עבור לתוכן

מזה חיבור t1/2/3?

Featured Replies

פורסם

כמה שאלות:

א. כמה עולה כל אחד מהחיבורים האלה?

ב. איפה ניתן להשיג חיבור כזה?

ג. מה המהירות של זה?

תודה מראש :bash:

פורסם

זהו חיבור אינטרנט בכבלים... בארצנו נראה לי שיהיה את ה-T1... מהירותו תלוייה במספר המשתתפים.

פורסם

אז ככה

T1 זה 15 מגהביט לשנייה , T3 זה 45 מגהביט לשניה , בארץ אתה יכול להתקין T1 , יעלה לך הרבה מאוד כסף , ויש עוד חיבורים יותר מהירים מזה , שזה הE1 , E5 , הכי מטורף שאני מכיר זה E48 , שמספק לך מהירות של 256 גיגבייט לשניה .

בשביל מה אתה צריך את זה בכלל ?

המחשב שלך , הP.C. הרגיל מסוגל להתמודד עם 10 מגהבייט לשנייה , ואני לא חושב שמישהו צריך כאלה מהירויות , חוץ מעסקים וחולי נפש שרוצים להוריד MP3 אחד בפחות משנייה .

פורסם

אגב, בארץ יש T1 בניסוי...

ולעסקים T1 בארץ עולה 10 אלף לחודש...

פורסם

קשקשנייייייייייייייייייייייייייים !!! שונא קשקשנים !!

http://home.cfl.rr.com/eaa/ConnectSpeed.htm

אוקיי

זה מה שאמרו לי , ולא טרחתי לבדוק

תודה , ולהבא תקן אם אני טועה .

פורסם

אתה לא מה שהכעיס אותי, למרות שהT1 לא היה מדויק (חסרה נקודה :)

T1 ניסוי ? מה יש לנסות בT1 ? גם לא נראה לי כדאי, זה לא כ"כ מהיר....

שמעתי על LMDS שהופסק כבר באריאל

ועל T3 בזכרון יעקב.

עריכה:

גם נזכרתי בE1, לא זוכר בדיוק איפה, אבל אני מכיר מישהו שבעבודה הוא "יושב" על אחד כזה , מנייייייק  :o

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה e-1 זה אפילו יותר מt-30, אפילו ל-netvision אין t-30 (במקרה אמא שלי מכירה מישהו משם ואמרתי לה לשאול אותו על כל החיבורי t למיניהם).

אז אם אני צודק בקשר ל-e1 , אז זה אומר שמחירים שלו בשמיים.

ד"א: שאלתי בביה"ס ויש להם מן חיבור בסגנון t-1 שמתחלק בין כל המחשבים, זה די מהיר(50k לשנייה!!!), אם זה לא היה מתחלק בין כולם אני מתאר לעצמי שזה היה הרבה יותר מהיר.

פורסם

אתה צריך לנסות להתחבר עם זה שאחראי על חדר המחשבים(במידה וזו לא איזה רוסיה סתומה עם שומה על השפתיים שלא מבינה כלום במחשבים, ועושה כאילו היא מדענית אטום ונועלת את עצמה יחד עם עוד כמה חננות בהפסקה שנמצאים בפרוייקט התכתבות עם איזה בי"ס בארה"ב, ולכן הופכים אותם לגאוני הדור.), ואז תוכל להכנס לחדר המחשבים בשעות שאין שם אף אחד, ולגרום לו לגרש אותם. אתה גם אז תוכל לשתול LAN School בכל המחשבים, שיאפשר לך לשלוט להם על המחשבים, על המחשב שאתה משתמש תתקין את התוכנה בתור TEACHER, ותסדר לך עליו גם תוכנה כמו Folder Guard, שתוכל לנעול איתה תקיות, ותהפוך אותו למחשב אישי שלך, שתוכל להשאיר אותו להוריד דברים בלילה, ותסדר גם קומבינה שתאפשר לך להכניס כונן קשיח לשם כל כמה ימים להעתיק את מה שאתה מוריד.

פורסם

:nono:

זה נראה כאילו אתה ממש מתעב בתי ספר ;D

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לנסות להתחבר עם זה שאחראי על חדר המחשבים(במידה וזו לא איזה רוסיה סתומה עם שומה על השפתיים שלא מבינה כלום במחשבים, ועושה כאילו היא מדענית אטום ונועלת את עצמה יחד עם עוד כמה חננות בהפסקה שנמצאים בפרוייקט התכתבות עם איזה בי"ס בארה"ב, ולכן הופכים אותם לגאוני הדור.), ואז תוכל להכנס לחדר המחשבים בשעות שאין שם אף אחד, ולגרום לו לגרש אותם. אתה גם אז תוכל לשתול LAN School בכל המחשבים, שיאפשר לך לשלוט להם על המחשבים, על המחשב שאתה משתמש תתקין את התוכנה בתור TEACHER, ותסדר לך עליו גם תוכנה כמו Folder Guard, שתוכל לנעול איתה תקיות, ותהפוך אותו למחשב אישי שלך, שתוכל להשאיר אותו להוריד דברים בלילה, ותסדר גם קומבינה שתאפשר לך להכניס כונן קשיח לשם כל כמה ימים להעתיק את מה שאתה מוריד.

היה כבר מישהו בכיתה שלי שחשב לעשות את מה שאמרת, אבל העניין הוא שהם שומרים על חדרי המחשבים כמו כספת, יש שם גם מחשבים די יקרים(יחסית לתיכון), pentium 3 933mhz, 256mb ram הארדיסק seagate 40gb, אין סיכוי שאני יעשה משהו למחשב בלי שיראו.

אבל זה רק עניין של זמן, עושים לנו עכשיו חדר מועדון תלמיד ותהיה שם טלוויזיה עם חיבור ל-yes וגם ישימו שם כמה מחשבים, ואז אני באמת יוכל לעשות את זה...

פורסם

שמתם לב שיצאתם מהנושא של הדיון, נכון?

בכל מקרה, מדובר בחיבורים מהירים לאינטרנט, כל אחד מהם מבוסס על עיקרון שונה במקצת (חיבור כבלים מהיר, סיב אופטי, לווין וכו').

אם מסדרים אותם על-פי המהירות המקסימלית, הדרג הולך ככה:

(T1 (1.54 Mb/s analog), DS1 (1.54 Mb/s digital), 10Mbit (10 Mb/s), T3 (44.7 Mb/s analog,

(DS3 (44.7 Mb/s digital), OC3 (155 Mb/s

שים לב שהמהירויות נמדדות במגהביטים לשנייה (Megabits), ולא מגהבייטים (Megabytes).

אין לי מושג על רמות המחירים בארץ (ואני בספק אם יש מישהו שמחזיק בארץ חיבור כזה פרט לעסקיים גדולים, אוניברסיטאות או ספקי אינטרנט), אך בעבר נודע לי מחבר לעבודה שהעלות השוטפת של אחזקת חיבור T-1 בארה"ב (כולל תשלום לספק האינטרנט או ל -Backbone) מסתכמת בכ-2000 דולר לחודש.

פורסם

Zig Zag למי קראת מניאק?

אני בעבודה מחובר על E1x1 T1x3......

אבל ביחס לכמות המשתמשים זה לא כל כך מלהיב....

cwm6.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים