עבור לתוכן

צריך המלצה ל-MP3 חדש בכ-300 ש"ח, פרטים בפנים ( להעביר לת'רד גאדג'טים )

Featured Replies

פורסם

תיראה אני בתור בעלים של IPOD ננו ג'נרי יכול להגיש שבמחינת הקומפקטיות הוא מעולה,דק,קליל וקטן,אבל איכות שמע בינונית מינוס,היום שמעתי את ה E250 שאותו אני הולך לקנות ואהבתי אותו הוא אומנם יותר כבר אבל נותן הרגשה של איכות מסך איכותי, וגם איכות שלו הרבה יותר טובה מה ג'נרי, שים לב שיש לך גם בסכום הזה את ה IRIVER U10 בעל מסך המגע:http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1901833,00.asp.

• תגובות 39
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אבל אני צריך אחד דק,

אז מה הכי עדיף במחיר הכי נמוך?

פורסם

קח את הc140 או 240 ההבדל היחיד הוא בסוללה, ב140 סוללת AAA וב240 נטענת. ביניהם זאת כבר הבחירה שלך. הם העונים על הדרישות של חבר שלך במחיר הנמוך ביותר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל הקטע שהם לא כלכך דקים, ובאחד הביקורות היה כתוב שהטייפ מנהלים ברמה נמוכה, וזה מאוד חשוב לו.

אני הייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על המכשיר שיענה על הדרישות שלו במחיר הכי נמוך ( הוא מוכן להוסיף כסף )

פורסם
  • מחבר

בסדר, ראיתי את זה, אבל שוב: הוא לא הכי דק, ואמרו שהטייפ שלו לא ברמה גבוהה כלכך.

הוא מוכן להוסיף כסף, אז מה הדבר שיהיה הכי משתלם לו ( מעל 300 שקל )?

פורסם

אם כל מה שהוא צריך זה שהנגן יהיה דק אז שיקנה אייפוד נאנו וזהו

פורסם

ב300 שקל?

פורסם
  • מחבר

שוב, הוא מוכן להוסיף כסף, אבל לא יותר מדי.

והוא צריך בעיקר שזה יהיה דק, איכות גבוהה של בנייה ומוסיקה, טיפ מנהלים באיכות גבוהה, ואם יש שם סוללות מובנות אז שיחזיקו לא לקצת זמן.

פורסם

תגיד לי בנאדם? כמה עוד פעמים אתה תבקש את מה שביקשת מיליון פעם וענו לך על מה שביקשת?

סנסה :s07::bash::kopfpatsch::s07::kopfpatsch:

מה אתה רוצה עוד ?

רוצה אייפוד? קנה אייפדו דק ואיכות שמיעה בינונית מינוס. רוצה SMART ?תקבל חרא איכות מכול הכיוונים אבל כמה שהוא דק....

רוצה ZVM? תוסיף עוד 1300 שקל ותקבל!

רוצה U3 ?G3 ?M43JG34-8Y-984UJ?

מה אתה רוצה?!?!?! תן תקציב כמה הוא יוכל להוסיף! :kopfpatsch:..... אתה והחבר שלך מסתלבטים על כול הפורום..... די כבר לא טוב לך- אל תגיב יותר, אתה פוחד שאנחנו ניתן לך משהו באיכות חרא- לך לפורומים של נענע/וואלה / YNET ותשאל אותם....

פורסם

מסכים^^^

בגדול הכי קרוב לתקציב שלו ומשהו שהוא לא זבל סיני זה רק ה SANDISK C240 (שים לב יש לו סוללה נטענת-יתרון וגם סלוט לכרטיס זיכרון)

זהו רוצה יותר מזה צריך לשלם יותר

תסביר לו גם שזה קניה ללפחות 3 שנים לכן יש טעם להשקיע

פורסם
  • מחבר

על איזה סנסה אתם מדברים? ראיתי כמה סוגים.

והסנסה הזה הוא יותר דק מה-e250.

פורסם

מה אתה רוצה תגיד?!?!?!?!?!?!?! להשיג עוד הודעות בפורום????? אמרו לך כבר מלא פעמים פשוט תקנה את הC240 זהווווווווו

פורסם
  • מחבר

אבל כבר אמרתי שהוא עבה מדי, ולכן חשבתי שהמלצתם סוף סוף על סנסה אחר, אחד מאלה:

http://www.sandisk.com/Products/Item(1205)-SDMX3-1024-Sansa_m240_1GB_MP3_Player.aspx

http://www.sandisk.com/Products/Item(1208)-SDMX2-1024-Sansa_e140_Digital_Audio_Player_1GB.aspx

כי הם נראים דקים יותר, לא?

ובפעם האלף, מישהו מוכן להמליץ על אחד דק יותר גם אם הוא עולה 200 שקל יותר???

פורסם

שניהם עבים יותר ממה שהצענו לך או בגודל שמה שהצענו לך.

לא תמצא נגן עם איכות שמע סבירה ודק כמו רמת הקליטה שלך ב500 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים