עבור לתוכן

Splinter Cell Double Agent נשק

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה האם במשחק עצמו אני יכול לראות את האיש אחרת כמו בFAR CRY שהנשק שלו ביד ולא כמו שרואים עכשיו את האיש?

פורסם

לא, המשחק משוחק מנקודת מבט של גוף שלישי בלבד.

פורסם

זה די יהרוס לשחק במשחק הזה בגוף ראשון ...

פורסם
  • מחבר

פשוט קשה לי ללכת ככה זה ממש מוזר!

פורסם

יש שם פעולות התגנבות, חניקה וכ'ו.

זה רק יהרוס אם המשחק יהיה בגוף ראשון

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה כשנגמר הנשק אפשר לקחת מהשומרים שאתה הורג או משהו?

פורסם

לא

פורסם

אלוהים ישמור, הרצתי חיפוש בגוגל כדי לראות ביקורות על המשחק, וראיתי שהוא 7 ג'יגה.

מה קרה למשחקים בגודל נורמלי של 600-700 מגה? מילא, שיהיה דיסק די וי די. 4.7 ג'יגה.

אבל 7?!

העולם הזה משתנה מהר מדי בשבילי.

אם מישהו מחפש אותי, אני מתחבא מתחת למיטה.

פורסם

רבים מהמשחקים החדשים כיום שוקלים 6-7 ג'יגה

פורסם

אלוהים ישמור, הרצתי חיפוש בגוגל כדי לראות ביקורות על המשחק, וראיתי שהוא 7 ג'יגה.

מה קרה למשחקים בגודל נורמלי של 600-700 מגה? מילא, שיהיה דיסק די וי די. 4.7 ג'יגה.

אבל 7?!

העולם הזה משתנה מהר מדי בשבילי.

אם מישהו מחפש אותי, אני מתחבא מתחת למיטה.

ההפך וטוב שכך... ככל שהמשחק תופס יותר נפח כך הוא יכול לספק יותר תוכן ובדרך כלל גם יותר איכות, הטכנולוגיה מתקדמת המדיות מתפתחות ולא רחוק היום שבו יהיו משחקים שיתפסו 25 ג'יגה ויותר על מדיות BD ו HD

פורסם

אין ספק שההתפתחות העצומה בשוק החומרה בשנים האחרונות מהווה פלטפורמה מעולה למפתחי המשחקים להשקיע בכל מה שקשור לענייןף מה שמבטיח לכולנו חווית משחק משופרת כל פעם מחדש. זה צד אחד.

מצד שני, הדרישות העצומות שיש כיום לכל משחק (ולכל משחק שיבוא), מהבחינה החומרתית, אונסות את המשתמש הפשוט (כן, פשוט, כולה רציתי להריץ משחק) להשקיע הון תועפות בחומרה ייעודית.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני בעד לשדרג את המחשב כל זמן סביר ולא להשאר עם גרוטאה שלא מריצה כלום.

אבל בהתחשב בהתקדמות העצומה שיש כיום בשוק, ולקצב החומרה המתחלף כל פרק זמן קצר,

אם אני רוצה להבטיח לעצמי חומרה שעדיין תוכל להריץ דברים בקלות גם עוד חצי שנה-שנה, אני חייב ללכת על שוק ההיי-אנד, אחרת תוך כמה חודשים אני יורד ויורד בהגדרות הריצה של המשחק עד שיש לי מחשב "מיושן" שעה 6000 ש"ח.

ברור שזה מצב טבעי, ברור שכך היו דברים מעולם. פשוט שפעם קצב ההתקדמות היה הרבה יותר נורמלי, הרבה יותר סביר.

נכנסנו למערבולת מטורפת של פיתוח, לצד תקציבים לא ריאליים בכלל בשביל דרישות שיכולות להחשב גם mid-range.

סעמק, אילו היו לי 25,000 ש"ח מיותרים...

נדב.

פורסם

כבר הרבה זמן אני תוהה אם מפתחי משחקים מקבלים תמלוגים מיצרני חומרה בכל פעם שהם מפתחים משחקים כבדים בכוונה (כל מיני שורות קוד חסרות תועלת שגונבות משאבים וכו'). תחשבו על זה, משחקים מודרנים לא נראים הרבה יותר טוב ממשחקים לפני שנתיים-שלוש, ועדיין הם דורשים מחשבים עוצמתיים באופן מוגזם. לא מוזר?

פורסם

גם אני חשבתי על זה האמת, שיש בין מיצרי החומרה למיצרי המשחקים איזשהו הסכם.

כי אני מסכים שהדרישות של משחקים היום, דורשים הוצאות כספיות עצומות כל 3 שנים וזה גם אני אומר בנדבנות.

אם אין ביניהם הסכם, אז לפי דעתי יצרני משחקים היום עצלנים בטירוף, במקום לכתוב קודים טובים יותר

להשגת ביצועים טובים יותר גם במערכות בינוניות הם מעדיפים את הדרך הקלה של לעלות את הדרישות פשוט.

פורסם

אתם שוכחים שיש המון משחקים עם קטעי וידאו ולפעמים גם ממש סרטים באורך לא מבוטל שגם לוקחים המון מקום

כמו במטריקס \Act of war\C&C3

פורסם
  • מחבר

אני משחק במשחק ואני לא מבין הוא לא יכול לרוץ?

הקצב של המשחק ממש איטי

ויש לי עוד שאלה מה זה סוגי היריות שיש במשחק כי אני רואה כזה טבעת אני רואה כדור רגיל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים