פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אני מנסה להגדיר את המודם של בזק כ PPPoE וכל פעם שאני מנסה לשמור את הגדרות החיוג אני מקבל הודעה על PVC Error והוא מסמן לי שישנם בעיות בשתי פרמטרים: VPI ו VCI נסיתי להגדיר:VPI=8VCI=48ללא הצלחה.מה הם שני הפרמטרים האלו? ואיך צריך להגדירם? (ספק אינטרנט=ברק)
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אלה ההגדרות הנכונות , על איזה connection ברשימה אתה מגדיר אותן ?נסה למחוק/לאפס את כל ה connections שיש לך שם ולהגדיר רק connection 0 על PPPOE עם ההגדרות הנ"לבמידה וזה עדיין זורק לך שגיאה, תעלה סקרינשוט לכאן.עריכה : הנה מדריך שלב אחר שלב ftp://ftp.netvision.net.il/home/o/oran_e/Aztech%20600E שם כתוב PPPOA אבל זה אמור לעבוד גם עם PPPOE לדעתי.עריכה 2 : מוזר, כתוב שם גם LLC, ואני יודע שזה אמור להיות VC-MUX (באנקפסולציה)
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים הכי פשוט:ריסט למודם (תחזיר אותו למצב מודם)כנס לממשק.תרשום שם משתמש ססמא.פרוטוקול תשאיר על PPPOE ולתחץ על CONNECTאחרי שקיבלת כתובת IP (תלך לQUICK START) תלך ל TOOLS, SYSTEM COMMANDS וSAVE SETTINGS.תהנה.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים שם כתוב PPPOA אבל זה אמור לעבוד גם עם PPPOE לדעתי.עריכה 2 : מוזר, כתוב שם גם LLC, ואני יודע שזה אמור להיות VC-MUX (באנקפסולציה)LLC/SNAP = PPPOEVC-MUX =PPPOAתעשה מה שTHE COLLEST אמר... ההגדרות בברירת מחדל שלו צריכות להיות מוגדרות תקין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.