פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אני ב 012 ותכלס מרוצה, אומנם הרבה זמן לא שיחקתי אונליין אז אני לא בטוח כמה לאג יש במשחקים. מה שכן יש להם עכשיו מבצע של אינטרנט 2.5 במחיר של 1.5, ויחד עם מבצע של הכבלים יש לי עכשיו אינטרנט של 2.5/256 במחיר לא רע בכלל.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים תתרחק מ012 כמו מאש!לך לבזק בין לאומי כל עוד אתה יכולוזה לא מעניין את הסבתא שלי אם מישהו או הדודה שלו או האחות של הדודה שלו ב012 וטוב להם, כי גם אליהם יגיע הקטע שהרוחב פס שלהם יחנקגם לי זה היה ככה ששמעתי על אנשים שיש להם בעיות פינגים בחו"ל ב012 ואמרתי לא יכול להיות כי אצלי איןוהנה עכשיו אצלי יש ואני בקושי יכול לשחק ברשת כמו בנאדם!והכל מאז שאינטרנט זהב קנו את 012, משהו מסריח פה, אה וגם אם אתה מוריד באימיול או ביטורנט תידע לך שהחראות האלה חוסמים שם התקשרויות
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים איך שאתה מדבר נשמע כאילו אתה מקבל משכורת מבזק בינלאומי, אני מוריד על מקסימום בביטוררנט, עם 012, עוד לא נתקלתי בחסימת התקשרויות(או מה שהתכוונת, לא ממש ברור), ואני לא ממש מאמין שיש הבדלים משמעותיים בין הספקים.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים שום בעיות עם הביטורנט אצלי גם כן.ואכן חוץ מכמה שקלים לפה ולשם, ומבצעים בתצורות שונות גם לי לא נראה יש יותר מדי שוני בין הספקיות.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אני לא מקבל מהם משכורתאני סובל מלאגים נוראיים לאירופה, והכל מאז שאינטרנט זהב קנו אותםהנה תראה דיונים שהיו פעילים לפני כמה ימים עם אותם תלונות:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238851.0שיט אני לא מוצא את השני אני ימצא אותו אחר כךאם לא היתה לי התחייבות של עוד כמה חודשים נותרים הייתי בועט אותם קיבינימטבגלל הלאגים המטומטמים שלהם אתמול לא יכולתי לזוז כמו שצריך וכל הקבוצה בWOW מתהעריכה: הנה עוד דיון שמוכיח שהם דווקא כן חוסמים התקשרויותhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238970.0רק תדע לך שאם לך עדיין לא קרו כל הבעיות שלהם ואתה מלגלג אתה פותח פה לשטן
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים ואם מישהו חושב פה שאני מת על בזק בין לאומי אז רק תדעו לכם שפעם אני הלכתי והמלצתי לחבר לעבור מבזק בין לאומי ל012 בתקופה שהם היו הכי תותחים בארץאבל בסוף הוא הלך לברק 013 לא יודע למהפשוט שלפי מה שנראה כל הספקיות הגדולות התפגרו ורק בזק נשארה נורמלית
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים תתרחק מ012 כמו מאש! והכל מאז שאינטרנט זהב קנו את 012, משהו מסריח פה, אה וגם אם אתה מוריד באימיול או ביטורנט תידע לך שהחראות האלה חוסמים שם התקשרויות באמת קראתי את הדיון שהיה לפני מספר ימים וחץ מבעיות פינגים לא היו לי שום בעיות. גם לא באימיול -----> עד ש השארתי את המחשב דלוק 4 ימים ופתאום אף אחד לא מעלה ממני באמיול וגם אני לא מצליח למצוא מקורות לקובץ פופולרי שיום לפני היו יותר מ 100 מקורות באותו הרגע לא האמנתי ש 012 מגבילים לי את האימיול
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים כי הם מניאקים, החליטו לחסוך בתעבורה, תכף גם ינתקו אנשים על זה שהם מורידים יותר מ5GB
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים בזק בינלאומיולגבי 012...יש לי ADSL 1.5 אצלהם וכבר כמה חודשים הם עושים לי בעיות ואומרים בתמיכה שאין להם מה לעשות עם זה.עברתי בגלל זה בסוף לבזק, למרות שעוד לא נגמרה לי התחייבות עם 012.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אז מה אתה עושה בעיקרון?רגע ככה עובד המבצע? מתחברים לספקית שנייה ואז כאילו זה ממשיך ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.