פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים שלום יש לי פלאפון נוקיה 6280 יותר נכון היה אז עשיתי טיול שטח אם חברים אז איבדתי את הפלאפון :-[ כמובן חסמתי את הסים ואין לי כסף לקנות חדש אבל יש לי עליו ביטוח ושילמתי עליו במזומן באורנג ויש לי החזר כספי כל חודש אז כמה יעלה לי כסף לקבל חדש ואם אני יכול לממש את הביטוח בבקשה דחוף ואין לי זמן ללכת לאורנג בגלל שצריך לשבת שם לפחות שעה ואני עובד :-[ :-[ :-[תודה רבה לעוזרים
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר מה זאת אומרת תביעת ביטוח אבל אני עכשיו לחוץ בכסף אז אני רוצה לדעת בערך כמה זה יעלה למה אם אני יצקשר ואם יגידו שזה יקר אני אצטרך להמשיך לשלם על הביטוח כמה זה בערך יוצא השתתפות עצמית כי שילמתי כבר במזומן על המכשיר
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים זה שונה מלקוח ללקוח.אתה "כאילו" תובע את אורנג', אתה משלם השתתפות עצמית, ומקבל טלפון חדש/משומש.נ.בתביעת הביטוח משתנה בכל לקוח,אני זוכר שבפלאפון המחיר יורד כל שנה שיש לך את הפלאפון, וזה גם שונה מבחינת איזה מכשיר יש לך...אני מציע שתתקשר לאורנג' ותשאל, הם יוכלו לתת לך את התשובה המדויקת ביותר.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר טוב סבבה אני יתקשר וכמה זה בערך ההשתתפות העצמית כי אם זה הרבה עדיף כבר לקנות ממישהו
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים הסברתי שזה משתנה מלקוח ללקוח.זה תלוי בהמון גורמים.זה יכול לנוע מ-0 ליותר מ500 שקל. תלוי במכשיר.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים שמח לעזור. כשלאחותי גנבו את המכשיר (גם 6280) יהיה שילמה לסלקום 600 ש"ח למכשיר חדש. חדש מהניילון או מחודש?!
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר שיך שילמתם תשלומים או במזומן ואני באורנג קניתי אם ה 50 אחוז הנחה שילמתי מחיר מלא של המכשיר במזומן ויש לי החזר חודשי על המכשיר
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אין פלא.בגלל זה המחיר הגבוה.אני זוכר שלפני שנתיים בערך שילמתי איזה 300 שקל על SK מעאפן.שיך שילמתם תשלומים או במזומן ואני באורנג קניתי אם ה 50 אחוז הנחה שילמתי מחיר מלא של המכשיר במזומן ויש לי החזר חודשי על המכשיראני מקווה שהם לא יעשו לך בעיות בגלל זה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מוזר, לי אבד הפלאפון הרבה פעמים וקיבלתי חדש, לאחותי הוא נפל לאסלה והיא קיבלה חדש, של אבא שלי היה במיבש והוא קיבל חדש וכל זה בחינם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.