עבור לתוכן

מה יהיה יותר טוב נוקיה N73 או N77?

Featured Replies

פורסם

מה יהיה יותר טוב נוקיה N73 או N77?

פורסם

מה זו השאלה המטומטמת הזאת? :s07: :s07:

מי? למי? איך? מתי? למה? הכיצד? הכצעקתה?( :P)

פורסם
  • מחבר

מה מטומטם בה

מה יותר טוב NOKIA N73 או N77 ותרגע

פורסם

N77 בכיף לוקח אותו !!! :silly:

פורסם

ה N77 לוקח לדעתי למרות שיש לו מצלמה 2 מגה פיקסל..

פורסם
  • מחבר

הוא יצא כבר רשמית בעולם?

פורסם

עוד לא....בעיקרון אמור לצאת החודש

פורסם

למרות כל הנתונים שידועים לנו אי אפשר לשפוט פלאפון עוד לפני שיצא לשוק בכלל.

פורסם
  • מחבר

כמה מגה פיקסל המצלמה שלו?

פורסם

2 מגה פיקסל

אליאב בהחלט אפשר לשפוט פלאפון לפני שיצא...קח דוגמא את ה K800 שלפני שיצא כולם התלהבו ממנו ועד היום מתלהבים מהפלאפון

בהחלט אפשר לעשות את זה אולי זה לא הדבר הכי טוב לעשות אבל זה אפשרי כמובן זה תלוי איזה חברה הפלאפון כי מניסיון יש חברות שמודעים מהשהו וישר יודעים שזה הדבר הבא

פורסם
  • מחבר

יודעים אם איזה תוכנה הוא יעבוד?

אני מקווה לא כמו של N73 שעושה כל כך הרבה בעיות

פורסם

צודק.

אבל קח לדוגמה את ה-V6.

מוטורולה היא חברה מצויינת (למרות שיש כאלה שיחלקו על דעתי) ובכל זאת כולם התלהבו מה-V6 ומתברר שהוא לא כל כך מושלם ושיש לו המון באגים בתוכנה בצורה קשה ביותר.

מה שאני מנסה להגיד, זה בוא נחכה ואז נשפוט את המכשיר..

פורסם

אני ציינתי תלוי בחברה...קח דוגמא את סוני אריקסון ה K800 אנשים מרוצים ממנו ה K610 גם כן....

רועיקוש

הפלאפון יגיע עם סימביאן כמו כל סידרת ה N של נוקיה

http://www.gsmarena.com/nokia_n77-1859.php

פה יש לך עוד קצת מידע.... S60 3.1

בעיקרון לרוב כל מכשירי הסימביאן מגיעים עם באגים בהתחלה ואחרי כמה זמן יוצאים תיקוני באגים ככה שזה לא כל כך גרוע...

קח למשל ב N73 את הקשוחה שלהמיוזק אדישן היא פשוט מצויינת מהירה לאומת הרגילה שהיא דיי איטית

פורסם

אני ציינתי תלוי בחברה...קח דוגמא את סוני אריקסון ה K800 אנשים מרוצים ממנו ה K610 גם כן....

אכן שתי פלאפונים מעולים.

ה-K610 גם נמכר בצורה מטורפת.(ואני בטוח שניב המגניב משגע לך את השכל איתו כל הזמן :lol:)

בעיקרון לרוב כל מכשירי הסימביאן מגיעים עם באגים בהתחלה ואחרי כמה זמן יוצאים תיקוני באגים ככה שזה לא כל כך גרוע...

קח למשל ב N73 את הקשוחה שלהמיוזק אדישן היא פשוט מצויינת מהירה לאומת הרגילה שהיא דיי איטית

רק בנוקיה זה ממש גרוע..

הם נזכרים להוציא עדכונים רק אחרי שאנשים שולחים להם תלונות על הסימביאן.

ב-N73 זה מורגש בצורה רצינית. עד שנפתח את הדף יש לך דף כחול מעצבן, נוקיה - לטיפולכם! :D

פורסם

עם נוקיה היו חושבים על זה יותר טוב...והיו מוציאים מכשירים כמו שמוציאים נגיד לתוכנות בטא טסטרס בישביל לבדוק ולתקן באגים אז זה לא היה קורה

ברור שהם עושים את זה..אז כנירא שהם לא עושים את זה בצורה הכי טובה וחבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים