עבור לתוכן

מפרט טעון שיפור עד 3000 שקל ללא מסך

Featured Replies

פורסם

Core 2 Duo E6300 1066MHZ, s775, 2MB 1050(65)

Gigabyte 965G-DS3 s775 Conroe DDR 2 800 mhz PCI-E 740(10)

2x Twinmos 512mb 667 mhz ddr 2 560(20)

Frontier impress Black 12cm fan 185

PS-05 BIG FAN 420 W 12 cm fan 24 pin 180(40)

Western Digital 250GB KS 354

2934

הערות :

1. המחיר שרשום לא בסוגריים זה המחיר שעולה ב KSP (מלבד אייבורי עבור ההארדיסק) ובסוגריים ההנחה שיש ב KSP בסניפים מסוימים, תוך הנחה שיש לי דלקן.

2. ראיתי מחיר בחנות בשם ITPC שיש בה את הזיכרון TWINMOS 1024 במחיר לא ברור בהחלט. ההבדל במחיר ביניהם לבין KSP הוא לא הגיוני, אפשר הסבר?

3. החלטתי לא לקחת כרטיס מסך ולקנות אותו במועד יותר מאוחר שכן אינני מתכנן לשחק במשחקים עכשיו ובדקתי שהלוח אם כולל כרטיס מסך ONBOARD, למה הוא מספיק בדיוק ?

4. אשמח לקבל המלצה לספק טוב יותר (לאו דווקא ב KSP) יהיו לי שני כוננים אופטים (שני צורבים) והארדיסק אחד כנראה , אולי שתיים.

5. רציתי לשמוע באילו מקרים משתלם לקחת את גירסאת YS של Western Digital , מלבד העובדה שיש אחריות של חמש שנים לעומת שלוש (?).

6. המלצה לגבי מארז מסויים? או אולי שילוב של מארז וספק כח יחד במחיר משתלם יותר ?

7. בקשר ללוח אם רציתי רק לדעת מה הסיבה שהוא עולה 740 ש"ח לעומת אחרים שעולים פחות - האם מדובר רק בפיצרים (ואם כן אשמח לדעת מהם) ואם מדובר בטכנלוגיה (כמו למשל תמיכה ב DUAL DDR DUAL CORE וכו' - שדרושה בשביל שאר הרכיבים) שכמובן עליה אי אפשר לוותר - אז זה בסדר.

עריכה :

אני מבין שבדרך כלל אתם רוצים לדעת איזה סוג של מחשב מדובר, משחקים אינטרנט וכו' העניין הוא שהמחשב הזה צריך להחזיק הרבה זמן, ואינו מיועד למשחקים. ההנחיות הכלליות הן : טכנלוגיה הכי משתלמת, עם ההרדיסק הכי משתלם, עם הלוח אם הכי משתלם ו... אני מניח שהבנתם את הרעיון.

אני לא מבקש שינוי מהיסוד של רשימת הרכיבים לעיל, אלא רק אם יש לכם רכיב ספציפי שתוכלו להגיד עליו משהו בסגנון של :

כדאי לך אולי לקחת את הלוח אם X כי הוא עולה 60 שקל פחות ואתה מפסיד רק את היכולת ל RAID במידה ואתה לא מתכנן לעשות ...

או, כדאי לך לקחת את המעבד הזה, כי למרות שהוא עולה רק 100 שקל יותר, הוא נותן יתרונות מאוד גבוהים

או, כדאי לך להחליף את הזיכרון למהירות 1066MHZ כי למרות שזה עולה הרבה יותר, השיפור הוא עצום

בקיצור מה התמורה הכי משתלמת עבור הכסף. הקלתי עבורכם את ההחלטה בכך שאני לא קונה כרטיס מסך.

אז בקצרה : טכנלוגיה - שתהיה חדשה ומשתלמת יחסית לתועלת (דיי סגור על DUAL CORE 2) ומבחינת MHZ נגיד של המעבד, אז עוד 200 מגה הרץ זה לא מה שיוסיף למערכת כמו זיכרון מהיר יותר או משהו אחר, אלא זה משהו שולי...

אני מקווה שהבנתם את הרעיון

פורסם

מה יהיו השימושים של המחשב ?

תן תקציב וירכיבו לך מפרט שיתאים בדיוק לצרכים שלך

פורסם

2.תן לינק אז יהיה אפשר לדון בזה.(אני מכיר IQPC).

3.לתצוגה של כל עבודה משרדית ולסרטים (לא משהו).גם משחקי שחמט ומשחקים לא חדישים במיוחד (גם הורדת רזולוציה עוזרת).בכל אופן פטרון זמני בלבד למחשב ביתי.

4.ENERMAX LIBERITY 400W קיים גם בקספ משהו כמו 460.

5.RAID או מידע ש"שווה זהב" ואין אפשרות לרייד.

6.מה ההעדפות יופי שקט?תקציב!מהזולים והמכוערים HEC 6A19

פורסם
  • מחבר

2.תן לינק אז יהיה אפשר לדון בזה.(אני מכיר IQPC).

3.לתצוגה של כל עבודה משרדית ולסרטים (לא משהו).גם משחקי שחמט ומשחקים לא חדישים במיוחד (גם הורדת רזולוציה עוזרת).בכל אופן פטרון זמני בלבד למחשב ביתי.

4.ENERMAX LIBERITY 400W קיים גם בקספ משהו כמו 460.

5.RAID או מידע ש"שווה זהב" ואין אפשרות לרייד.

6.מה ההעדפות יופי שקט?תקציב!מהזולים והמכוערים HEC 6A19

1. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2541

זה מחיר מטורף, ב KSP עולה 120 שקל יותר - ו KSP הם היבואנים של TWINMOS ככה שזה לא מסתדר (ובדיוק הרגע היה בטלוויזיה על עוקץ של חברת מחשבים בשם דולי שהציעה רכיבים זולים מדי באופן לא סביר)

3. אכן מדובר בפיתרון זמני, הרעיון הוא לקנות כרטיס מסך שעולה עכשיו 550 שקל בערך , במחיר של 300 שקל מאוחר יותר (לא רלבנטי כלפי משחקים כרגע בכל אופן)

4. החלטתי ללכת כנראה על ספק כח זול יותר מ ENERMAX הזה, תוכל לומר לי אולי כמה WATT אני צריך ? (ואז אני פשוט אקנה את מה שמתאים לי לתקציב - אלא אם כן יש לך המלצה לאחד מיוחד)

5. RAID אני כנראה לא אעשה, ברשותי כונן 80 גיגהבייט 8 מגה באפר, בממשק IDE ובמחשב שעכשיו ארכוש יהיה SATA2 (לא סביר לעשות RAID בין שני רכיבים כאלה) ולכן עדיף לבחור בלוח אם שלא תומך ב RAID שסביר להניח יוזיל את העלות)

6. מעדיף שקט על יופי (כלומר עדיף לקצץ במחיר של המארז ולתרום את זה לספק כח (למרות שאני יודע שהוא לא מרעיש במיוחד בכל מקרה))

תודה על התגובה!, ראה עידכון בהודעה המקורית לעוד פרטים, תחת הכותרת "עריכה"

פורסם

1.באמת מחיר זול.לא הייתי מסתכן בהזמנה עיוורת משם.חכה אולי יש פה אנשים שהזמינו משם את הזכרונות.לדעתי כל עוד אתה לא מצרף כרטיס מסך זולל DX10

למשל אז 300-350 יספיקו.אבל אם תיקח ספק גנרי אז אף אחד לא מבטיח לך שמה שרשום יסופק במסילות הדרושות.הכי זול מהאיכותיים זה

FSP 350 W 60 GLN.יש לך גם ספקים ממש זולים של החברה הזאת בGOLDTOP.תברר.לגבי המארז זה שהצעתי לך יעמוד במשימה.מאוורר היטב ואפשר לקחת איתו ספק של HEC (400TRT והכל אמור לעלות בסביבות 400.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

עוד הארות בקשר לשאר החלקים / השאלות ששאלתי ?

פורסם

שלום לכולם,

אשמח גם אני לדעת עוד פרטים על המפרט ועל השאלות שמנגה שאל.

גם אני מעוניין במחשב דומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים