עבור לתוכן

האם ALE130 רע מיסודו? כדאי להחליף?

Featured Replies

פורסם

בקשר ל600E, היו לי שניים, שאת שניהם הפכתי לראוטר. שניהם נשרפו לי אחרי תקופה מסויימת, כאשר לחצתי על שמירת הגדרות והממשק הפסיק להגיב,

יצאתי, והוא פשוט מת. זהו. שניהם מתו באותה דרך.

הבנתי ממישהו שזה תלוי בקושחה, ולי הייתה קושחה דפוקה... עכשיו רק צריך לקוות שבזק יחליפו לי שוב :|

פורסם

בקשר ל600E, היו לי שניים, שאת שניהם הפכתי לראוטר. שניהם נשרפו לי אחרי תקופה מסויימת, כאשר לחצתי על שמירת הגדרות והממשק הפסיק להגיב,

הבנתי ממישהו שזה תלוי בקושחה, ולי הייתה קושחה דפוקה... עכשיו רק צריך לקוות שבזק יחליפו לי שוב :|

לא יודע אותו עד לא הפכתי לראוטר , את ה RTA, הפכתי והשתמשתי בלי חייגן בגלל הראוטר , עבד נפלא עד שהוא פשוט נשרף ... :) , ובקשר ל 600e

עובד יופי רגיל לא כראוטר, כי יש ראוטר שמחובר אליו אז לא צריך ... :) וטוב שאמרת בקשר לקשוחה נבדוק תעניין ונעדכן גם למודם :)

פורסם

גם לי קרה.

אחד מת ככה והשני מת כשניסיתי להתחכם ולשדרג אותו לגרסא חדשה יותר של הקושחה... לא עבר בהצלחה.

הסימנס טוב. המהירות נתונים מצויינת מוריד לי באימיול על 300 מה שאומר שמהירות לא חסר. לא מתחמם. טיפה גדול. ממנתק בלי בעיה ומתאים לויסטה. אחלה מודם.

בחלק מהשרתים של בזק תצורת ברירת המחדל של המודם גורמת לבעיות. אבל בכללי הוא בסדר.

600E הוא בסדר כל עוד אתה מגדיר אותו ושוכח ממנו.

למרות ששלי נהג להחנק כשהיה מוגדר כראוטר וההיתי משתמש בuTorrent.

עכשיו יש לי את הRTA1320, מול מאוורר של הספק כוח של הSmoothwall שלי (בחתימה), הוא כרגע משמש רק כמודם.

פורסם

מצטער אם הספמתי לדקה, בכל מקרה גיבור , מודם USB, אפעם לא יכול להיות עדיף על מודם רשת .... , וזה הוכח ! :)

בכל מקרה גם לך הייתי ממליץ להתקשר : 1-800-340-340

להגיד שאתה רוצה להחליף את המודם למודם רשת , או לטעון שאין לך USB פנויים או וואט אבר ולהחליף למודם חדש :) אחורי תקופה מסויימת , היעילות שלו יורדת, ויש לו בלאי מטורף, אז המלצה שלי, תחליףףףףףףףף ! : )

טוב זהו מספיק ודיי לחפירות :)

רק היום יצא לי להתקשר אליהם והמוקדן אמר לי שצריך לשלם 130 שקל.

פורסם

רק היום יצא לי להתקשר אליהם והמוקדן אמר לי שצריך לשלם 130 שקל.

תגיד לו שהוא סתם נושך מלפלפונים :) , תגיד לו שאין לך USB וזהו .... אנערף תמצא מה , או שפשוט תחבר לו שנאי עם מתח יותר גבוהה ותשרוף אותו :P

פורסם

לפי דעתי, אם אתה רוצה שיחליפו לך למודם רשת ללא הרבה בעיות מיוחדות תגיד שהתקנת VISTA על המחשב.

אני לא חושב שהתומך הולך להגיד לך איזה וינדוס אתה יכול להשתמש ובאיזה לא...

לגבי המודמים האחרים, כולם בערך אותו זבל. לכל אחד הבעיה שלו. אני אישית מעדיף את האלקטל הישן והטוב עם 5 נוריות.

כרגע יש לי את הRTA 1320 הלבן, שעומד מול מאוורר (כך שהוא לא יתחמם וימות) והוא עובד יפה מאד.

בזק קיבלו עכשיו מלאי של RTA1320A, שהוא אמור לתקן את אותה בעיה של הישרפות, ובינתיים הוא נראה מבטיח, בגדול הוא מודם טוב מאד כמוציאים מהמשוואה את ההשרפות.

לא צריך לכעוס על התומכים, זה נוהל העבודה של בזק.

תנסה את העניין עם הVISTA.

פורסם

לא צריך לכעוס על התומכים, זה נוהל העבודה של בזק.

תנסה את העניין עם הVISTA.

חס וחלילה אחי לכעוס על התומכים ... בסה"כ עושים ת'עבודה שלהם, תמיכה טכנית אפעם לא אשמה ... .:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים