פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים האמת שלא בדקתי אפילו אם שלו LCD/CRT חח :-Xבכל אופן, GTS 320 בOC יהיה מספיק טוב.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מספיק טוב בטוחהשאלה היא אם לא יותר מידי טובאני לא רוצה להגיד שמע לך תקנה את הכרטיסמבלי שיש לא אפשרות לנצל אותו כמו שצריךאולי אם הוא יחכה קצת 8600 יהיה לו מספיק טובבהרבה פחות כסף .אני באמת לא יודע ובגלל זה אני אומר שכדי שהוא ישאל בפורום המתאים על זההוא רוצה להוציא הרבה כסף ולנצל אותו בצורה אופטמליתאז מגיע לו תשובה מדויקת
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר לקנות מחשב חדש זה מסובך בשבילי כרגע.יש לי תקציב 6000 בשביל שדרוג-זה מספיק כסף בשביל לעשות כמה דברים, אתם לא חושבים?אז אתם יכולים לומר לי מה כן אפשר לעשות במקום מה אי אפשר?אני לא מתכוון לעשות OC ( מלחיץ יותר מדי שישרף או משו)
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים תשמע, תקרא את מה שכתבתי לך ותשאלכל דבר בפורום המתאים ככה תיהיה בטוח מה אפשר ומה לאאם תרד מה 8800 אני בטוח שאפשר להמליץ לך על שדרוג נחמד בהרבה פחות
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים חבל לוותר על הGTS... ככה עוד כמה חודשים שנה מקסימום הוא יצטרך לשדרג שוב [אם מה שיש לו עכשיו לא מספיק...]בדוגרי לא כדאי לך לשדרג כ.מסך עכשיו.. יש לך סבבה של כרטיס רק המעבד מזה מגביל אותו... קיצר תקנה C2D [עם כל מה שנחוץ לזה..] ועוד כמה חודשים תקנה GTS
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר כן, נראה לי שאתה צודק,רק זה ממש מבאס אותי- גיימר בדם עם מחשב כזה לול.טוב אז תוכל להגיד למה הכפול ליבה של אינטל יותר טוב משל AMD?ואם מחליפים את המעבד, צריך להחליף גם את הלוח אם-על איזה לוח אם אתה ממליץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.