עבור לתוכן

קורסים לחומרה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שממש אין לי כסף

אני בדיוק כמעט מסיים לחסוך לAMD נורמלי

ספק זה המקסימום שאני יכול לקנות עכשיו

אז מישהו יכול להמליץ לי על ספר?

אולי אני אקח מחשב ישן של חבר שלי

תודה

פורסם

תראה מה תעשה

אם אתה ילד בן למעלה מ15-16 תלך לחנות מחשבים גדולה ותציע את עצמך לעבודה בתור עוזר הרכבות במעבדה

תציע להם חודש עבודה של לפחות 2 ערבים בשבוע של 4 שעות לערב עם תקופת ניסיון ללא שכר של שבועיים שלושה

אתה יודע להתקין WIN מגירסאות שונות ללא בעיה כבר נכון???

עם קצת מזל יקבלו אותך ותלמד מאנשים מנוסים איך להרכיב במהירות מחשב כאשר אולי תהיה לך מזה עבודה לאחר הצהריים

במרדנית היה ילד בן 12בקיץ לפני שנה הוא היה בן של חבר של הבוס שבמקום קיטנה הוא היה שם 5 שעות ביום ועזר עם המחשבים ולפרוק סחורה ובסוף קיבל גם גויסטיק משוכלל ועוד חומרה מתנה (אסור להעביד ילד בן 12 בתשלום ) אז זאת היתה ממש קיטנה בשבילו

והוא נהיה המלך של הכיתה בתחום המחשבים

פורסם

תראה מה תעשה

אם אתה ילד בן למעלה מ15-16 תלך לחנות מחשבים גדולה ותציע את עצמך לעבודה בתור עוזר הרכבות במעבדה

תציע להם חודש עבודה של לפחות 2 ערבים בשבוע של 4 שעות לערב עם תקופת ניסיון ללא שכר של שבועיים שלושה

אתה יודע להתקין WIN מגירסאות שונות ללא בעיה כבר נכון???

עם קצת מזל יקבלו אותך ותלמד מאנשים מנוסים איך להרכיב במהירות מחשב כאשר אולי תהיה לך מזה עבודה לאחר הצהריים

במרדנית היה ילד בן 12בקיץ לפני שנה הוא היה בן של חבר של הבוס שבמקום קיטנה הוא היה שם 5 שעות ביום ועזר עם המחשבים ולפרוק סחורה ובסוף קיבל גם גויסטיק משוכלל ועוד חומרה מתנה (אסור להעביד ילד בן 12 בתשלום ) אז זאת היתה ממש קיטנה בשבילו

והוא נהיה המלך של הכיתה בתחום המחשבים

רעיון מקורי ולא רע בכלל.

אני זוכר שאת המחשב הראשון שלי הרכבתי בלי שעבדתי באיזה מקום או למדתי ממשהו, אני פשוט לימדתי את עצמי וקראתי הרבה חומר מהאינטרנט באנגלית(עוד לא היו אתרי חומרה בארץ).

פורסם

אז החלטתי לעשות קורס של איזה 40 שעות

כדאי לי?

איםה כדאי לי לעשות?

מקבלים תעודה נכון?

בדקתי בנושאים קודמים וכתבו שהתעודה הזאת היא סתם שטויות , אין לי בעיה עם זה העיקר ללמוד קצת יותר

תודה

קורס במכללה נורמאלית היה עולה לך כמה אלפי שקלים ועוד כמה מאות כדי לגשת למבחן הסמכה.

התעודה היא אולי באמת סתם שטות, אבל אם אתה מחפש עבודה ואין לך נסיון מוכח היא יכולה להיות גם נכס.

פורסם

אז החלטתי לעשות קורס של איזה 40 שעות

כדאי לי?

איםה כדאי לי לעשות?

מקבלים תעודה נכון?

בדקתי בנושאים קודמים וכתבו שהתעודה הזאת היא סתם שטויות , אין לי בעיה עם זה העיקר ללמוד קצת יותר

תודה

קורס במכללה נורמאלית היה עולה לך כמה אלפי שקלים ועוד כמה מאות כדי לגשת למבחן הסמכה.

התעודה היא אולי באמת סתם שטות, אבל אם אתה מחפש עבודה ואין לך נסיון מוכח היא יכולה להיות גם נכס.

גם אם יש לך ידע והירכבית עשרות מחשבים זה קשה למצא עבודה אם אין לך תעודה. תיקח אותי לדוגמא, עבדתי בכמה מקומות ולא עוזרת לי שום המלצה כשמבקשים ממני תעודת טכנאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים