עבור לתוכן

בעיות במשחקי רשת

Featured Replies

פורסם

משחקי רשת = משחקים קללים כפי שיש ב-YNET ו-NRG כלומר מבוססי ג'אווה ודומיהם.

הבעיה היא שכל כמה רגעים המשחק זוחל עד שלפעמים הוא נעצר ואז ממשיך רגיל.

מה הסיבה לבעיה/תקלה מהסוג הזה ומה הפתרון המומלץ?

מדובר בכמעט כל סוגי המשחקים כולל משחקי חשיבה, קלפים, סימולטורים, מירוצים ועוד ועוד...

פורסם

יכול להיות הבעיה בשרת שלהם או האינטרנט שלך, תבדוק איך זה עובד באתרים אחרים...

פורסם
  • מחבר

זה בכל האתרים ובכל המשחקים גם אלו שאני מוריד ומתקין במחשב.

פורסם

כמה זכרון (RAM ) יש לך במחשב? אם זה משחק java זה אומר שהוא אוכל הרבה זיכרון . מה שאתה מתאר נשמע כמו גישה לזיכרון וירטואלי. אחד העמודים של ה זיכרון נמצא על הדיסק הקשיח ואז מתי שהמשחק צריך אותו הוא ניגש לדיסק ומביא אותו. לגשת לדיסק לוקח הרבה זמן (בסביבות 1/100 שניה ) ואם יש הרבה עמודים של זיכרון על הדיסק הקשיח אז המשחק יקרתע .

מה שרצוי לעשות זה לנסות לסגור כמה שיותר חלונות. אם זה משחק של JAVA אז הוא לא צריך הרבה תעבורה לשרת כי הוא רץ על המחשב שלך.

פורסם

אם זה פלאש אז זה קשור למעבד

פעם היה לי P4 1.7 עם ליבת ווילמייט איטי רצח והיו משחקי פלאש כבדים עליו

אבל עם קור 2 דואו הדברים האלה בפלאש זזים חלק יותר

פורסם
  • מחבר

אם מזכירים חומרה אז אצלי מדובר במעבד ישן P-3 800

כרטיס מסך ASUS ATI 9600 PRO

והבעיה בולטת במיוחד במשחקי ג'אווה.

האם יש סיכוי לשפר זאת ע"י שינוי בהגדרות של כרטיס המסך?

אגב, במשחקים רגילים כבדים ששיחקתי בזמנו (הפסקתי כי אין לי זמן היום)

כמו DOOM ודומיו לא היו לי בעיות, למעט משחק ברזלוציה גבוהה שאז

המשחק היה זוחל אך לא נעצר כפי שקורה לי היום עם משחקי ג'אווה, שהם

הרבה יותר קלים מהם.

לכן רציתי לדעת היכן נעוצה הבעיה ואם זו בעיה ידועה ונפוצה ללא קשר

לסוג החומרה, אולי בהגדרות כלשהן.

פורסם

שום קשר לכרטיס מסך זה המעבד שלך

הג'וואה חונקת אותו

בגלל זה למשל אומרים לאנשים עם מחשבים חלשים להשתמש בutorrent ולא באזורוס כי אזורוס בנוי על ג'אווה

פורסם
  • מחבר

איזה מעבד סף יענה על הדרישות?

פורסם

יש לך פלאש וגוואה מותקנים?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

שום קשר לכרטיס מסך זה המעבד שלך

הג'וואה חונקת אותו

בגלל זה למשל אומרים לאנשים עם מחשבים חלשים להשתמש בutorrent ולא באזורוס כי אזורוס בנוי על ג'אווה

אני מסכים חלקית איתך. המעבד ב800MHZ חצי סביר והוא אולי גורם לבעיה עדיין יש סיכוי שלזיכרון גם יש השפעה. הבעיה עם java היא לא כלכך האיטיות שלה ובעיקר הבזבזנות שלה בזיכרון. זה תלוי בתדירות הקפיצות , אם המשחק קופץ בקצב קבוע (רץ לאט) זה מצביע על המעבד. אם הקפיצות לא קבועות זה יותר מצביע על הזיכרון אבל לא תמיד - זה בעיקר תלוי בשינויי מצבים במשחק -אם אתה למשל הולך והמסך עושה גלילה ויש איטיות בזה זה יהיה קשור לזיכרון.

בגלל שמדובר במחשב ישן יש סיכוי סביר שכמות הזיכרון שלו לא משהו , אולי המשחקים ירוצו יותר מהר על לינוקס כי WINDOWS היא גם סביבה שאוכלת הרבה זיכרון.

ולשולח ההודעה: אפשר לבדוק את השימוש בזכרון בctrl-alt-del בתגית השניה משמאל והוא יגיד כמה RAM פיזי יש (מימין בקופסה העליונה בחצי התחתון )יש ובכמה זיכרון המחשב משתמש (יש בדרך כלל מטר כזה בצד ימין למעלה). הכמות של הזיכרון יכולה להיות גדולה מכמות הRAM הפיזי ואז יש בעיות. הדרך למנוע בעיות זה לסגור כמה שיותר תוכנות בעיקר כאילו שרצות ברקע. רצוי גם לבדוק SPYWARE .

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.

שאלתי הקודמת עדיין בתוקף, מהו מעבד הסף היכול לדלג בקלילות על בעיות מהסוג הנ"ל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים