פורסם 2002 בינואר 523 שנים מה אכפת לך ATHLON?! זה ממש מעניין אותי מי אתה מכיר ביישוב. אני אמסור לו/לה ד"ש חמה ממך אם תגייד לי...
פורסם 2002 בינואר 723 שנים אז מתי קובעים אצלך?לא לשכוח להביא מערכת סטריאו שמוקלטת בה הפרסומת ונשמיע לו באוזן בפול ווליום עד שיקרע לו הקרום באוזניים. :AR15:
פורסם 2002 בינואר 823 שנים אמא שלי חברה של אמא שלו (חסכמים)...איזו בושה...ולמי שרוצה לדעת עוג מידע עלוהוא לומד בכיתה ז' בחט"ב מור ברעותאמא שלו עובדת במתנ"ס במודיעיןומה עוד....כל מה שאתם רוצים רק תשאלו.. ;D
פורסם 2002 בינואר 823 שנים אמא שלי חברה של אמא שלו (חסכמים)... איזו בושה... ולמי שרוצה לדעת עוג מידע עלו הוא לומד בכיתה ז' בחט"ב מור ברעות אמא שלו עובדת במתנ"ס במודיעין ומה עוד.... כל מה שאתם רוצים רק תשאלו.. ;D כתובת,מספר טלפון ושעות שהוא מסיים לילמוד... אני ישמח להרוג את השרץ הקטן.
פורסם 2002 בינואר 823 שנים אמא שלי חברה של אמא שלו (חסכמים)... איזו בושה... ולמי שרוצה לדעת עוג מידע עלו הוא לומד בכיתה ז' בחט"ב מור ברעות אמא שלו עובדת במתנ"ס במודיעין ומה עוד.... כל מה שאתם רוצים רק תשאלו.. ;D כתובת,מספר טלפון ושעות שהוא מסיים לילמוד... אני ישמח להרוג את השרץ הקטן. מצטרף לבקשה
פורסם 2002 בינואר 823 שנים אמא שלי חברה של אמא שלו (חסכמים)... איזו בושה... ולמי שרוצה לדעת עוג מידע עלו הוא לומד בכיתה ז' בחט"ב מור ברעות אמא שלו עובדת במתנ"ס במודיעין ומה עוד.... כל מה שאתם רוצים רק תשאלו.. ;D כתובת,מספר טלפון ושעות שהוא מסיים לילמוד... אני ישמח להרוג את השרץ הקטן. מצטרף לבקשה טוב.. אז בואו נתחיל מהסוף.. קודם כל גם אנ אשמח אם השרץ הקטן ימות אין לי את השעות שהוא מסיים ללמוד בגלל שאני ב-י' והוא ב-ז' מספר טלפון וכתובת זאת לא בעיה... :smoke:
פורסם 2002 בינואר 823 שנים יו!תביא טלפון, אני אבקש מחבר שלי (שיש לו קול בס חזק במיוחד) להתקשר אליו ולצרוח: "בינתיים סוגרים את המים, יא בן זונה!!"
פורסם 2002 בינואר 823 שנים יו! תביא טלפון, אני אבקש מחבר שלי (שיש לו קול בס חזק במיוחד) להתקשר אליו ולצרוח: "בינתיים סוגרים את המים, יא בן זונה!!" :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.