עבור לתוכן

דעתכם על עבודה ב3DS MAX

Featured Replies

פורסם

?

chessbw3uu0.jpg

פורסם

קודם כל, מידלת לבד את הכלים?

קשה לשפוט בוודאות מהתמונה כי היא קטנה אבל נראה לי שיש לך הרבה יותר השתקפויות. במיוחד אם תתחשב במקור האור החלש.

פורסם

לא רע...

כמה דברים -

א. ההשתקפות ששמת על הכלים לא תואמת ל- Environment שיש לך בסצנה.

ב. הטקסטורה של העץ לא מתאימה כל כך.

ג. זה קצת מעצבן שהלוח "מרחף" לו בריק, תעצב לא קצת סביבה (לא צריך יותר מדי, שולחן יספיק)

פורסם
  • מחבר

כן מילדתי בעצמי גם תסוס

ההשתקפות בכלים היא מHDR ככה שאני לא חושב שיהיה הבדל גדול אם אני ישנה אותה והטקסטורת עץ זאת הכי נורמלית שמצאתי :-\

פורסם

מצטרף להערה בעניין חוסר ההתאמה בין התאורה להשתקפות.

למעשה, אם אין לך סביבה אז כל השתקפות של סביבה תיראה מלאכותית.

מבחינת עיצוב של סצנה התאורה גם לא "נכונה" במובן המקובל (key-light, fill-light, backlight).

בעניין תאורה קלאסית, כדאי לקרוא על a 3-point lighting system

פורסם

מסכים עם מה שנאמר לגבי התאורה וההשתקפות.

מגיעות מחמאות על המידול נטו, אבל לכל העבודה שלך אין ממש קומפוזיציה לסצינה של ממש, אז אין כ"כ על מה להעביר ביקורת. (כלומר, ברור שבסצינה שיחסית דלה ב"סביבה" של ממש, התאורה נראית מלאכותית וכו'. על דברים מובנים כגון אלה אין כ"כ איך להעביר ביקורת חיובית או שלילית, אנחנו יכולים רק לציין את המובן מאליו)

תוסיף עוד סביבה, תן בשר לסצינה שלך, כך תעשיר את העבודה יותר (וכמובן יהיה לנו מה לבקר :)), כי נכון לעכשיו זה נראה בעיקר כמו עבודת מידול בלבד, כשכל השאר (תאורה, השתקפויות, בסיס העץ) נראה שעשוי רק ליופי כדי שיהיה על מה להסתכל.

פורסם

לפי דעתי הכלים קצת יותר מידי גדולים...

איך עשית את השתקפות? והאם יש אפשרות לעשות השתפקות רק ללוח שח עצמו ולא לכלים?

ד"א הנה שלי ;D[אני יודע שהציליום יצא קצת מרחוק אבל עדין,מצטער[אה והפרש בתהליכי בניה]

goodsy7.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים