פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אני רוצה לדעת, למה אנשים אומרים שהC2D יותר טוב מהDual Core, הרי לפי מהירות העיבוד- הDual Core עוקף את הC2D. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים וגם אין קשר בין קצב עבודת מעבד למהירות העיבוד שלו (יש, אבל הוא רק רכיב אחד).
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר חפשתי בסטיקי ואני לא ממש מוצא.אפשר הסבר מפורט יותר?או קישור לאיזהשהו מאמר שמסביר?
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים כנס לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=123280.0ותתחיל לעשות השוואות בין מעבדי ה c2d למעבדי amd x2ואל תשווה לפי מהיריות שעון, אלה לפי מחירים.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אם אתה עובד בקצב של 2 קפיצות בשניה, וחבר שלך עובד בקצב של 4 קפיצות בשניה, אבל בכל קפיצה, אתה יכול למחוא בכל קפיצה 4 פעמים כפיים, וחבר שלך יכול למחוא בכל קפיצה רק פעם אחת, מי מספיק למחאות יותר כפיים בזמן נתון ?
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים פעם ראיתי שמה איפהשהו...טוב לא משנהבעיקרון זה ההסבר הכלליהארכיטקטורה (בעיקרון "צורת העבודה" של המעבד) היא יעילה יותר ממעבדי AMD כפולי הליבה ולכן אפילו במהירויות שעון נמוכות יותר הוא עוקף את המעבדים אומני-זה הסבר מטומטם..בטח שהחבר עם ה4 קפיצות יותר מהיר... מזה משנה שאתה מוחא יותר כפיים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.