עבור לתוכן

עזרה עם מפרט 1200 ש"ח (בבעלותי חומרה חלקית)

Featured Replies

פורסם

הצרכים: גלישה, משרד, צפיה בסרטים, משחקים (לא צריך הגדרות מקסימליות)

החומרה שיש לי: HD SATA, צורב DVD וכרטיס מסך ATI Radeon 9800 Pro

האם כדאי לי לרכוש לוח AGP ולהשתמש ב- Radeon, או שהוא כבר לא מספיק בכלל למשחקים כבר? המשחקים היחידים שאשחק הם סימולציות נהיגה עם הגה Momo Racing כיפי :yelclap: שיש לי. עד עכשיו שיחקתי בעיקר Colin McRae Rally. אני מצפה ל- Colin Mcrae DIRT שיצא בקיץ. האם הכרטיס שלי יריץ אותו?

נאמר לי ש- DDR2 עדיף על 1. האם יש לוחות AGP DDR2?

תודה רבה. אני מעריך את זה.

פורסם

לדעתי, כשדוחפים שני לוחות אם ללוח אחד זה מקור לבעיות.. במיוחד מחברה ברמה ממוצעת

קח את ה M2NPV-MXוAsus או את אחיו M2NPV-VMוAsus

שניהם מצויינים ומבחינת מחיר\תמורה הם משתלמים, אם אני לא טועה יש להם 3 שנים אחריות?

קח את אחד מהם, הם לוחות מצויינים ואם תרצה אוברקלוק בעתיד הם לא יאכזבו.

תשתמש בכרטיס מסך המובנה עד שתרצה להשתדרג, ואז תמיד יש לך שם את הסלוט המבוקש.

אם אין לך אופציה אחרת חוץ מה ASROK לשילוב של AGP, DDR2, DUAL CORE אז לך על PCI-E בלבד מחברה יותר מוצלחת

פורסם

סליחה war hammer אתה אומר שלוח שהוא גם MINIATX והוא גם אם כרטיס מבונה לא יכאזב אותו בOC על מה אתה מדבר?! אם הוא יצליח לעלות 200HZ למעבד זה יהיה הישג לדבר הזה :bash:

הייתי רוצה ליראות הוכחה שהלוחות האלה טובים בOC חחח

פורסם
  • מחבר

AsD קצת רגישות בבקשה, אתה לא מסכים עם War-Hammer ואתה אפילו חושב שהוא מדבר שטויות, נכון? בכל מקרה עדיף בלי לצחוק ולהרביץ :bash:

בכבוד

אני חושב שאלך על ה- Asus M2N-MX עם מעבד 3800 וכרטיס זכרון 1GB 533 אחד, ויותר מאוחר עוד אחד.

מה חושבים? איזה חברה זיכרון כדאי לי?

פורסם
link=topic=240863.msg2125944#msg2125944 date=1172491197]

סליחה war hammer אתה אומר שלוח שהוא גם MINIATX והוא גם אם כרטיס מבונה לא יכאזב אותו בOC על מה אתה מדבר?! אם הוא יצליח לעלות 200HZ למעבד זה יהיה הישג לדבר הזה :bash:

הייתי רוצה ליראות הוכחה שהלוחות האלה טובים בOC חחח

למה MINIATX לא יכול להיות טוב באוברקלוק?

הכרטיס מסך המובנה יגביל אותו באוברקלוק הרבה אחרי המערכת קירור. אני מדבר על אוברקלוק לשימוש במחשב בייתי ולא צריך ללכת קיצוני מידיי (הבנאדם לא מתכנן להשתמש בכרטיס המובנה עד סוף חייו, והוא ציין את זה קודם), זה לא לוח לביצועים מקסימלים זה לוח שנותן תמורה טובה למחיר, גם באוברקלוק.

אני אישית מוכן להעלות נתוני אוברקלוק עם לוח כזה אם יהיה לי קצת זמן פנוי.

ואיך שאני מכיר את שחר הוא לא ינסה למשוך את המחשב שלו יותר מידי, הוא רוצה מחשב אמין ויציב שלא מאכזב אותו גם במשחקים וגם בעבודה יומיומית מול המחשב.

פורסם

לוחות אם יחד עם כרטיס מסך מובנה ויחד עם OC לא הולך ביחד...

ולגבי הזכרנות תקח זכרונות של 667....

פורסם

אשמח ליראות שיפור של 50FSB על הלוח הזה..

פורסם
  • מחבר

חברה שינוי בתכנית! אני בונה על לינוקס וגיליתי שהוא לא תוצך ב- SMP וישתמש רק במעבד אחד (ותקנו אותי אם אני טועה!). אז החלטתי ללכת על מעבד אחד! ואין לי מושג מה לקחת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים