עבור לתוכן

מפרט מחשב ב3100

Featured Replies

פורסם

וזה המפרט

מעבד:

pentium D945 series BOX 3.4Ghz

לוח אם:

Asus P5LD2-VM-DH GREEN

בכוונה הדגשתי את הDH.

זיכרונות:

twinmos 512MB DDRII 667X2

(1gb)

צורב:

samsungX18 DVDRW SATA

כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים

בעתיד הלא רחוק אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך עד 2000 ש"ח

מארז:

ATX MIDITOWER

ספק כח:

HEC 500Wett

יחד עם זאת אני מודע לקח שפנטיום D בתדרים הגבוהים מתחמם מאוד בגלל צריכת הספק גבוהה ומהירות גבוהה ולכןן אני מצוייד במאוורר ענקי של 5200 סיבובים של חברת ג'יגה בייט

בזכותו המחשב הנוכחי שלי עומד על 35 מעלות במאמץ

אשמח לשמוע תגובות וביקורות שליליות וחיוביות ואם יש משהו לשפר במחיר הנוכחי אני אשמח לשמוע

פורסם

מה השימושים? מתוכנן OC?

מאוורר בכזה סל"ד מרעיש עולמות. רוב בקירורים היום עושים זאת ב-1500-2500 סל"ד.

בחריגה של 100 ש"ח - מפרט עדיף מכל בחינה:

מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 981

לוח אם : ASROCK ConRoe945G-DVI ¤ 462

זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 804

מארז : ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W PSU ¤ 767

צורב DVD : SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤ 189

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 3203

פורסם
  • מחבר

המחשב היא בשימוש כללי כולל משחקים (אחרי שאני ישים את הכרטיס מסך)

המפרט שנתת לי באמת טוב רק שהלוח אם ממש חלש לעומת הלוח שבמפרט שלי וגם לפי דעתי 770 שקל על מארז וספק כח זה יותר מידי...

הדבר היחיד שבאמת עולה בביצועים על המפרט שלי זה הזיכרונות

פורסם

המפרט של tmpusr דיי טוב...

אני מציע לתחליף את המארז ל

COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN - 417₪

ואת הלוח ל

GIGABYTE GA-965G-DS3 - 834₪

יוצא 3225 שקל סה"כ

המעבד (E4300) גם יותר טוב

פורסם

אבל גם תלוי לאיזה כרטיס מסך הוא ירצה לשדרג אם לכרטיס מסך dx10 ה400W TRT לא יספיק

והוא יצטרך לשדרג את הספק לliberty 400W...

פורסם

המחשב היא בשימוש כללי כולל משחקים (אחרי שאני ישים את הכרטיס מסך)

המפרט שנתת לי באמת טוב רק שהלוח אם ממש חלש לעומת הלוח שבמפרט שלי וגם לפי דעתי 770 שקל על מארז וספק כח זה יותר מידי...

1. מה "חלש" בדיוק בלוח האם שנתתי ובמה שלך עדיף? ה-GA-965G-DS3 באמת עדיף אבל ללא OC הוא לא יתן לך כלום מעבר וללא DVI.

2. לגבי המארז/ספק - הם עדיפים משמעותית ונכנסים יפה בתקציב. ה-COMPUCASE שהציעו לך בסדר אבל נחות מה-ANTEC ורועש.

3. הספק של ANTEC יחזיק לך בלי בעיה GTX ועדיף בכל פרמטר על ה-HEC.

פורסם

במחיר של האנטאק דיף מארז של compucase+ספק liberty 400W שיהיה עדיף על הספק של האנטאק....

פורסם
  • מחבר

קודם כל tmpusr

רציתי להודות לך על התגובה ועל ההצעה השקעה והמאמץ

דבר שני תסכים איתי שאם תישב על מחשב מהמפרט שלי או על מחשב מהמפרט שלך לא תרגיש בהבדלים כי אני מתכוון להשים מאוורר (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שיכול לקרר מנוע של מכונית מרוץ שעלה לי 350 שקל

ואת נושא לוחות אם תבדוק את המפרטים של שני הסוגים בטוח יש הבדל בניהם וגם במחיר הלוח שאני מביא רק שווה את ה700 שקל לעומת שלך ששווה את ה400 שקל מה שגם לפי ההיגיון הבריא אומר שהוא יותר טוב\איכותי\יעיל מה שתבחר (אני בכל אופן מעדיף אסוס כי עברתי בערך כבר 5-6 מחשבים שזה עוד מהפנטיום הראשון ובכולם היה אסוס והוא בחיים לא איכזב אותי) .

