עבור לתוכן

פורסמו נתוני מכירות קונסולות בארצות הברית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן כן תגיד לעצמך שWII מתחרה בPS2

אבל בפועל הWII באותו משבצת זמן של ה360\PS3

נכון שהיא לא חזקה כמוהם אבל יש לה דברים אחרים כמו

1-שליטה באמת חדשנית

2-מחיר זול

3-זמן ומחיר פיתוח הרבה יותר מהיר וזול

ומה לעשות מבחינת עלות תועלת אנשים בוחרים יותר בWII

• תגובות 46
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברור שאנשים בוחרים בwii זה כמו שיותר אנשים קונים מחשב עם כרטיס מסך 5200 באייבורי מאשר8800GT הם פשוט לא צריכים את זה

שוב זה שהwii יצאה באותו זמן עם הPS3 אין שום קשר היא בהחלט לא קונסולת הדור הבא היא פשוט זולה עם גימיק לא שאני אומר שזה גימיק רע לא ניסיתי אני מאמין שזה אפילו טוב אבל זהו.

חוץ מזה שכמו הPS3 כרגע יש לה משחק אחד טוב אם אני לא טועה

ועוד דבר אם כבר הכי מגוחך בעולם זה הטריילרים למשחקים של ה wii כמה שמראים שהשקחן יותר כאילו במשחק בגלל השליטה אתה יודע שהמשחק יהיה הרבה יותר מחורבן ראה ערך red steel שהשחקן עושה קידה ועוד שטויות wtf!!

כולל המשחק החדש sadness שהטריילר שלו אחד המגוחכים

http://www.wiitube.com/view_question.php?post_id=271&post_type=4

פורסם
  • מחבר

תיראה רוב המשחקי השקה של הWII מחורבנים זה נכון

והסיבה פשוטה

רובם הם פורטים פשוטים

ונכון משחק "רציני" יש רק אחד באמת טוב שגם הוא פורט

ועוד משחק עממי מאוד טוב

אבל זה ההשקה

תזכור שהWII יצא רק בסוף 2006

לא לפני יותר משנה כמו ה360

ותיראה סוניק לדוגמה הרבה יותר טוב בWII לאומת ה360\PS3

ובקרוב יגיעו התותחים הכבדים

לדוגמה אם יכללו מולטיפליר מקוון בSuper Smash Bros יש לו סיכוי מצוין להיות

אחד מהמשחקי מולטיפליר הטובים שיצאו

יש מאריו חדש בפיתוח מטרואיד חדש בפיתוח וכו

חברות צד שלישי מעבירות הרבה תמיכה ככה שאם הזמן הלינופ ישתפר מאוד

ואתה אומר גימיק?

משחקים כמו גולף\טניס\ביסבול\איגרוף וכו יכולים פוטנצילית להיות הרבה יותר טובים מהמקבילים ל360\PS3

רק ביגלל הגימיק

Early on in the project, we figured out that in addition to the Wii Remote's infrared "direct pointing device" the controller has the ability to pick up acceleration on a few different axes and rotational orientation. With a natural golf swing in mind, we started with an acceleration-based swing because it made the most sense.

We took a layered approach when implementing the swing into the game. The first step would be to get a basic swing in the game so we could have a "tee to green experience" and then build other functionality on top. After a number of iterations, we arrived at a basic swing that felt good.

The next layer was to add the ability to "shot shape" using the Wii Remote. Rather than presetting the option to perform a draw (right to left ball flight) or fade (left to right ball flight), we wanted to keep players engaged with the Wii Remote. The most intuitive control scheme for shot shaping was mapping it to the rotational orientation, or tilt, of the Wii Remote. If you tilt the controller counterclockwise, your ball will go to the left (thus, a draw). If you tilt it clockwise, it yields the opposite (fade) effect.

The more advanced shot-shaping mechanic is something that is intuitive to use and difficult to master. You may find that you'll have a tendency to hit the ball to the right or left depending on your natural swing. Personally, I have a horrible tendency to slice the ball while playing real golf, and it translates over in our game as a natural fade.

Other gameplay mechanics that needed to be redesigned for the Wii were our midair spin control, power boost, and aiming features. While the ball is in the air, you can select the direction of spin on the Wii Remote's directional pad and shake the controller to add spin. To get more power on your shot, you simply need to swing harder. A nice and easy full swing will get you 100 percent power, but if you give it some extra juice, you can get up to 110 percent power. Aiming is a piece of cake because you can use either the directional pad to adjust your target area or you can even grab and drag it around using the Wii Remote.

All in all, our goal was to make the swing very accessible and intuitive to use. Anyone, from a casual gamer who has never picked up a golf club to the hardcore gamer and golfer, will be able to pick up the Wii Remote and have a great golfing experience with Tiger Woods PGA Tour 07.

על תיתיחס לWII ספורט ולמשחקי ההשקה הWII מסוגל לגרפיקה הרבה יותר טובה ושליטה הרבה יותר מדויקת

מהמישחקי השקה

פורסם

אם אני לא טועה היום או מחר יוצא נארוטו שיפודן ביפן לWII

פורסם
  • מחבר

משחקי נארוטו אף פעם לא היו טובים

אבל ניראה מה יצא מזה

דרך אגב ביפן יש פוקימון סטדיום אם משחק מקוון

זה המשחק מקוון הראשון של הWII ואני מאוד מקווה שיצאו עוד הרבה מקוונים

מאריו קארט יכול להיות מצוין במשחק מקוון

פורסם

משחקי נארוטו אף פעם לא היו טובים

אבל ניראה מה יצא מזה

דרך אגב ביפן יש פוקימון סטדיום אם משחק מקוון

זה המשחק מקוון הראשון של הWII ואני מאוד מקווה שיצאו עוד הרבה מקוונים

מאריו קארט יכול להיות מצוין במשחק מקוון

נארוטו זה הסדרה המצויירת הזאת לילדים קטנים, לא? (פשוט אח שלי בן 10 צופה בה אם אני לא טועה)

פורסם
  • מחבר

נארוטו בעברית+אנגלית = :puke: :puke: :puke:

נארוטו ביפנית סדרה מאוד טובה ויש הבדל ענק

פורסם

שמע לא נעים לי יכול להיות שאני עושה עכשיו אבל להרבה מאד אנשים אבל יש לי הרגשה בעייתית מאד עם רוב משחקי ה wii לראיה מה שאמרת כל המריו למיניהם סוניק נארוטו פוקימון אתה שומע את עצמך פוקימון אולי, אתה יודע משהו לא אולי יש בטוח הרבה אנשים שנהנים מהם אבל וואלה זה משחקים לילדים קטנים....

שיהיו משחקים רציניים נדבר ונראה ניסו אז זלדה גם זה חד פעמי כך שוב לדוגמה red steel אחת הנפילות הגדולות וזה היה צריך להיות משחק הדגל של ההשקה

אני מסתכל על המשחקים המובילים וזה מריו וסוניק נראה כמו חוג לילדים

ושוב כמו שאתה אומר הפוטנציאל שם , אני מודה אין לי ניסיון לי ניסיתי לשחק בwii אבל עד שאני לא יראה שזה באמת ככה וואלה לא יודע

ועוד משהו כל מה שאמרת זה בדיוק תופס לגבי הPS3 שגם לא אין שוב משחק טוב אבל הבעיה היא שעוד ולwii יהיה מריו וסוניק טובים בהמשך לסוני יש את metal gear . tekken 6 . gta4, וכו...

פורסם
  • מחבר

תיראה הרבה משחקים של נינטנדו מגעים במעטפת ילדותית

אבל ליבה שבאמת מתאימה לכל הגיליים

חוץ מיזה העניין זה בתמיכה של חברות צד שלישי ובדור הזה לנינטנדו יש תמיכה גדולה

אפילו רוקסטר שלא פיתחה לנינטנדו בדור הקודם מפתחת לה בדור הזה

RE יגיע גם לWII

סקוואר איניקס מפתחת כרגע 2 קוטרים לWII ואם הם יצליחו יהיו עוד בהמשך

EA (לא סובל אותם) תומכת חזק בWII ועוד הרבה חברות

כה שאם אתה מחפש משחקים יותר בוגרים יש לך משחקים של חברות צד שלישי

חוץ מזה לנינטנדו יש כמה משחקים פחות מוכרים כמו אדוונס אורס ומטרויד ועוד שפונים לקהל יותר מבוגר

(וכן הגרפיקה באדוונס אורס ילדותית המשחק בכלל לא ילדותי)

פורסם

המשחק החדש של נארוטו לwii ישלט על ידי התנועות של השלט, בניגוד למשחק המקביל של שיפודן בפלייסטיישן 2 שישלט רגיל כמו תמיד במשחקי מכות

יאללה קרירין אתה בא לפוצץ את ערוץ הילדים? הם עושים עוול לאנימה

פורסם
  • מחבר

זה לא רק הם באנגלית זה גם מסריח

ובעניין השליטה בDBZ גם היתה שליטה כזות אם השלט והמשחק עצמו פשוט לא היה טוב

לא הכל קשור לשליטה

פורסם

לא הבעתי דעה רק הבאתי סתם עובדה ככה שאם מישהו רוצה ככה הוא יחליט אם הוא רוצה לפלייסטיישן 2 או לווי לפי איך שנוח לו לשלוט

פורסם

ההורים שלי כבר שלוש שבועות מנסים לקנות לי WII (הם גרים בארה"ב ) ולא מצליחים למצוא. אמרתי להם מתי שהגיע משלוח לtarget אבל זה נגמר למחרת (הודעתי להם קצת באיחור). כעבור יום אחד כל הWII נעלמים מהחנויות כלא היו ויש חנויות שמחביאות סטוק במחסן כדי למשוך קונים.

הWII לא יועד את עצמו לשוק הגיימרים הוא לאנשים שמשחקים סוליטיר במחשב. יצא שהוא גם כיף לאנשים שהם גיימרים ובסך הכל זה גרם לזה שכולם מחפשים אחד בנרות ומי שמצליח לקנות קונה 5 קונסוליות ומוכר 4 ב בEBAY . אני לא אוהב משחקי קונסוליה אבל אני רוצה WII.

הרבה זמן לא היה חידוש מרענן בעולם המשחקים מאז הWII ואני משחק משחקי מחשב יותר מ20 שנה ;) .

פורסם

kisin הניק שלך קשור למלחין\פסנתרן?

ותפסיקו כבר לבכות על זה שהגולם פותח ת'רדים כאלה, זה טוב.

פורסם

סבבה אני מסכים איתך שהפוטנציאל שם ויש עתיד כמו שאני חושב שהPS3 יש לו עתיד

בוא נסכם שהwii מצליח בעקבות גימיק (לא טוען שהגימיק לא מוצלח אבל עדיין גימיק) ובנתיםם ממש אין סיבה לקנות אותו ככה שאני לא מבין את ההצלחה שלו בעצם אני כן מבין זה המחיר.

אפשר להגיד שזה פשוט מכשיר לקהל הרחב (בלי ביקורת או משהו כזה) אבל באמת שהוא לא קשור להגדרה של קונסולת הדור הבא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים