פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים תאכלס כל מה שנאמר כאן נכון לגבי קצב התפתחות מבורך , שמצד אחד הוא נכון אבל הוא לא פרופורציונאלי למשחקים של היום - עם כרטיס כמו 8800gtx שעולה 3K שקלים היית מצפה כבר לפוטו ריאליזם ממזמן... וספלינטר סל משחק ענק הדרך לשחק בו היא ממש בסבלנות ועם כמה שפחות לירות בנשק - פשוט תענוג.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים חחחח אני זוכר שאמרו את זה כבר בתקופת ה GF4 על ה GF-FX ... זה יקח עוד קצת זמן היתי אומר אנחנו עדיין דיי רחוקים מזה
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים זה יהיה עולם שכולו טוב ... בעיקרון אנחנו לא ממש רחוקים מזה , מבחינת יכולת גרפית כבר דיי הגענו לזה ויש הרבה תמונות וסרטונים בגרפיקה ממוחשבת שדיי מציאותיים אבל בנוגע לכוח העיבוד של הדברים האלה בזמן אמת זה יקח עוד קצת זמן ולא נראה לי שה 8800GT\R600\PS3 הם התשובה לזה
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אפשר איכשהוא להרוג אותם בחניקה?ולא רק ביריות?את צריך להתגנב אליהם מאחורה ואז ללחוץ על מקש שמאל או ימין(תלוי מה אתה רוצה לעשות)...
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים זה יהיה עולם שכולו טוב ... בעיקרון אנחנו לא ממש רחוקים מזה , מבחינת יכולת גרפית כבר דיי הגענו לזה ויש הרבה תמונות וסרטונים בגרפיקה ממוחשבת שדיי מציאותיים אבל בנוגע לכוח העיבוד של הדברים האלה בזמן אמת זה יקח עוד קצת זמן ולא נראה לי שה 8800GT\R600\PS3 הם התשובה לזה צריך לחשוב מחדש על כל הליכי העיבוד הגרפי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.