עבור לתוכן

צריך הסבר על BF2

Featured Replies

פורסם

זה ברשת?

צריכים שם משתמש וססמא לזה??

מי נגד מי? [זאת אמרת נגיד בCS יש את השוטרים נגד הטרוריסטים, אז פה.. מי נגד מי?]

אם אני אשתמש באותו סידיקי למחשב אחר זה ישפיע על הפינגים?

תודה =]

פורסם

זה גם ברשת וגם שחקן יחיד (הוא מיועד יותר לשחק ברשת).

חוץ מזה יותר כיף ושווה לקנות תא המשחק בגלל שאתה משחק ברשת אתה עולה דרגות, משיג נשקים וכל מיני תוספות חמודות.

כן ברגע שהתקנת את המשחק עם ה CD KEY אתה נכנס למשחק ופותח חשבון ומתחיל לשחק.

המשחק האורגינל מבוסס על 3 צדדים,

הצבא הסיני, הצבא האמריקאי והצא של "המזרח התיכון" אבל הוא בעיקרון צבא של ערבים.

בכל מפה זה צד שונה נלחם, יכול להיות ארה"ב נגד סין, ארה"ב נגד הערבים, אני לא חושב שיש אפשרות בין סין לערבים.

אם תמשתמש באותו CD KEY זה לא משפיע על הפינגים, זה בסה"כ נותן לך את האפשרות לשחק ברשת.

פורסם

מה שאני יכול להגיד לך שזה אחד המשחקים הכי יפים שפגשתי אייפעם!!! :yelclap:

פורסם

אין לו ממש SINGLE PLAYER. יש אולי אפשרות להתאמן מול המחשב וזהו.. אין ממש עלילה או משהו שאמורים לעשות...

לצערי המחשב משחק די צפוי וזה נהיה קל מידי ומשעמם די מהר..

חובה לקנות את המשחק הזה אם רוצים להנות ממנו עד הסוף שזה אומר - כל האפשרויות שיש ברשת בעיקר..

המשחק מומלץ ביותר ! יש לו גם מלא MOD'ים שיוצאים כל פעם , ככה שתמיד יש משהו מעניין לנסות..

פורסם

המשחק הזה במיוחד בנוי למולטיפלייר, זה מאוד כיף לשחק עם 64 שחקנים ועם הרבה אקשן ופיצוצים, מטוסים, טנקים, קיצר בלאגן אחד גדול!

נשאלת השאלה האם כדאי לקנות את זה?

בהחלט כן ב-100000%

פורסם

צריך מחשב חזק!!

פורסם

צריך מחשב חזק!!

דווקא יש לך מחשב טוב שיכול להריץ באטלפילד.... באטלפילד זה כבר לא הפך למכשול לשחק בו נורמלי, רק לפני שנה וחצי זה היה בעייתי

פורסם

אני מדבר על לשחק על HIGH AAX6 וAFX16 וכול האפקטים

פורסם

טוב לא כולם משחקים על הגדרות כאלה מה גם שאין הכי הבדל אין AA גבוה מאוד ל AA צנוע... אחרי הכל הדגש פה על פעולה חלקה ומהירה ולא על גרפיקה כשמדובר במשחק רשת שלא נדבר על אלה שמשחקים על הגדרות נמוכות בכוונה על מנת שדברים מסויימים יהיו יותר בולטים מאחרים

פורסם

אוקי קיבלתי את המשחק והתקנתי עכשיו יש לי בעיה

אין לי ממש כונן DVD פשוט השאלתי ממחשב אחר בבית ואני רוצה לדעת אם יש דרך לשחק בלי להכניס את הדיסק כל פעם

(אני יודע שאפשר לשים MINIIMAGE או משו אחר אבל אם אני אשים הם יתנו לי באן לא?)

פורסם

אני מדבר על לשחק על HIGH AAX6 וAFX16 וכול האפקטים

טוב אין מה לעשות אבל היום זה יותר אפשרי לעומת שנה שעברה...

אוקי קיבלתי את המשחק והתקנתי עכשיו יש לי בעיה

אין לי ממש כונן DVD פשוט השאלתי ממחשב אחר בבית ואני רוצה לדעת אם יש דרך לשחק בלי להכניס את הדיסק כל פעם

(אני יודע שאפשר לשים MINIIMAGE או משו אחר אבל אם אני אשים הם יתנו לי באן לא?)

הם לא יתנו לך באן כל עוד יש לך סידיקי מקורי

פורסם

אם יש לך סי די קי מקורי אתה יכול להעזר בכל השיטות הידועות רק עם הסידיקי המקורי ללא צורך להשתמש בכלל ב DVD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים