עבור לתוכן

אם הספק נשרף, המחשב לא ידלק ?

Featured Replies

פורסם

הייתה הפסקת חשמל והמחשב נדלק לכמה שניות ונכבה.

מהספק יש רעש מוזר כזה "פססססס..." והמאורר שלו לא נדלק.

מה קרה?

פורסם

כנראה שהוא נשרף, אני הייתי מנסה להדליק את המחשב עם ספק אחר בשביל להיות בטוח בזה.

פורסם

איזה ספק זה היה?

פורסם

בכל מקרה זה כמו לשאול "המנוע הלך...האוטו יסע?"

הספק נותן חשמל לכל הרכיבים שלך במחשב,ואני מניח שידוע לך שהמחשב והריכיבים לא יכולים לפעול בלי חשמל.

אם יש לך אחריות,ננסה לממש אותה.

אם אין לך אתה תצטרך ספק חדש

פורסם
  • מחבר

כמה יעלה לי ספק חדש?

ואיך אני יכול לדעת שלא נשרף לי עוד רכיבים מלבד הספק?

פורסם

לא תוכל לדעת עד שלא תביא/תקנה ספק חדש.

בפורום ספקים ומארזים ישנם כמה וכמה דיונים טובים על ספקים ומחירים

אני ממליץ בחום לתת קפיצה לשם.

פורסם

"אם הספק נשרף, המחשב לא ידלק ?" בטח שהמחשב לא ידלק כי הספק מעביר לו את החשמל

פורסם

בספטמבר 2005 קרה לי מקרה דומה.

הדלקתי את המחשב, לאחר 10 דקות המחשב כבה מעצמו והיה ריח כבד של "שרוף" בכל החדר, כל המארז רתח מחום.

פירקתי את המארז, הספק כח רתח מחום, ניסיתי להדליק את המחשב- לא נדלק. הספק השמיע קולות מוזרים.

פירקתי את הספק, הלכתי איתו לחנות מחשבים, קניתי אחד חדש ב- 80 ש"ח, הרכבתי אותו (3 דקות עבודה) והבעיה תוקנה.

כנראה המאוורר שלו התקלקל, הוא עבד עד שהתחמם ונשרף. מאז הסקתי את המסקנות, התקנתי תוכנת בקרת טמפ' לרכיבי המחשב, כל כמה חודשים אני מפרק את המארז ומנקה אותו מאבק ואת המאווררים משמן.

פורסם

היה נחמד אם היית מסיק שספק ג'נרי לא מומלץ והיית משקיע עוד טיפה בישביל ספק נורמאלי

פורסם

פאק stio :smile1:

יש לך מכונת זמן איך אתה מדבר אלינו מ98 (למה לעזעזאל יותר נכון????)

ולמה לא להשקיע בספק איכותי , 80 שקל זה עוד ספק סיכון כמו שאומרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על האיחור בתגובתי..

בכל אופן, אני יודע שספק כזה לא מומלץ, אבל אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מידי.

המחשב הזה (בן 7 שנים ו- 3 חודשים) עובד 4 שעות ביום בלבד, ובימי שישי שבת עובד 12 שעות ביום.

בקשר למערכת ההפעלה: תאמין לי שהייתי מאוד שמח להעיף את ה-98 הזה, אבל אני לא חושב שהמחשב הזה יכול להריץ את XP במהירות סבירה, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

א. ספק כוח הוא אחד מרכיבי המחשב החשובים ביותר, אם לא תשקיע בו ותיקח משהו ג'נרי, לא סתם תאבד את הספק, אתה עלול לאבד את המחשב כולו

ב. יש כלים שמאפשרים להריץ XP אפילו על מחשבים ממש מיושנים (ואני מדבר איתך על PENTIUM I 133MHZ),

JUST GOOGLE IT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים