עבור לתוכן

פורסמו נתוני מכירות קונסולות בארצות הברית

Featured Replies

פורסם

הם לא קונים בגלל הגימיק הם קונים בגלל המחיר, ישראלים הם לא היחידים שאוהבים זול

• תגובות 46
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם לא אוהבים סימני פיסוק, אה?

ואני בטוח שעל תחביר בסיסי לא שמעתם...

קרירין ושאר המוגבלים לשונית: תתחילו לכתוב כמו שצריך, עם סימני פיסוק וחתביר בסיסי (צריך להיות קצת הגיון במשפטים...), ואם תתקנו גם שגיאות כתיב זה לא יזיק.

יש פה אנשים בני 16-18 (ובנאדם פתאטי אחד בן 28), אחרי הבגרות בלשון, שכותבים כמו ילד קטן שהרגע גילה את השפה העיברית.

תתאפסו על עצמכם!

פורסם
  • מחבר

תיראו אני מסכים שכרגע אין הרבה סיבות לקנות WII

ולי אין כרגע אחד

אבל אני חייב להגיד הWII זה לא רק "ללא גימרים"

אלה כמו שאמרו פונה לקהל מאוד רחב

הWII יכול לשבת לצד 360\PS3\PC

בבית של גימר כבד

יכול להיות במדף של מבוגרים\בחורות

יכול לשבת במדף משפחתי

ויכול לשבת בבית של גימר אם תקציב נמוך או נינטנדו פאן

הפוטנציל שלו לקהל כל כך רחב זה מה שגורם לו להצליח

והDS מצליח מאותה סיבה

וכמו שפעם הPS1 הגדיל תשוק היום הDS והWII מגדילים תשוק

פורסם

kisin הניק שלך קשור למלחין\פסנתרן?

ותפסיקו כבר לבכות על זה שהגולם פותח ת'רדים כאלה, זה טוב.

הניק שלי קשור למשהו אחר...

ובקשר לת'רדים של קרירין - מעצבנת אותי העובדה שלת'רדים שלו אין שום מטרה חוץ מלקדם את העובדה (הכל כך ידועה וכל כך מעצבנת) שהוא מעריץ של WII.

שיפתחו לו פורום לנינטדו WII וששם הוא ירביץ את כל המידע שהוא רוצה בנושא.

כל פעם שיש ת'רד שמשמיץ את אחת הקונסולות האחרות אני כבר יודע, בלי להסתכל, שזה ת'רד של קרירין.

לפי דעתי, זה מוריד את הרמה של הפורום וגורם לי ולארחים לדלג על הרבה ת'רדים בגללו. אני פה בפורום כי אני נהנה לתרום מידע ולקרוא מידע חדש על עולם המשחקים, ולא כדי לראות את קרירין נותן מידע שגוי ומשמיץ שוב ושוב כל מה שלא קשור לWII.

חלאס, מספיק, אם הוא באמת רוצה לתרום ולעזור, שיביא ת'רדים שמביאים מידע על הWII, שיתן מידע על משחקים, שיביא תמונות, שיכתוב סיקורים...

לא חסר דרכים לתרום מידע נכון ואמין

פורסם
  • מחבר

אני דווקה כן נותן מידע על דברים אחרים חוץ מנינטנדו

פתחתי דיון על אוקמי פתחתי דיון על VF5 ועוד הרבה דיונים אחרים

אתה פשוט מיסתכל רק על הדיונים שאני יורד על קונסולות אחרות

ותדיונים האלה אני לוקח מהרשת ולא סתם ממציא

חוץ מיזה הכותרת של הדיון זה

פורסמו נתוני מכירות קונסולות בארצות הברית

ונכון אני שמח בגלל שהWII מצליח

וכתבתי את זה בהתחלה אבל זה יכל ללכת לכיוונים אחרים

פורסם

הניק שלי קשור למשהו אחר...

ובקשר לת'רדים של קרירין - מעצבנת אותי העובדה שלת'רדים שלו אין שום מטרה חוץ מלקדם את העובדה (הכל כך ידועה וכל כך מעצבנת) שהוא מעריץ של WII.

שיפתחו לו פורום לנינטדו WII וששם הוא ירביץ את כל המידע שהוא רוצה בנושא.

כל פעם שיש ת'רד שמשמיץ את אחת הקונסולות האחרות אני כבר יודע, בלי להסתכל, שזה ת'רד של קרירין.

לפי דעתי, זה מוריד את הרמה של הפורום וגורם לי ולארחים לדלג על הרבה ת'רדים בגללו. אני פה בפורום כי אני נהנה לתרום מידע ולקרוא מידע חדש על עולם המשחקים, ולא כדי לראות את קרירין נותן מידע שגוי ומשמיץ שוב ושוב כל מה שלא קשור לWII.

חלאס, מספיק, אם הוא באמת רוצה לתרום ולעזור, שיביא ת'רדים שמביאים מידע על הWII, שיתן מידע על משחקים, שיביא תמונות, שיכתוב סיקורים...

לא חסר דרכים לתרום מידע נכון ואמין

מילים כדורבנות!!!

אם כבר להביא נתוני מכירות, אז לעשות את זה כמו שצריך: לכתוב כל קונסולה ומספר המכירות שלה בחודש הנתון, מהנמכרת ביותר לנמכרת פחות, ואם גם אפשר אז השוואה לנתוני המכירות שלה מהחודש שעבר (מה שעושים ברוב אתרי המשחקים).

דברים כאלה לדוגמא, לא סתם השמצות ודברים חסרי תוכן כפי שציין kisin.

אפשר גם לעשות ת'רד מדיה וחדשות גדול לכל פלטפורמה (PS3, WII, Xbox 360, PC וכו...), שבו יקובצו כל הסרטונים, התמונות והחדשות המעודכנות ביותר על כל מה שנוגע לפלטפורמה ולמשחקים שלה (זו רק דוגמא).

פורסם
  • מחבר
אם כבר להביא נתוני מכירות, אז לעשות את זה כמו שצריך: לכתוב כל קונסולה ומספר המכירות שלה בחודש הנתון, מהנמכרת ביותר לנמכרת פחות, ואם גם אפשר אז השוואה לנתוני המכירות שלה מהחודש שעבר (מה שעושים ברוב אתרי המשחקים).

אני נתתי לינק לגימספוט בהתחלה ואם הייתם לוחצים אליו הייתם רואים את כל הכתבה אם מספרים והכול

ועוד עמודים על עמודים של טוקבסטים

אבל אתם לא לחצתם על הלינק כניראה וישר זורקים האשמות :s07: :s07: :s07:

ואם אתה רוצה-

Wii takes lead in January

[uPDATE] Nintendo's "new-gen" console sells 435,503 units in US in five weeks, besting the 360's 294,000 units and the PS3's 243,554; DS tops portables.

By Tor Thorsen, GameSpot

Posted Feb 21, 2007 10:45 am PT

Last December, the Xbox 360 was the best-selling next-generation console in the US, moving more than 1.1 million units. In second place was Nintendo's "new-gen" device, the Wii, with 604,200 units. Pulling up the rear was Sony's supply-constrained PlayStation 3 with 490,700 units sold--a shortcoming ameliorated by the fact that 1.4 million PlayStation 2s sold during the month.

299,352 units in January? Is this the Guitar Hero II effect or just people being very late to the party?

This week, industry-research firm NPD released its figures for "January"--which was in fact a five-week period from December 31, 2006, to February 3, 2007. During the so-called month, the Wii pulled ahead of the Xbox 360 in the US. According to figures released by both companies, Nintendo's upstart machine moved 435,503 units, compared to 294,000 units of Microsoft's 15-month-old console.

But while the cardinals of Redmond still retain second-place bragging rights in the new console contest, that may soon change. With blue laser diode production problems apparently behind it, Sony has begun to breathe down Microsoft's neck. The Japanese electronics giant claims it sold 243,554 PS3s in the US during the extended January reporting period.

Sony Computer Entertainment was bullish in a statement. "Tie ratios for [the] PS3 have improved by 80 percent since launch and should continue to climb with the release of the much-anticipated MotorStorm from SCEA and Virtua Fighter 5 from Sega," it said.

In the grander scope of things, NPD (by way of several analyst reports) now states that, as of February 3, around 4.8 million Xbox 360s, 1.5 million Wiis, and 933,000 PS3s have been sold in the US.

[uPDATE] As for the PS2, it kept on truckin' as well, moving 299,352 units--a year-on-year increase of 20 percent. Many analysts speculated the console's continuing good fortune was a combination of its cheap price and the fact that it is needed to play the runaway hit Guitar Hero II. NPD reported that just 34,000 GameCubes sold during the month, and did not even bother reporting sales figures for the original Xbox--tossing another shovelful of dirt into the platform's grave.

