פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים קודם כל, מידלת לבד את הכלים?קשה לשפוט בוודאות מהתמונה כי היא קטנה אבל נראה לי שיש לך הרבה יותר השתקפויות. במיוחד אם תתחשב במקור האור החלש.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים לא רע...כמה דברים - א. ההשתקפות ששמת על הכלים לא תואמת ל- Environment שיש לך בסצנה.ב. הטקסטורה של העץ לא מתאימה כל כך.ג. זה קצת מעצבן שהלוח "מרחף" לו בריק, תעצב לא קצת סביבה (לא צריך יותר מדי, שולחן יספיק)
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר כן מילדתי בעצמי גם תסוסההשתקפות בכלים היא מHDR ככה שאני לא חושב שיהיה הבדל גדול אם אני ישנה אותה והטקסטורת עץ זאת הכי נורמלית שמצאתי :-\
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מצטרף להערה בעניין חוסר ההתאמה בין התאורה להשתקפות.למעשה, אם אין לך סביבה אז כל השתקפות של סביבה תיראה מלאכותית.מבחינת עיצוב של סצנה התאורה גם לא "נכונה" במובן המקובל (key-light, fill-light, backlight).בעניין תאורה קלאסית, כדאי לקרוא על a 3-point lighting system
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מסכים עם מה שנאמר לגבי התאורה וההשתקפות. מגיעות מחמאות על המידול נטו, אבל לכל העבודה שלך אין ממש קומפוזיציה לסצינה של ממש, אז אין כ"כ על מה להעביר ביקורת. (כלומר, ברור שבסצינה שיחסית דלה ב"סביבה" של ממש, התאורה נראית מלאכותית וכו'. על דברים מובנים כגון אלה אין כ"כ איך להעביר ביקורת חיובית או שלילית, אנחנו יכולים רק לציין את המובן מאליו) תוסיף עוד סביבה, תן בשר לסצינה שלך, כך תעשיר את העבודה יותר (וכמובן יהיה לנו מה לבקר ), כי נכון לעכשיו זה נראה בעיקר כמו עבודת מידול בלבד, כשכל השאר (תאורה, השתקפויות, בסיס העץ) נראה שעשוי רק ליופי כדי שיהיה על מה להסתכל.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים לפי דעתי הכלים קצת יותר מידי גדולים... איך עשית את השתקפות? והאם יש אפשרות לעשות השתפקות רק ללוח שח עצמו ולא לכלים? ד"א הנה שלי ;D[אני יודע שהציליום יצא קצת מרחוק אבל עדין,מצטער[אה והפרש בתהליכי בניה]
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר ההשתקפות היא עם HDR אם אתה רוצה מדריך http://www.splutterfish.com/sf/contrib/tutorials/gabry_hdri_tut/_contents/index.htmlתהשתקפות אתה יכול לעשות רק ללוח פשוט לא להגדיר REFLACTION לכל השאר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.