פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים כשאני מפעיל אימון אז אני רוצה לשנות את סוג האימון, למשל אימון של פנדלים, קרנות, וכו'אז כאשר אני לוחץ על שינוי סוג האימון לאחר שלחצתי ESC אני מקבל את ההודעה הבאהonly the active controller can access this optionאיך בכל זאת אני יכול לשנות את סוג האימון?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים ההערה המעצבנת הזאת מוצגת גם בזמן משחקים כשמנסים לבצע שינוי טקטי/חילוף.מה שאתה צריך לעשות זה פשוט מה שרשום לך- במקום ללחוץ עם העכבר תשמש בבקר שאחראי על הקבוצה.כלומר- או במקלדת ואז תלחץ enter על האופציה המבוקשת או במקרה כמו שלי באמצעות הגיימפד...
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים נראה שזה ככה מכיוון שאם תעשה משחק באינטרנט למשל, השחקן השני לא יכל להיכנס לטקטיקה שלך ולשנות דברים. כלומר רק מי ששולט על הבקר הספציפי יוכל להיכנס לקבוצה... אחרת אין לי הגיון למה עשו דבר כזה גם במשחקים שמשחקים לבד אני מניח ש-EA Sports עשו בכוונה קצת בעיות כדי שיהיה להם מה לתקן בפיפ"א הבא...
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אכן דבר נורא מעצבן שנתכלתי בו מלא פעמים במשחקים עם חברים... אין מה לעשות פשוט תקפיד להכנס לאפשרויות האלה כמו שצריך
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אתם יודעים מה יותר מתסכל? העניין שאי אפשר לשחק יותר מ-2 שחקנים גם במשחק און-ליין.כלומר, לקחנו יוזמה התחברנו (אני וחבר שלי) לחבר אחר באון ליין וגילינו שרק 2 שחקנים יכולים לבחור קבוצה ולשחק (למרות שהיו בבית שלי מקלדת+גיימפד ובבית של החבר עוד מקלדת...).מישהו יודע משהו בנושא שפספסתי?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים חברים שלי ניסו לחבר שתי מקלדות וזה לא עבד... הוא זיהה אותם בתור מקלדת אחת
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים בזמן המשחק,שההודעה המודברת פה קורה,פשוט תכנסו שוב לתפריט,חכו 5-7 שניות ואז תכנסו לאופציה שליבכם חפץ בה.=/
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר אתם יודעים מה יותר מתסכל? העניין שאי אפשר לשחק יותר מ-2 שחקנים גם במשחק און-ליין. כלומר, לקחנו יוזמה התחברנו (אני וחבר שלי) לחבר אחר באון ליין וגילינו שרק 2 שחקנים יכולים לבחור קבוצה ולשחק (למרות שהיו בבית שלי מקלדת+גיימפד ובבית של החבר עוד מקלדת...). מישהו יודע משהו בנושא שפספסתי? כמה שאתה צודק ! אחד הדברים המרגיזים ביותר זה כאשר חברת תוכנה חושבת לעצמה שבגירסה החדשה אפשר להוריד את האופציות הכי חיוניות שהיו בגירסה הקודמת ! אחרי הכל, רוצים "לתקן" את הבעיה באיזו שהיא גירסה עתידית כנראה כדי להוציא עוד קצת כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.