עבור לתוכן

איבדתי את הפלאפון

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי פלאפון נוקיה 6280 יותר נכון היה אז עשיתי טיול שטח אם חברים אז איבדתי את הפלאפון :-[ כמובן חסמתי את הסים ואין לי כסף לקנות חדש אבל יש לי עליו ביטוח ושילמתי עליו במזומן באורנג ויש לי החזר כספי כל חודש אז כמה יעלה לי כסף לקבל חדש ואם אני יכול לממש את הביטוח בבקשה דחוף ואין לי זמן ללכת לאורנג בגלל שצריך לשבת שם לפחות שעה ואני עובד :-[ :-[ :-[

תודה רבה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

שחור

פורסם

אזה צבע הוא היה? כסוף?

אפשר לדעת מה זה קשור?

תפעיל תביעת ביטוח.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת תביעת ביטוח אבל אני עכשיו לחוץ בכסף אז אני רוצה לדעת בערך כמה זה יעלה למה אם אני יצקשר ואם יגידו שזה יקר אני אצטרך להמשיך לשלם על הביטוח כמה זה בערך יוצא השתתפות עצמית כי שילמתי כבר במזומן על המכשיר

פורסם

זה שונה מלקוח ללקוח.

אתה "כאילו" תובע את אורנג', אתה משלם השתתפות עצמית, ומקבל טלפון חדש/משומש.

נ.ב

תביעת הביטוח משתנה בכל לקוח,

אני זוכר שבפלאפון המחיר יורד כל שנה שיש לך את הפלאפון, וזה גם שונה מבחינת איזה מכשיר יש לך...

אני מציע שתתקשר לאורנג' ותשאל, הם יוכלו לתת לך את התשובה המדויקת ביותר.

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה אני יתקשר וכמה זה בערך ההשתתפות העצמית כי אם זה הרבה עדיף כבר לקנות ממישהו

פורסם

הסברתי שזה משתנה מלקוח ללקוח.

זה תלוי בהמון גורמים.

זה יכול לנוע מ-0 ליותר מ500 שקל. תלוי במכשיר.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אחי

פורסם

כשלאחותי גנבו את המכשיר (גם 6280) היא שילמה לסלקום 600 ש"ח למכשיר חדש.

פורסם

שמח לעזור. :xyxthumbs:

כשלאחותי גנבו את המכשיר (גם 6280) יהיה שילמה לסלקום 600 ש"ח למכשיר חדש.

חדש מהניילון או מחודש?!

פורסם

חדש מאריזה.

פורסם
  • מחבר

שיך שילמתם תשלומים או במזומן ואני באורנג קניתי אם ה 50 אחוז הנחה שילמתי מחיר מלא של המכשיר במזומן ויש לי החזר חודשי על המכשיר

פורסם

אין פלא.

בגלל זה המחיר הגבוה.

אני זוכר שלפני שנתיים בערך שילמתי איזה 300 שקל על SK מעאפן.

שיך שילמתם תשלומים או במזומן ואני באורנג קניתי אם ה 50 אחוז הנחה שילמתי מחיר מלא של המכשיר במזומן ויש לי החזר חודשי על המכשיר

אני מקווה שהם לא יעשו לך בעיות בגלל זה.

פורסם

מוזר, לי אבד הפלאפון הרבה פעמים וקיבלתי חדש, לאחותי הוא נפל לאסלה :screwy: והיא קיבלה חדש, של אבא שלי היה במיבש והוא קיבל חדש וכל זה בחינם

:nixweiss:

פורסם

השם משפחה שלך זה לא במקרה אלפרון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים