עבור לתוכן

הוא.... חייב.... למות.....

Featured Replies

פורסם

אני גם לא סובל את הטיפש...

• תגובות 50
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LOL!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אתמול, יום שישי, אני יוצא כהרגלי מאימון הכדורסל שלי בשעה ארבע אחה"צ לכיוון תחנת האוטובוס לחכות לאמא שלי שתחזיר אותי הביתה. בעוד אני ושני חברים שלי יושבים ומחכים, פתאום אנו שומעים רעש של אופנוע ערבי כזה. מין אופנוע, אבל לא בדיוק. לפתע, מגיח מהפינה קורקינט ממונע ועליו עומד גמד. הקורקינט הולך ומתקרב, ופתאום אנו רואים, מי זה? חסכמים!!! במקרה החזקתי בידי באותו זמן כדורסל (מן הסתם אחרי האימון...), ואז החלטתי לעשות מעשה לגאוות פורום HWZONE. רצתי אחרי הקורקינט בעודי מכוון את ידי כדי לפגוע בשרץ הקטן, אך הוא הגביר את המהירות וברח.

תבינו שהוא לבש את כל סוגי ההגנה והמגינים שאפשר, רק בשביל ליסוע על איזה קורקינט עלוב ברחוב. קסדה, מגיני ברכיים, מגיני מרפקים, מגיני ידיים, אפוד כזה. זה פשוט משעשע לראות אותו כך.

זהו זה חברי... ופעם הבאה אני אנסה גם להצליח לזרוק ולפגוע בו!

נ.ב

למי שלא הבין, הוא גר ביישוב שלי ולומד בכיתה עם אחותי.

פורסם

LOL... :lol: :lol: :lol:

פורסם

חברה!! גיליתי מישהו חדש שצריך למות!!!

זה מהפירסומת של הקופת חולים ושמשחק ב שמש

הוא בבית ספר של האחים שלי והוא מתלהב מעצמו צריך לרצוח לא רק להרוג!!!!!!

פורסם

אתם יכולים לארגן עלייה לרגל כלל-פורומית ליישוב שלי. כך נוכל לבצע בגמד הקטן לינץ'.

פורסם

חברה!! גיליתי מישהו חדש שצריך למות!!!

זה מהפירסומת של הקופת חולים ושמשחק ב שמש

הוא בבית ספר של האחים שלי והוא מתלהב מעצמו צריך לרצוח לא רק להרוג!!!!!!

הוא צריך לעשות גבות דחוף, אם לא אני מצית לו אותם. אני לא מבין איך חולירות כאלה בכלל מתקבלים לפרסומות.

ולגבי החסכמים, מה הבעיה לחתוך לו את השמן מעצורים לקורקינט הממנוע שלו הרי לילד מפגר כזה לא יאה לעצור עם הרגל.

פורסם

לאן? לאן? לאן? ;D

אתה במקרה מכיר את הישוב מכבים-רעות? ליד העיר מודיעין...

פורסם

חצי דרך בין תל-אביב לירושלים על כביש 443 שנסגר... הקו הירוק עובד ממש בתוכנו. אבל אל תדאג, אנחנו לא מתנחלים. ;)

האמת שזה בכלל לא חור. אחלה מקום ויש המון תושבים ועיר גדולה כבר נבנית לידנו...

בכל אופן, אתם באים?

פורסם

לאן? לאן? לאן? ;D

אתה במקרה מכיר את הישוב מכבים-רעות? ליד העיר מודיעין...

אני מכיר, זה החלק המזרחי יותר של מודיעין. אני זוכר שפעם הביאו פרות ליישוב כדי שיוכלו הרבה עשב שאיזה משהו זרק שם סכין.

אני מכיר שם אנשים.

פורסם

לא בדיוק... אבל בערך!!! מי אתה מכיר שם?

פורסם

לא בדיוק... אבל בערך!!! מי אתה מכיר שם?

אני לא חושף זהויות של אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים