עבור לתוכן

הגיע הזמן לפתוח דיון S.T.A.K.E.R. Shadow of Chernobyl+עדכון עם צילומי מסך עמ 5

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש מלא חיילים שנלחמים אחד בשני

ומלא פקודות שאתה נותן ואז פתאום זה ניהיה כזה עמוס ואיטי, מה נראה לך שמעבד את כל הפקודות שם האוויר?

לא מסכים חלקית, גם לי יש את זה והמעבד שלי לא מתאמץ כל כך במשחק, זאת הליבה, היא לא מסוגלת לעבד כל כך הרבה תנועה ואפקטים בזמן קצר כל כך ובואו נתרכז בדיון.

• תגובות 78
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לשנות את הגדרות של הגרפיקה במשחק?

מוריד עכשיו את המשחק...

נ.ב. יש דיון שלי על המשחק כמה דפים אחורה פתחתי אותו לפני שבועים בערך..

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשנות את הגדרות של הגרפיקה במשחק?

מוריד עכשיו את המשחק...

נ.ב. יש דיון שלי על המשחק כמה דפים אחורה פתחתי אותו לפני שבועים בערך..

צודק אבל רציתי דיון יותר על המשחק עצמו ובעיות של אנשים.. אפשר לשנות אבל לא את הכל, AA לא עובד ועוד דברים אי אפשר לשנות.

לדעתי יעבוד לך על מדיום שזה בסדר עדיין יפה מאוד.

פורסם

אני דורש תמונות !! :pissed:

אני לא מבין מה הבעיה ?? אני בזמנו גם הוצאתי סרטונים מ R6:VEGAS והעלתי אותם ל YOUTUBE בכיף כדי שאנשים יוכלו לראות ולהרגיש את המשחק..

ממש קלי קלות עם FRAPS..

פורסם
  • מחבר

אני דורש תמונות !! :pissed:

אני לא מבין מה הבעיה ?? אני בזמנו גם הוצאתי סרטונים מ R6:VEGAS והעלתי אותם ל YOUTUBE בכיף כדי שאנשים יוכלו לראות ולהרגיש את המשחק..

ממש קלי קלות עם FRAPS..

תתעדכן בהודעה הראשית.

פורסם

דרך אגב צריך CDKEY?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב צריך CDKEY?

בשביל לשחק עם אחרים כן ומקורי..אבל אם אתה סתם רוצה להסתובב לבד במפות אז אתה הולך ללשונית הסרבר ולוחץ פעמיים על מפה וזה ואז ליצור..וזה טוען לך את המפה, לזה לא צריך CD-KEY, יש שיטה לשחק עם פריצה במולטי בשרת רוסי..אבל לא חוקי לפרסם פה ,אלא אם המנהלים יסכימו.

פורסם

אין בעיה אני יצור איתך קשר בפרטי אחרי שהמשחק ירד.

פורסם

המשחק יוצא נ23 למרץ בUK

מתי הוא יהיה בארץ? כי פריק מקבל אותו רק במהלך אפריל זה הרבה זמן :-\

המשחק פצצה!

פורסם

שיחקתי עכשיו איזה שעה ב-MP דמו והוא לא רע בכלל, המודל רשת טוב מאוד (אפשרי מאוד לשחק בשרתים אירופיים), הפיזיקה גם נחמדה.

אפקט ה-WOW במשחק הזה מתבטא בעיקר באפקטי מזג אוויר ויום ולילה, איך ברק אחד מאיר את כל האזור, והשינויים בתאורה כשיש עננים וגשם לעומת כשהשמש בחוץ....

שימו לב בתמונות שאני העלתי את ההבדל בתאורה בסביבה בכל תמונה, כל אחת נלכדה בזמן אחר ומראה על הדינמיות של המזג אוויר והתאורה

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה המולטי הזה מכיל?deathmatch?

אין מפלצות או משהו?

פורסם

רק deathmatch בינתיים

פורסם

מעניין אם אפשרי שיעשו את מה שאמור להיות בסינגל רק במולטי

זה יכול להיות RP נהדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים