פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים שלום..עד לא מזמן הצלחתי לסדר שהטמ' של הCPU תהיה בערך 19-30 מעלות.אבל נגעתי במשהו ועכשיו זה לא יורד מ47!ניסיתי לסדר הכל כמו שהיה אבל זה לא עוזריש לי את התוכנה ABIT EQ...למישהו יש פתרונות?(נגעתי בעיקר בOC GURU)
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים שנה את הכותרת בהתאם לחוקים, אתה לא יוזר חדש וזאת לא פעם ראשונה שאני מזהיר אותך. לגבי השאלה עצמה - תספק יותר פרטים - מה שינית וכו'.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר מצטער,הכותרת שונתה.הקטע שאני לא זוכר כ"כ במה נגעתי...לא עשיתי משהו שיכול לגרום לזה.על איזה מצב צריך לשים את זה בOC GURU? (שקט טורבו רגיל או ברירת מחדל)אם אני אמחק את התוכנה המצב יחזור לקדמותו?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר אני זוכר שנגעתי בעוצמות של המאוררים בטעות אבל החזרתי הכל לקדמותו.. מה צריך לשנות פה?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים המתח למעבד שלו בסדר..(לפי התדר צריך להיות לו 3000+ או 3200+)..תנסה להגדיר את זה על AUTO או טורבו ולראות אם יש שינוים..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר שמתי לב שבטורבו היא עולה ובשקט היא יורדת..כנראה זה למעבד ולא רק למאורר.אוטו זה שאתה מגדיר באיזה מצב הוא יהיה בכל תוכנה.. זה לא יעזוראולי נפרק וננקה את הצלעות קירור? (חח תמיד חשבתי שזה המעבד)
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים שמתי לב שבטורבו היא עולה ובשקט היא יורדת..כנראה זה למעבד ולא רק למאורר.אוטו זה שאתה מגדיר באיזה מצב הוא יהיה בכל תוכנה.. זה לא יעזוראולי נפרק וננקה את הצלעות קירור? (חח תמיד חשבתי שזה המעבד)AUTO לא פשוט נותן למחשב להחליט מתי ואיפה הRPM יעלה ירד..(בביוס זה אמור להיות ככה)?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר AUTO לא פשוט נותן למחשב להחליט מתי ואיפה הRPM יעלה ירד..(בביוס זה אמור להיות ככה)?אני לא חושבכי שלחצתי על הכיוונן של האוטו הוא אמר לי להכניס דיסק ולא היה לי כוח,אז לחצי KKKK ואז אתה מוסיף תוכנה ובוחר אם זה יהיה בטורבו או בשקט וכו'..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים תגידו, מאיפה אני יכול להשיג את התוכנה הזאת? (Oс guru)אני מניח שהיא לא חינמית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.