פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר אני מוריד בטוח לא חוקי.. אבל אם המולטי יהיה בתשלום אחד לכל הזמן כמו BF2 לדוגמא ולא כמו WOW אז אני אקנה את המקורי כי זה כיף ברשת.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים בקיצור מי שמספיק בוגר ומעריך לא רק קולנוע הוליוודי זול(בחורות יפות, קרבות, פיצוצים)יהנה מהסרט. הרבה זמן לא שמעתי זיוני שכל כמו פה אם בן אדם מעדיף סרט עם בחורות יפות קרבות מעניינים ופיצוצים מרהיבים על סרט של דיבורים זה עושה אותו ילד קטן ולא בוגר??? ומה כל הקטע הזה של "בוגר" ו"תתבגר כבר" , כל מי שאומר את זה הוא בעצם ילד עצוב , ואני רציני , כי כל מי שאומר את זה אומר את זה ברגעים שאנשים אחרים נהנים וצוחקים... וגם עזוב את זה , אם בן אדם אוהב סרטי פעולה כי סרטי דרמה מרדימים אותו לא מצביע על האופי או האישיות שלו , זה בסך הכל מה שהוא אוהב....אין קשר לזה שהוא בוגר או לא אז באמת תחסוך מאיתנו את השטויות האלה... בכל מקרה , בקשר לדיון , אני אחכה למשחק המלא , אני לא אוהב MP של משחקים כאלה גם את של FEAR ןSP וכל Vegas לא אהבתי....
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר הרבה זמן לא שמעתי זיוני שכל כמו פה אם בן אדם מעדיף סרט עם בחורות יפות קרבות מעניינים ופיצוצים מרהיבים על סרט של דיבורים זה עושה אותו ילד קטן ולא בוגר??? ומה כל הקטע הזה של "בוגר" ו"תתבגר כבר" , כל מי שאומר את זה הוא בעצם ילד עצוב , ואני רציני , כי כל מי שאומר את זה אומר את זה ברגעים שאנשים אחרים נהנים וצוחקים... וגם עזוב את זה , אם בן אדם אוהב סרטי פעולה כי סרטי דרמה מרדימים אותו לא מצביע על האופי או האישיות שלו , זה בסך הכל מה שהוא אוהב....אין קשר לזה שהוא בוגר או לא אז באמת תחסוך מאיתנו את השטויות האלה... בכל מקרה , בקשר לדיון , אני אחכה למשחק המלא , אני לא אוהב MP של משחקים כאלה גם את של FEAR ןSP וכל Vegas לא אהבתי.... רשמתי "לא רק"(ברור מי לא אוהב לראות בחורות יפות..), שכל אחד יבין מה שנוח לו.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים סרטון חדש + BETA חדשה בקרובhttp://www.fileplanet.com/172745/170000/fileinfo/S.T.A.L.K.E.R.:-Shadow-of-Chernobyl---What-Lies-Within-Trailer
פורסם 2007 במרץ 118 שנים רשמתי "לא רק"(ברור מי לא אוהב לראות בחורות יפות..), שכל אחד יבין מה שנוח לו.לוקח את מילתיי בחזרה P: , לא שמתי לב לצמד המילים "לא רק"מתנצל!
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר תמונות חדשות http://www.worthplaying.com/article.php?sid=41055&mode=thread&order=0נראה לא רע אחרי הכל, לא כך?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים קודם כל למה כתוב שמה XBOX360 זה לא אמור לצאת לקונסולות...שנית זה בפיתוח איזה 5 שנים זה אמור להיראות יפה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר קודם כל למה כתוב שמה XBOX360 זה לא אמור לצאת לקונסולות...שנית זה בפיתוח איזה 5 שנים זה אמור להיראות יפהאיפה ראית XBOX360? בכל מקרה המפתחים לא שללו מעבר לקונסולות אבל זה בתנאי שהמשחק יצליח במחשב קודם.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים האתר הוא אתר של XBOX360 זה לא משנה איזה אתר כי מפרסמים את המשחק אפילו בכל מיני אתרים של מוצרי חשמל רוסים LOL יש פרסומת בכל מקום נראה לי שמשחק יצליח ויהיה פופולארי stalker מזדהב היום סוף סוף ותאריך הסופי בשלושת הארצות 20 במרץ מחיר של המשחק הוא 39$ שזה משום מה יותר זול מהרגיל ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.