עבור לתוכן

הגיע הזמן לפתוח דיון S.T.A.K.E.R. Shadow of Chernobyl+עדכון עם צילומי מסך עמ 5

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מוריד בטוח לא חוקי.. אבל אם המולטי יהיה בתשלום אחד לכל הזמן כמו BF2 לדוגמא ולא כמו WOW אז אני אקנה את המקורי כי זה כיף ברשת.

• תגובות 78
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מקווה שהמשחקיות תהיה מעולה כי הגרפיקה ממש :behead:

פורסם

בקיצור מי שמספיק בוגר ומעריך לא רק קולנוע הוליוודי זול(בחורות יפות, קרבות, פיצוצים)יהנה מהסרט.

הרבה זמן לא שמעתי זיוני שכל כמו פה :|

אם בן אדם מעדיף סרט עם בחורות יפות קרבות מעניינים ופיצוצים מרהיבים על סרט של דיבורים זה עושה אותו ילד קטן ולא בוגר???

ומה כל הקטע הזה של "בוגר" ו"תתבגר כבר" , כל מי שאומר את זה הוא בעצם ילד עצוב , ואני רציני , כי כל מי שאומר את זה אומר את זה ברגעים שאנשים אחרים נהנים וצוחקים...

וגם עזוב את זה , אם בן אדם אוהב סרטי פעולה כי סרטי דרמה מרדימים אותו לא מצביע על האופי או האישיות שלו , זה בסך הכל מה שהוא אוהב....אין קשר לזה שהוא בוגר או לא

אז באמת תחסוך מאיתנו את השטויות האלה...

בכל מקרה , בקשר לדיון , אני אחכה למשחק המלא , אני לא אוהב MP של משחקים כאלה גם את של FEAR ןSP וכל Vegas לא אהבתי....

פורסם
  • מחבר

הרבה זמן לא שמעתי זיוני שכל כמו פה :|

אם בן אדם מעדיף סרט עם בחורות יפות קרבות מעניינים ופיצוצים מרהיבים על סרט של דיבורים זה עושה אותו ילד קטן ולא בוגר???

ומה כל הקטע הזה של "בוגר" ו"תתבגר כבר" , כל מי שאומר את זה הוא בעצם ילד עצוב , ואני רציני , כי כל מי שאומר את זה אומר את זה ברגעים שאנשים אחרים נהנים וצוחקים...

וגם עזוב את זה , אם בן אדם אוהב סרטי פעולה כי סרטי דרמה מרדימים אותו לא מצביע על האופי או האישיות שלו , זה בסך הכל מה שהוא אוהב....אין קשר לזה שהוא בוגר או לא

אז באמת תחסוך מאיתנו את השטויות האלה...

בכל מקרה , בקשר לדיון , אני אחכה למשחק המלא , אני לא אוהב MP של משחקים כאלה גם את של FEAR ןSP וכל Vegas לא אהבתי....

רשמתי "לא רק"(ברור מי לא אוהב לראות בחורות יפות..), שכל אחד יבין מה שנוח לו.

פורסם

באמת נראה משחק מרשים ביותר :)

ננסה אותו.

פורסם

רשמתי "לא רק"(ברור מי לא אוהב לראות בחורות יפות..), שכל אחד יבין מה שנוח לו.

לוקח את מילתיי בחזרה P: , לא שמתי לב לצמד המילים "לא רק"

מתנצל!

פורסם

באיזה תאריך בדיוק יוצאת הגירסה המלאה?

פורסם

באיזה תאריך בדיוק יוצאת הגירסה המלאה?

23 למרץ

פורסם

תודה אחי

פורסם

קודם כל למה כתוב שמה XBOX360 זה לא אמור לצאת לקונסולות...

שנית זה בפיתוח איזה 5 שנים זה אמור להיראות יפה

פורסם
  • מחבר

קודם כל למה כתוב שמה XBOX360 זה לא אמור לצאת לקונסולות...

שנית זה בפיתוח איזה 5 שנים זה אמור להיראות יפה

איפה ראית XBOX360? בכל מקרה המפתחים לא שללו מעבר לקונסולות אבל זה בתנאי שהמשחק יצליח במחשב קודם.

פורסם

האתר הוא אתר של XBOX360

פורסם

האתר הוא אתר של XBOX360

זה לא משנה איזה אתר כי מפרסמים את המשחק אפילו בכל מיני אתרים של מוצרי חשמל רוסים LOL :lol:

יש פרסומת בכל מקום

נראה לי שמשחק יצליח ויהיה פופולארי

stalker מזדהב היום סוף סוף ותאריך הסופי בשלושת הארצות 20 במרץ :xyxthumbs:

מחיר של המשחק הוא 39$ שזה משום מה יותר זול מהרגיל ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים