פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מה זו השאלה המטומטמת הזאת? :s07: מי? למי? איך? מתי? למה? הכיצד? הכצעקתה?( )
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים למרות כל הנתונים שידועים לנו אי אפשר לשפוט פלאפון עוד לפני שיצא לשוק בכלל.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים 2 מגה פיקסלאליאב בהחלט אפשר לשפוט פלאפון לפני שיצא...קח דוגמא את ה K800 שלפני שיצא כולם התלהבו ממנו ועד היום מתלהבים מהפלאפון בהחלט אפשר לעשות את זה אולי זה לא הדבר הכי טוב לעשות אבל זה אפשרי כמובן זה תלוי איזה חברה הפלאפון כי מניסיון יש חברות שמודעים מהשהו וישר יודעים שזה הדבר הבא
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר יודעים אם איזה תוכנה הוא יעבוד?אני מקווה לא כמו של N73 שעושה כל כך הרבה בעיות
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים צודק.אבל קח לדוגמה את ה-V6.מוטורולה היא חברה מצויינת (למרות שיש כאלה שיחלקו על דעתי) ובכל זאת כולם התלהבו מה-V6 ומתברר שהוא לא כל כך מושלם ושיש לו המון באגים בתוכנה בצורה קשה ביותר.מה שאני מנסה להגיד, זה בוא נחכה ואז נשפוט את המכשיר..
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אני ציינתי תלוי בחברה...קח דוגמא את סוני אריקסון ה K800 אנשים מרוצים ממנו ה K610 גם כן....רועיקוש הפלאפון יגיע עם סימביאן כמו כל סידרת ה N של נוקיהhttp://www.gsmarena.com/nokia_n77-1859.phpפה יש לך עוד קצת מידע.... S60 3.1בעיקרון לרוב כל מכשירי הסימביאן מגיעים עם באגים בהתחלה ואחרי כמה זמן יוצאים תיקוני באגים ככה שזה לא כל כך גרוע...קח למשל ב N73 את הקשוחה שלהמיוזק אדישן היא פשוט מצויינת מהירה לאומת הרגילה שהיא דיי איטית
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אני ציינתי תלוי בחברה...קח דוגמא את סוני אריקסון ה K800 אנשים מרוצים ממנו ה K610 גם כן.... אכן שתי פלאפונים מעולים. ה-K610 גם נמכר בצורה מטורפת.(ואני בטוח שניב המגניב משגע לך את השכל איתו כל הזמן ) בעיקרון לרוב כל מכשירי הסימביאן מגיעים עם באגים בהתחלה ואחרי כמה זמן יוצאים תיקוני באגים ככה שזה לא כל כך גרוע... קח למשל ב N73 את הקשוחה שלהמיוזק אדישן היא פשוט מצויינת מהירה לאומת הרגילה שהיא דיי איטית רק בנוקיה זה ממש גרוע.. הם נזכרים להוציא עדכונים רק אחרי שאנשים שולחים להם תלונות על הסימביאן. ב-N73 זה מורגש בצורה רצינית. עד שנפתח את הדף יש לך דף כחול מעצבן, נוקיה - לטיפולכם!
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים עם נוקיה היו חושבים על זה יותר טוב...והיו מוציאים מכשירים כמו שמוציאים נגיד לתוכנות בטא טסטרס בישביל לבדוק ולתקן באגים אז זה לא היה קורהברור שהם עושים את זה..אז כנירא שהם לא עושים את זה בצורה הכי טובה וחבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.