פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים המממ.. משהו מוזר, הזזתי את המסך לפינה בשולחן ועכשיו הצד הימני העליון של המסך דהוי מעט בהשוואה לשאר המסך, ניסיתי להזיז חזרה וזה לא עוזר....
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר סתם מסך רגיל פשוט וחביב שעלה 500 שקל..אבל הוא די חדש, אני מתכוון לא עבר שנה וחצי אפילו מאז שקניתי ...
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר אם זה לא היה ברור עד עכשיו מסך רגיל ב500 שקל זה CRT, של חברה סינית כלשהי משהו Viewpointאם זה היה LCD הייתי מציין בדיוק אבל מכיוון שזה סתם מסך CRT ג'נרי פשוט וחביב לא מצאתי לנכון לתת מפרט מדוייק של סתם מסך פשוט..
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים תהיה לי בריא עם השטויות שלך...בכל מקרה, היה מקור מגנטי ליד/באזור המסך (היכן שהוא לא נראה טוב ?) נסה לשים מגנט ליד ולראות אם זה משפיע.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר בהחלט, לקחתי מגנט מהמקרר וליד הפינה שאני מעביר זה משנה צבעתוספת:בדיוק לפני שזה קרה פירקתי איזה מערכת סטריאו שהייתה לי על השולחן הקיצר סתם בשביל הקטע החזרתי לשנייה את אחד הרמקולים של המערכת ליד המסך והצבע התחרפן לחלוטין
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אם אתה מפעיל degauss במסך (אמור להיות בתפריט אופציות) או מכבה מדליק, זה לא משפיע ?אם לא, תכלס צריך לקחת מגנט חזק ולשחק עם זה עד שהוא "משחרר" את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.