פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר תודה לכל המגיבים.קניתי טלויזיית LCD 32" של טושיבה ביום רביעי שעבר, וקניתי כבל קומפוננט למחשב\טלויזה, ועכשיו אני צריך גם את הכבל לפלייסטיישן, מאחר ובמחשב ראיתי שיפור רציני.אני יודע שהקונסולה עצמה (PS2) מאוד מוגבלת מבחינה גרפית, אבל עדיין, גם אם יהיה שיפור קטן, לפי דעתי הצנועה, כדאי לקנות קומפוננט.שוב תודה לכולם!
פורסם 2007 במרץ 118 שנים תודה לכל המגיבים.קניתי טלויזיית LCD 32" של טושיבה ביום רביעי שעבר, וקניתי כבל קומפוננט למחשב\טלויזה, ועכשיו אני צריך גם את הכבל לפלייסטיישן, מאחר ובמחשב ראיתי שיפור רציני.אני יודע שהקונסולה עצמה (PS2) מאוד מוגבלת מבחינה גרפית, אבל עדיין, גם אם יהיה שיפור קטן, לפי דעתי הצנועה, כדאי לקנות קומפוננט.שוב תודה לכולם!מאיפה אתה קונה?, גם אני צריך אחד.שאלתי אם אפשר להזמין לי בבאג הרצליה (שבעת הכוכבים), והמנהל סניף אמר שאין במלאי בכל החנויות.אבל אפשר לעשות הזמנה מיוחדת. הזמנתי, אמור להגיע שבוע הבא.נראה אם הוא יעמוד במילה שלו...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר מצטער שלא חזרתי מוקדם יותר ביקשו שאני אחזור ואספר אם הכבל שיפר ... אני יכול להגיד שהוא שיפר קצת, ממש קצת ... את הגרפיקה (יותר מדי זה לא ישפר כי הקונסולה לא תומכת אבל עדיין), מה שכן, הכתב קריא הרבה יותר ... ובנוגע לכבל קומפוננט מצאתי ב VGS ...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים יש משחקים מסוימים שתומכים ב480P תבדוק משחקים כאלה ואז תגיד אני חושב שRE4 לPS2 תומך בזה
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר יש משחקים מסוימים שתומכים ב480P תבדוק משחקים כאלה ואז תגיד אני חושב שRE4 לPS2 תומך בזה אתה יודע במקרה איזה משחקים תומכים ? למרות שאני לא יודע אם הקונסולה עצמה תומכת ביותר ..
פורסם 2007 באפריל 118 שנים כל קונסולות הדור הקודם יכולות תאורטית לתמוך ב480P הבעיה שרוב המשחקים לא תומכים בכל מיקרה אנה הרשימה מוויקי http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Progressive_Scan_PS2_Games
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.