נושא הספק HEC הומלץ לי ע"י אחד המנהלים פה של אחד הפורומים שאני לא אומר את שמו כי הוא חבר טוב שלי וזה בנאדם שיודע מה הוא אומר ואם הוא אומר שהספק הזה מוציא 500 וואט אז הוא מוציא את כל ה500 וואט(לא תמיד מה שרושמים על המדבקה של הספק הוא דבר אמת) .

פורסם

אם רק אפשר לשאול איזה מאוורר עולה 350 ש"ח :o

אגב אסרוק היא חברת בת לאסוס...אתה יכול לקחת לוח פשוט של אביט לקנות בנפרד כרטיס מסך 6200TC

וכמו שכבר אמרתי במחיר של 700-800 ש"ח כבר עדיף מארז של HEC אם ספק liberty 400W

פורסם
  • מחבר

בעיקרון זה המאוורר רק קניתי אותו לפני מספר חודשים והמחיר ירד גם את המחשב שציינתי אני מתכוון לקנות בחודש אפריל רק וגם עד חודש אפריל יש תחזית של ירידה משמעותית בכל מחירי החלקים למחשבים אז לכל האנשים שממהרים לקנות מחשב היום מומלץ לחכות לחודש אפריל:

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PCU31-VH&affiliate=zap

וזה המפרט של הלוח שלי:

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=1146&modelmenu=1

החיסרון היחיד שלו שהוא לא תומך בזיכרונות מעל 667 מגה

דרך אגב הכרטיס מסך שיושב על הלוח אם הזה הוא בכלל לא צנוע ביחס לכרטיסי מסך מובנים 400 מגה מהירות ליבה ו224 מגה מהירות זיכרון

וזה זמני עד שאני יביא איזה מפלצת חמודה

וגם מה שהבנתי מהמפרט הלוח הזה עובד בצורה כמעט הכי טובה שיש ביחד עם מעבדי כפולי ליבה

פורסם

אתה בטוח בקשר למעבד? עדיף שתקח INTEL DUAL CORE 4300

פורסם
  • מחבר

מה אחי אני אוהב את המספר 3.4Ghz ליבה כפולה כזאת אני רק חושב מה אני הולך לסחוט ממנה אני מאמין שאני יעבור את ה5 ג'יגה בoc

פורסם

שטובי - עם כל הכבוד אתה ממש לא בכיוון.

מעבדי הקונרו (C2D) עדיפים משמעותית על כל שאר המעבדים כיום בזכות ארכיטקטורה טובה יותר. כבר מזמן תדר השעון רחוק מלשקף את ביצועי המעבד.

מעבד C2D ב-3.6G עדיף משמעותית על 905D ב-4.5G גם בגלל הארכיטקטורה העדיפה ובגלל הקאש הגדול יותר.

כדוגמה, בהשוואת ביצועים שערכתי אישית לפני חודשיים, מערכת מבוססת E6300 שרץ ב-1.8GHZ ביצעה ב-30% מהר יותר מ-P4 שרץ ב-3.2GHZ כשכמעט כל שאר הפרמטרים זהים.

אהה - אם לא חשוב לך השקט (וכנראה שלא חשוב לך עם כזה מפוח כקירור) לך על COMPUCASE + ENERMAX 400W.

פורסם

לפי מה שכתוב באתר היקרור של המעבד לא יתאים לduo core 2 כך זאת בחשבון

(לפי האתר שהבאת בכל אופן)...

פורסם
  • מחבר

אחלה לקחתי לצומת ליבי וכנראה אני יקח את מעבד הe6400

בתוספת של לוח של ג'יגה בייט שעולה זול יותר משמעותית

אבל הכל תלוי באם המחירים ישתנו בחודש אפריל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים