עבור לתוכן

הארדיסק בנפח 300GB - מחפש המלצה אחרי אכזבה

Featured Replies

פורסם

יש ביקורות מעולות על ה KS החדשים גם מבחינת "רעש" וגם ביצועים.

ראיתי ביקורת על ה סמסונג 500 גיגה מהסדרה הזאת והוא מציג ביצועים מעולים בשקט סמסונגי...

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

אפשר לינקים לביקורות האלו (גם של WD וגם של הסמסונג) ?

פורסם

הברקודה 10 של סיגייט(320GB) אכן מעולה. קניתי אותו לאחרונה ואני מאוד מרוצה.

אחלה דיסק במחיר די משתלם וגם אני מאוד מרוצה ממנו.

פורסם

יש ביקורות מעולות על ה KS החדשים גם מבחינת "רעש" וגם ביצועים.

ראיתי ביקורת על ה סמסונג 500 גיגה מהסדרה הזאת והוא מציג ביצועים מעולים בשקט סמסונגי...

למישהו יש ביקורות על סדרות חדשות של הארד-דיסקים בנפחים 250-500 ? (השואוות ביניהם), או המלצות אישיות, מעבר ל"הם כולם אותו דבר, תקנה מה שאתה רוצה" הרגילות ?

פורסם

?^^אני לא יכול להביא לך לינק (מגיב מהפלאפון) אבל יכול להגיד לך שwd? הגיעו לא מעט למקום הראשון במבחני הביצועים השונים...

פורסם

כשאומרים WD הגיעו למקומות הראשונים, אתם מדברים על סדרת RAPTOR אני מניח... אני רוצה את הסדרות הרגילות של הנפחים הגדולים.. אם זה מאלו, אפשר את שם הדגם המדויק שהגיע למקומות הראשונים ?

פורסם

לא הרפטורים אני מדבר על הסדרות ה"רגילות" שלהם הks/ys?...

פורסם

אם זכור לי טוב הys? אלה הכוננים "שמיועדים" למערכי raid? בכל אופן תציץ באתר של WD...

פורסם

אם זכור לי טוב הys? אלה הכוננים "שמיועדים" למערכי raid? בכל אופן תציץ באתר של WD...

נכון למרות שתכלס יש הבדל מזערי בביצועים(אם בכלל). לYS יש חמש שנות אחריות שזה יתרון. בכ"מ ממליץ בחום על ה320 של WD

אני מאוד מרוצה.

פורסם

כדאי סאמסונג או אפילו סייגיט. הרעש של WD מוציא אותי מדעתי

פורסם

moog, אבל ה WD החדשים הם מהדיסקים היותר שקטים שיש בשוק היום, לא?

פורסם

אני לא שם לב לרעש משמעותי בכונן הזה.

פורסם

לא יודע קניתי כמה הרד דיסקים עכשיו של 80 גיגה לכמה מחשבים והם לא בדיוק שקטים כמו הסמסונגים שיש לי . יש שיפור אבל

פורסם

לברקודה 10(סיגייט) יש 5 שנים אחריות גם כן. שימו לב רק שאין לו חיבור מולקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים