פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים שלום, לאחרונה קניתי ג'ויסטיק והתחלתי להשתמש במימד האווירי של המשחק ,אני מעוניין לדעת אם ישנם טיפים כל שהם למטוסים\מסוקים להתחמקות מנ"מ \ א"א ,ליירות א"א יעיל ,להפצצת א"ק מדוייקת וכל טיפ אחר שיכול לעזור תודה
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים לקחת מצנח אתה לא תטוס הרבה במשחק הזה בעיקרון במקרה שיורים עלייך טיל אז תחכה שניה שתיים אחרי הציפצוף הראשוני של ההתבייטות ואז תשחרר את הפלייר ועל תתטוס נמוך מדי , ולא לצאת לגיחות לבד על הבסיס תחכה שיהיה מישהו לפניך שיספוג את רוב האש
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר הכינוי שלי הוא אותו דבר כמו כאן, אין לי אקספייר . אני מעדיף שתשתף את הטיפים שלך כאן כדי שגם אנשים אחרים יוכלו ללמודתודה
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אז הנה הטיפים:*כשמישהו על הזנב שלך תמיד תטעה את הגו'יסטיק בצורה חדה...*זרוק פצצה כמה מטרים לפני המטרה (לפגיעה יותר טובה)*תטוס כמה שיותר גבוהה כך שמטוסים אחרים לא יראו אותך...
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אחרי הכל זה משחק FPS ולא סימולטור טיסה.. אז אל תצפה לטוס שעות .. אפילו לא דקות.. ואתה יודע מה לפעמים קשה לשרוד גם כמה שניות..אני הייתי טס מפציץ איזה טנק או אזור שוקק אוייבים אחר עושה כמה שיותר כאוס באזורים שורצי אוייבים וקופץ מהמטוס לפני שמישהו מתבייט עליי עם טיל קרקע אויר..
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר יש לי אחד... ורק כשקניתי אותו הבנתי כמה אפשרויות היגוי הפסדתי בשימוש במקלדת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.