פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אני ליקראת רכישת לוח אם חדש. רוצה לירכוש כרטיס טוב! ( לא מחפש אוברקלוקינג)כרגע אני רק מחפש פיתרון בסיסי לכרטיס מסך - ובעתיד אני יקנה כרטיס טובנקודה נוספת היא שאני חייב 4 חריצי PCI (גם 3 זה בסדר....אבל גבולי)1 חשבתי על לוח הבא של ג'יגה ביית - שיש לו כרטיס מסך אינטגראליhttp://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G2. או על הכרטיס הבא של אסוס ( שיצריך הוספת כרטיס מסך ניפרד = 100 ש"ח יקר יותר)http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1171&modelmenu=1הנקודה היא שהיזהירו אותי שזה לא חכם ביכלל לירכוש לוח אם עם כרטיס מסך אינטגראלי = פשוט לא לגעת בזה!השאלות:- האם זה נכון? או סתם שטויות?- על איזה מהאפשרויות הייתם מציעים ללכת?או...- בתקציב של עד 500 ש"ח - האם יש לכם פיתרון טוב יותר?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אם לא מתוכנן שום OC אין שום בעיה לקחת לוח שכולל שבב גראפי מובנה ואח"כ לשדרג כרטיס מסך.מהו מפרט המערכת המלא שלך?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר המיפרט הוא AMD 3800 כפולזיכרון 2Gחוצ מיזה יש לי כרטיס סאונד תותחי +MIDI שתופסים שני חריצי PCI פיתאום ניכנסתי לאי וודאות לגבי הלוח הזה של ג'יגה בייט - שהייתי ממש סגור עליומודה שאני לא יודע מה להחליט כאןנגיד שאני קונה כרטיס מסך של ג'יגה בייט עם כרטיס מסך משולב ----ובעתיד אני מישתגע ומנסה ליראות מה זה OC ....אז יהיו בעיות עם זה?מה דעתכם על שני הכרטיסים אני מיתלבט בניהם?וביכלל - יש לחברי הפורום אולי המלצה אחרת - טובה יותר בתקציב של 500 ש"ח בערך?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים תראה שבב גראפי יכול להגביל אותך בתוצאות OC סופיות.האם אתה חייב את כרטיס הקול הזה? האם הוא לעריכה מקצועית?רוב הלוחות החדשים מוגבלים כיום ל2חריצי PCI.יש לך את ה-DFI Infinity NF Ultra II שכולל 3 חריצי PCI אבל לא שבב גראפי מובנה.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר הכרטיס קול הוא כרטיס יקר ומיוחד - וMIDI זה פורמט תיקשורת בתחום המוזיקה שמחבר מכשירי נגינה ושולט על פונקציות....(פורמט חיבור בידיוק כמו שיש USB) 2 הסלוטים הם עובדה שאני לא יכול לדלג עליה PCI נוסף הוא לכרטיס וידאו שאני רוצה ליקנות כדי שאוחל להעלות למחשב את כל סירטי הוידאו שצילמתי בעבר ע"ג פילים/קסטות כלומר שאוחל לחבר את מצלמת הוידאו שלי = המצויינת של סוני = אבל הישנה (אין לי פורמט DVI ) והPCI האחרון - יותר אופציונאלי....לכרטיס מסך פשוט יותר או לכל שימוש אחר....של פורמטים ישנים יותר (האמת יותר בישביל שקט נפשי - מכשכל שאר הסלוטים תפוסים) אם אני מדבר שטויות....תגידו ולא להתבייש למשל אני עוד לא סגור על זה אם אני לא יכול להעלות וידאו למחשב = מחיבור המצלמה גם בלי כרטיס וידאו - אלה בכניסות של כרטיס מסך חדשני תודה למי שעוזר!
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים הכרטיס וידאו מתחבר דרך FireWire? אם כן תשכח ממנו קח לוח עם FireWire מובנהכרטיס מסך PCI לפורמטים ישנים זה לא שימושי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.