פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים יש ביקורות מעולות על ה KS החדשים גם מבחינת "רעש" וגם ביצועים.ראיתי ביקורת על ה סמסונג 500 גיגה מהסדרה הזאת והוא מציג ביצועים מעולים בשקט סמסונגי...
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים הברקודה 10 של סיגייט(320GB) אכן מעולה. קניתי אותו לאחרונה ואני מאוד מרוצה.אחלה דיסק במחיר די משתלם וגם אני מאוד מרוצה ממנו.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים יש ביקורות מעולות על ה KS החדשים גם מבחינת "רעש" וגם ביצועים.ראיתי ביקורת על ה סמסונג 500 גיגה מהסדרה הזאת והוא מציג ביצועים מעולים בשקט סמסונגי...למישהו יש ביקורות על סדרות חדשות של הארד-דיסקים בנפחים 250-500 ? (השואוות ביניהם), או המלצות אישיות, מעבר ל"הם כולם אותו דבר, תקנה מה שאתה רוצה" הרגילות ?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים ?^^אני לא יכול להביא לך לינק (מגיב מהפלאפון) אבל יכול להגיד לך שwd? הגיעו לא מעט למקום הראשון במבחני הביצועים השונים...
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים כשאומרים WD הגיעו למקומות הראשונים, אתם מדברים על סדרת RAPTOR אני מניח... אני רוצה את הסדרות הרגילות של הנפחים הגדולים.. אם זה מאלו, אפשר את שם הדגם המדויק שהגיע למקומות הראשונים ?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים גם בארץ לסייגייט יש 5 שנים אחריות כמו בארה"ב ?מה ההבדל בין KS/YS ?http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2803&p=12
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אם זכור לי טוב הys? אלה הכוננים "שמיועדים" למערכי raid? בכל אופן תציץ באתר של WD...
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אם זכור לי טוב הys? אלה הכוננים "שמיועדים" למערכי raid? בכל אופן תציץ באתר של WD...נכון למרות שתכלס יש הבדל מזערי בביצועים(אם בכלל). לYS יש חמש שנות אחריות שזה יתרון. בכ"מ ממליץ בחום על ה320 של WD אני מאוד מרוצה.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים לא יודע קניתי כמה הרד דיסקים עכשיו של 80 גיגה לכמה מחשבים והם לא בדיוק שקטים כמו הסמסונגים שיש לי . יש שיפור אבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.