פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים http://www.gamespot.com/news/6166189.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 :funn: :funn: נינטנדו מנצחת את מיקרוסופט אפילו במגרש הביתי :D :D :yelclap: :yelclap:
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים די כבר!!!!! חלאס!!!! נמאס כבר כל הזמן לראות את הת'רדים המיותרים האלה של קרירין. הבנו שאתה מעריץ מושבע של נינטדנו WII, אבל אתה מפוצץ את הפורום בשטויות שלך שלא תורמות לשום דבר. עושה לי חשק כבר לא לבקר בפורום הזה
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר kisinמה אתה רוצה מאז GOW מיקרוסופט לא עשו אף דבר גדול ויש זמן עד שהלו 3 יצא אבל על תידאג שיצא הלו 3 אם לא יפתחו דיון לפני אני יפתח בינתיים כל הזמן יש בשורות מנינטנדו אז אין מה לעשות תיסבול ;D ;D ;D
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מה איכפת לכם איזה ת'רדים הוא פותח?! לא רוצים אל תיכנסו! אץ אחד לא מצמיד לכם אקדח לביצה הבודדה. ומה לא תורם?! נותן לך מידע איזו קונסולה מובילה ! ועכשיו לעניין,כל הכבוד לנינטנדו,שיחקו אותה בגדול השנה.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים די כבר!!!!! חלאס!!!! נמאס כבר כל הזמן לראות את הת'רדים המיותרים האלה של קרירין. הבנו שאתה מעריץ מושבע של נינטדנו WII, אבל אתה מפוצץ את הפורום בשטויות שלך שלא תורמות לשום דבר. עושה לי חשק כבר לא לבקר בפורום הזה
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים יפה מאוד, כל הכבוד לניטנדו. חשבתי לתומי שני מפלצות על סטרואידים X360, PS3, יבלעו את ה-Wii, זה באמת מוכיח שגרפיקה זה לא הכול.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים כל האלה בהתחלה שבו בשקטאני בנאדם שלא מרבה לגלוש באתרים של המשחקים כי יש לי בעיה מימי קדם עיצוב כבד שגורם לאתרים להיטען לאט והספק המחורבן שלי גם כןוטוב שמישהו פה מביא חדשות
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מסכים עם פייטר. זהו פורום משחקים והנתונים שקרירין מביא לכאן הם חלק מעולם המשחקים..מי שלא מתאים לו באמת שלא יכנס ויקרא.חוץ מזה נחמד לקרא שנינטנדו מוכרת טוב גם בקונסולות הנייחות אחרי שבמכירות הייתה נפילה רצינית..
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר מה שמעניין יותר זה שסוני מתחילה ליתקרב ל360 מבחינת מכירות חודשיות את זה לא צפיתי בארצות הברית אבל כללית אם הייתי בכיר במיקרוסופט הייתי מתחיל להיות מודאג ארצות הברית זה האזור הכי חזק שלהם ויתרון של כמה מיליונים בודדים לא יחזיק לנצח אם קצב המכירות לא יגדל
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מה החוכמה להשוות קונסולה שעולה פחות מ200$ לקונסולות שעולות כפול?זה לא ברור שהמכירות יהיו יותר גבוהות?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר להרבה אנשים זה לא היה ברור והרבה חשבו שהWII זה שיגעון חולף אבל אתה יודע מה -ההצלחה של הWII תוכל בעתיד לעזור לכל הגימרים כי חברות החומרה ירצו לחכות תשליטה החדשה וכולנו נרוויח בדור הבא
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים הבעיה היא ש ה wii לא מוכרת יותר מה PS3 או XBOX360 מכיוון שאין שום קשר לקונסולת זבל הזאת לאף אחת מהשתיים (שאולי גרועות בעצמם) היא פשוט בשום דרגה לא קשורה אליהם היא מתחרה ב playstation 2 בכמה שנים איחור פשוט לכן יש לה עוד זמן להגיע ל100 מיליון מכונות של PS2 שנמכרו ולתפיסת שוק של 50 אחוז בערך בארה"ב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.