On the portable front, the Nintendo DS was king (shocker), selling 239,000 units during the five-week January period. The PSP came in second with 211,000 units, followed by the Game Boy Advance with 179,000 units.

ציטוט של גימספוט

פורסם

http://www.gamespot.com/news/6166189.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

:funn: :funn: :funn: :funn:

נינטנדו מנצחת את מיקרוסופט אפילו במגרש הביתי

:D :D :D :D :D:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ההודעה שלך עדיין נשארה ילדותית.

אני חושב שאנשים מתעצבנים ממך לא רק בגלל שאתה לא מביא לינקים, אלא בגלל מכלול של דברים (ביניהם חוסר אובייקטביות, פאנביות מוגזמת (תופעה מגעילה), תחביר גרוע, חוסר בסימני פיסוק, הרבה שגיאות כתיב, ילדותיות ועוד ועוד).

אני לא מכיר אותך אישית, אבל בפורום אתה ממש מעצבן.

פורסם
  • מחבר

יופי אז אל תיכנס לדיונים שלי אם זה מעצבן אותך

ליכנס וליתבכין זה עלוב

פורסם

אני מסכים עם קרירין , עם זה מעצבן אותך למה אתה נכנס לדיונים שלו?

חוץ מזה שהוא באמת מגזים עם האהדה לנינטנדו, זה בעיקר מעצבן כי ההצלחה שלהם אמיתי :)

בכל אופן קרירין תמשיך לפתח נושאים מעניינים מי שלא רוצה שלא יכנס

פורסם

Wii סתם חרא של קונסולה, מה היא שווה אם יש לה 2 וחצי משחקים טובים.

xbox360 הקונסולה הכי שווה לקנות.

חוץ מזה Wii הרבה יותר זולה מהאחרות, זה מסביר את המכירות הגבוהות שלה לעומת קונסולות שעולות כמעט פי 2 וחצי יותר.

פורסם
  • מחבר

בטח ה360 כל כך טובה שרוב המשחקים הטובים שלה זה FPS שרובם יוצאים גם לPC

והמשחקים הכי מצופים כרגע זה אנריל 2007 והלו 3 (עוד FPS )

מיקרוסופט צריכה להחליף תשם לFPSC (הC לקונסולה) :lol: :lol: :lol:

חוץ מיזה ה360 יצא שנה לפני

תיתן לWII זמן ואז תיראה לאיזה קונסולה יהיה תלינפ הכי טוב

פורסם

עזוב אותך שטויות, אם מישהו כבר רוצה להוציא כסף על קונסולה

והוא מתכנן לשחק בה הרבה .. זה רק 360 , לא PS3 ולא Wii.

אישית, אני מעדיף את המחשב על שלושתם, אני רק אומר - אם כבר אז כבר ..

פורסם
  • מחבר

יש לך מחקר מדעי שמוכיח את זה ?

יש לך הוכחה שבWII לא ישחקו הרבה ?

זלדה זה עשרות שעות משחק

ובעתיד אמורים להגיעה הרבה משחקי רשת

תן לWII תזמן שלו ואז תישפוט

ואם אתה מעדיף מחשב ה360 פונה בעיקר לקהל יעד כמוך

ככה שאני מבין למה אתה אומר את זה אבל מה לעשות אתה לא הרוב :nixweiss:

פורסם

לצערך הוא כן.

לא משנה כמה קנו WII עכשיו, בדצמבר שזה שיא ה-xmas shopping frenzy כולם רצו 360.

זה אמור שיותר אנשים ייקנו משחקים ל360, יותר אנשים ישלמו על ה-live ומפתחים יעדיפו לפתח משחקים ל360.

כל השטויות על זמן פיתוח ועלות ל-wii אי אפשר לגבות, אתה לא יודע בכמה Nintendo מוכרת את ה-SDK.

ה-360 כתחליף למחשב לגיימרים היא הקונסולה היחידה שנותנת תמורה כלשהי לכסף.

ה-Wii נחמדה בתור משחק חברה עם החברה בסוף שבוע אבל בסופו של דבר לדברים כאלה לא צריך יותר מידי משחקים מספיק הWii play ואיזה ריימן נחמד וזהו.

כל שאר הנתח שוק של המשחקים יילך לאנשים בני 30 חסרי חיים כמוך שמתחפשים ללינק כל שני ושישי כדי לשחק די אנד די במרתף של אמא שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים