עבור לתוכן

הוספת עוד נקודת תשתית כבלים בבית...

Featured Replies

פורסם

שלום..

יש לי תשתית הוט,והכבל מגיע מהסלון לחדר שלי בקצה הבית,ושם גם המודם.

חשבתי,האם אפשר ליצור בסלון (שיש שם מלא מפצלים וכל מיני באלגנים בכבלים שלהם) עוד נקודת גישה לאינטרנט..

האם חייבים לרכוש עוד מודם שלהם? ומה התעריף? תודה

פורסם

מה פתאום עוד מודם מפסיק 1

פשוט אתה קונה נתב מחבר אותו למודם ואת המחשבים הנוספים אתה מחבר לנתב

פורסם

מה פתאום עוד מודם מפסיק 1

פשוט אתה קונה נתב מחבר אותו למודם ואת המחשבים הנוספים אתה מחבר לנתב

חחח.... הצחקת אותי :lol: :lol: :lol:

אתה בסך הכל צריך מפצל. אתה יכול לשים מפצל ל8 ויהיו לך 8 נקודות של אינטרנט. כמובן ש8 זו הגזמה בגלל שכל מפצל, חוץ מלפצל את האינטרנט, גם מפצל את ההספק. כך שבמקום שיגיעו 50db למודם, יגיעו פחות.

אני, שמתי אצלי 3 מפצלים. אחד: מפצל ל 5. הוא מפצל ל4 טלויזיות ולחיבור שמגיע לקומה השניה.

מפצל שני: מפצל ל3. למפצל זה, מחובר אינטרנט, ו 2 טלויזיות.

כמובן שאין לי כל כך הרבה טלויזיות בבית, הכוונה היא לנק' שבה ניתן לחבר טלויזיה.

:xyxthumbs:

פורסם

מה אתה צוחק ? , ניסית להשתמש בשתי מודמים בשתי נקודות שונות עם אותו שם משתמש וססמה ?

דורון אם אתה רוצה לשנות את נקודת החיבור לאינטרנט תדבר עם הוט ( אין לי מושג )

אם אתה רוצה לחבר כמה מחשבים לאינטרנט בבית שלך , תקנה ראוטר

פורסם

נקודת גישה לאינטרנט תהיה. העינין הוא שבנקודה הזאת תהיה רק התשתית. כדי לקבל גם ספק... זה כבר עיניין אחר. צריך לעשות כמו שאמרו כאן, ראוטר. עדיף אלחוטי כדי שלא יהיו הרבה כבלים פרושים.

פורסם

אם אתה מתכוון לעוד כבר נתונים של הוט לפרוש למקום אחר ולחבר למחשב אחר ובמקביל לעבוד משתי נקודות אז אי אפשר... אתה לא יכול לחבר פשוט עוד מודם(והוט גם לא יתנו לך... זה פשוט מיותר...) אז כמו שאמרו פה ראוטר לכבלים מתאים פה... לשיקולך אם אתה רוצה אלחוטי או לא

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתם.

יש לי מודם בחדר בסוף,ובסלון יש לי מפצל שמפצל בין הTV להמשך הכבל שעושה את דרכו לחדר שלי.

רציתי לדעת אם אפשר להתיישב על הכבל הזה וליצור עוד נקודת אינטרנט..

הרי אי אפשר לחבר ישירות את הכבל למחשב...

כפישה? :D

אני גם לא חושב שראוטר יתאים כי הוא לא יעבור אלחוטי בכל הבית..

ואני צריך במחשב כבל רשת אלחוטי לא?

פורסם

אתה יכול לקחת את הכבל ולשים לו מפצל... ברור... אבל אני לא בטוח מה אתה מתכוון לעזות עם עוד נקודה...

אם אתה רוצה לחבר עוד מודם במקביל אתה לא יכול....

אתה רק צריך לדאוג שיהיה מספיק מתח שמגיע בכבל (אצלי יש מפצל בחדר ל4 יציאות כבל נתונים ומהנקודה הראשית יוצאות לי עוד שתי יציאות... הטכנאי הגביר את מתח שמגיע אליי הבייתה דרך הקופסא של הוט) אז יכול להיות שאם תחבר עוד צורך לאחר הפיצול לא יהיה מספיק מתח (אני מדבר אם אתה הולך לעשות את זה לבד... לא עם טכנאי)

אם אתה רוצה להזמין טכנאי של הוט שיעשה לך עוד נקודת אינטרנט אז הוא ידאג להכל אבל אתה לא יכול לעבוד עם שני מודמים במקביל... רק אם אתה רוצה להעביר את המודם מקום בלי לבטל נקודה

פורסם
  • מחבר

כרגע אני מחובר עם מודם אחד לשני מחשבים(חיבור ללא חייגן)

אבל איך אפשר לחבר כבל חשוף למחשב? הרי הכבל הוא חוטים חשופים ולא USB או רשת..

פורסם

אולי לא הבנת אותי... ניסיתי להגיד שאי אפשר לחבר כבל כזה למשחב... אתה מחובר עם רשת (נתב או בלי?) בין שני המחשבים?

פורסם
  • מחבר

אני מחבר מחשב אחד למודם באמצעות USB ואת השני באמצעות רשת

יש אפשרות לשים ליד המודם ראוטר ולשדר למחשב השלישי בסלון באמצעות משהו..?

פורסם

כ"כ הרבה שטויות

אתה יכול אם אתה ממש ממש רוצה, לשים עוד מודם בבית

זה שווה לך עוד מנוי בחברת הכבלים ? ועוד מנוי בספקית ? לא

אתה צריך ראוטר, אתה יכול לקונת ראוטר אלחוטי, לחבר אותו קווית (יש לנתבים ביתיים 4 יציאות קוויות כסטנדרט היום) ל-2 המחשבים שלך

(שניהם בכבל רשת, את כבל ה USB תמכור לשכן מלמטה)

ושישדר באלחוט למחשב שבסלון, שכמובן צריך כרטיס רשת אלחוטי על מנת לקלוט את השידור

שיהיה בהצלחה.

פורסם

ככה זה היה אצלי פעם. סתם בזבוז כסף.

כל הוספת נקודת כבלים יכולה לעשות בלאגן, ואם בכל זאת עושים חייבים לוודא שכל הנקודות הקודמות עובדות כמו שצריך. (בפעם האחרונה שעשיתי את זה הייתי צריך ממש להשגיח על הטכנאי ו-3 פעמים הייתי צריך להעיר לו שהוא דופק לי את שאר הנקודות.

פורסם
  • מחבר

כ"כ הרבה שטויות

זה שווה לך עוד מנוי בחברת הכבלים ? ועוד מנוי בספקית ? לא

אתה צריך ראוטר, אתה יכול לקונת ראוטר אלחוטי, לחבר אותו קווית (יש לנתבים ביתיים 4 יציאות קוויות כסטנדרט היום) ל-2 המחשבים שלך

(שניהם בכבל רשת, את כבל ה USB תמכור לשכן מלמטה)

ושישדר באלחוט למחשב שבסלון, שכמובן צריך כרטיס רשת אלחוטי על מנת לקלוט את השידור

שיהיה בהצלחה.

הבנתי.. תודה.

זה מתאים?

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={1CD79C38-616A-49EA-93C2-BB2A095C3C53}&details_type=1&itemid={D562BA81-D1EC-443A-8043-5D1DB571144A}

הוא צריך לתמוך בלינוקס? כל אחד תומך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים