאת יש מלא נשקים שתוכל להשתמש בהם אך העיקרון הוא הפעלת קבוצת חיפוי וקבוצת התקפה.

קרא ביקורות של גיימר וגיימספוט

WTF ?? מה קשור בכלל BAND OF BROTHERS ??

יש סדרת סרטים מעולה של סטיבן שפילברג שנקראת BROTHERS IN ARMS והיא מעולה . לא יודע אם היא קשורה בעלילה איכשהו למשחק, אבל בהחלט ייתכן מאחר ושניהם מדברים על אותה מלחמה באותה תקופה ובאותם אזורים פחות או יותר..

עכשיו, לגבי המשחק - שני המשחקים בסדרה מעולים..כאשר הראשון הוא ROAD TO HILL 30 והשני הוא EARND IN BLOOD . הייתי נותן לכל אחד מהם 9/10 .. אבל קשה לי להגיד מי מהם יותר טוב.. הראשון נחמד ומעניין מאד וגם השני נשאר באותו הראש , רק שבשני ה AI (בעיקר של האויב) משופר פלאות !! במשחק השני כאשר האויב רואה שאתה מקובע במקום יותר מידי זמן אחרי מחסות הוא יינסה לרתק אותך למקום ולאגף אותך.. ככה שחייבים תמיד להשאר ערניים ולהמשיך בתנועה.. המוטו בשני המשחקים הוא - 1) למצוא את האוייב 2) לרתק אותו בכח אש 3) לאגף ולחסל אותו , רק שב EIB מקפידים על עקרון הריתוק הרבה יותר.. בכל מקרה משחק (שני הפרקים) מומלץ מאד !! נהנתי ממנו מאד ואף סיימתי כל אחד מהם פעמיים..

פורסם

אמור לצאת השלישי לא? עם מנוע של UNREAL 3... יש כבר מלא תמונות... זה נראה כמו סרט :silly:

פורסם

כאחד ששיחק הרבה משחקי מלחמת העולם השניה זה אפילו יותר טוב מCOD2 ו1

זה משחק שלא רצים מול האויב ומחוררים ככה "האאאא!!! פיו!! פיו!!"

צריך לחשוב איך להגיע אליו יש תפריט מפה שאתה פותח ואתה יכול לתכנן את הפעולות הטקטיות שלך

משחק פיצוץ עם AI משהו שלא ראית בחיים שלך אתה זורק רימון על האויבים הם זורקים אותו אליך בחזרה

הגרפיקה גם פצצה לשנת 2006 :/

wtf

במדל אוף הונור הראשון לסוני 1 הנאצים החזירו רימונים שזרקת עליהם.

ברוך הבא לעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים