עבור לתוכן

דבר מוזר. יש לי את הצורב [זה שבמפרט]הוא לא היה קורא לי דיסקים של דיודי צרובים

Featured Replies

פורסם

בדרך כלל רק אלה של DVD-R .אז החליפו לי את הצורב דיודי ופתאום הכל היה טוב.אבל אחרי שבוע עוד הפעם הוא עושה בעיות ולא קורא לי.למה זה ככה? שמעתי שהיא דווקא חברה טובה.

פורסם

ממי שמעת?תסתקל בסטיקי של הפורום הזה.בעיה ידוע של נק שלא מסוגלים לקרוא את מה שהם צורבים.מוזר שזה קורא גם בOPTIARC חשבתי שהאיחוד אם סוני יועיל.

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא דיסקים שצרבתי אם הצורב הזה.אבל DVDפלוס הוא קורא רק עם המינוס הוא עושה בעיה וכל סוגי החברות. אוף אני בכלל ריצתי LG ולא היה להם את הדגם במלאי אז הוא שם לי את ניק .הכי מצחיק שלפני שבוע ששמו לי את החדש הוא עלה הכל ועכשיו לאמעלה שום דבר ממה שעלה לפני שבוע.

פורסם

תחליף במסגרת האחריות.אם זה המצב דרוש מהם פיצוי שהביאו לך נק מבלי שהזמנת ופעמיים נמצא תקול.בכל מקרה תנסה להחליף לאחד הצורבים המומלצים פה בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

אממ קניתי מKSP תוכל אולי להציץ באתר שלהם ולהמליץ על משהו שאני יחליף אותו. ותגיד יחליפו לי אותו לחברה אחרת? כי פעמיים יש לי אותו בעיה וגם בעיקרון לא רציתי אותו .

פורסם

תראה אני מכיר את המבחר של KSP.(קניתי משם 2).משם אני ממליץ על

1. PIONEER 111D יש להם את הגרסה החדשה שלו שרק הגיעה 112D אבל עליה עוד לא קראתי ביקורות.

2.LG 22N

.3 צורב זה בא אם ממשק סטה אם אינני טועה (לא בטוח שכבר יש אותו בכל הסניפים)LG 30N

4.יש להם גם צורב זול של סמסונג אבל נדמה לי שחסר אותו במלאי ברוב הסניפים (היה רק ב1 כשבדקתי) נדמה לי 182D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים