עבור לתוכן

בעיה בWORD

Featured Replies

פורסם

קובץ שהשקעתי בו מלא זמן נפתח וזה מבקש המרה שלו.. והכל יוצא ג'יבריש... אפילו העברית, מה עושים?

פורסם

לא ציינת איפה אתה מנסה לפתוח את הקובץ הזה? במחשב שיש בו גירסת Word אחרת?

אם כן- תנסה לשמור את הקובץ המקורי עבור הגירסה של word שתתאים לך.

פורסם

באיזה גרסה של אופיס יצרת את הקובץ?

ובאיזה גרסה אתה מנסה לפתוח אותו?

תרשום את שתי הגרסאות ואז נוכל לעזור לך

פורסם
  • מחבר

איפה בודקים את הגרסאות?:o

ואני לא זוכר שהורדתי גרסא חדשה לword שלי... :nixweiss:

פורסם

אתה יכול לראות את גירסת הוורד כשאתה פותח אותו (למשל מוצג מסך קטן שרשום עליו Word 2003).

הגירסה המדויקת רשומה תחת עזרה>אודות בוורד עצמו.

לפי מה שאתה טוען אתה מנסה לפתוח את הקובץ במחשב בו יצרת אותו? כלומר עבדת על הקובץ לפני כמה זמן ולא התקנת גירסה חדשה של וורד, וכעת אתה מנסה לפתוח אותו באותו מחשב וזה לא הולך?

פורסם
  • מחבר

בדיוק;;

פורסם

לי אישית זה לא קרה כי כבר מלא זמן אני לא משתמש ב-WORD (אחרי בי"ס כבר לא צריך :)) אבל אני זוכר בעיה כזו. או לפחות, בעיה דומה.

יצרתי מסמך בבית והעברתי לדיסקט (גיבוי), ומתישהו רציתי לחזור לגרסת המסמך שבדיסקט אז שלפתי את המסמך משם וזה עשה בעיות כמו שאמרת. לפעמים כשזה שומר על מדיה חיצונית זה לא שומר כמו שצריך (במקרה שלי היה דיסקט דפוק). אישית לא הצלחתי לפתור את זה (ולמזלי עשיתי מלא גרסאות אז לא היה נורא כל כך) אבל אני כמעט בטוח שתקבל כאן תשובה. זה קורה יותר מדי פעמים עם M$ WORD.

אבל בלי קשר, אני כיום משתמש ב-Google Docs & Spreadsheets ולפני זה השתמשתי ב-OpenOffice.org.

בהצלחה עם זה.

פורסם

או.קיי בוא נבדוק כמה דברים:

* האם מתבצע גיבוי אוטומטי של קבצי הוורד? תוכל לבדוק זאת על ידי הפעלת הוורד, לחיצה על כלים>אפשרויות. תיכנס ללשונית "שמירה" ובדוק האם מסומן V ב-"צור תמיד עותק גיבוי".

אם כן- תיגש ללשונית "מיקומי קבצים" ותבדוק את הנתיב של קבצי השחזור האוטומטיים- אולי תמצא שם את הקובץ שלך מגובה (השם שלו עשוי להיות שם שונה, נדמה לי עם סימנים משונים משהו כמו- file$$$.doc).

* במידה ואין גיבוי, הדבר היחיד שנותר הוא לנסות לשחזר את הקובץ שלך עם תוכנות לשחזור קבצי וורד.

במקרה הזה, עד כמה שאני יודע הקובץ המשוחזר לא יכיל 100% מהקובץ הקודם...

בכל מקרה- תנסה את התוכנה הזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים