עבור לתוכן

FireFox מחק לי את הפרופיל! איך ניתן לשחזר אותו?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

סגרתי את חלון הFF, וועכשיו בפתחתי אותו, כל הbookmarks+הbookmarks toolbar+כל דבר אפשרי

פשוט נעלם, כאילו התקנתי הכל מחדש!

איך ניתן לשחזר את הכל?

תודה מראש

Install

פורסם

הפרופיל הם קבצים על דיסק...

תבדוק אם יש תיקיה תחת

%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles

פורסם
  • מחבר

יש שם תיקייה בשם "0gjbya56.default", ובתוכה הרבה קבצים, זה אמור להיות הפרופיל? איך אני מפעיל אותו?

פורסם

תיקיה לפני אמור להיות קובץ profiles.ini

תבדוק שה path של הפרופיל בפנים מכוון לשם.

פורסם
  • מחבר

בתוך הקובץ רשום:

"[General]

StartWithLastProfile=1

[Profile0]

Name=default

IsRelative=1

Path=Profiles/0gjbya56.default

"

מה אני אמור לעשות עכשיו?

פורסם

יש שם תיקייה בשם "0gjbya56.default", ובתוכה הרבה קבצים, זה אמור להיות הפרופיל? איך אני מפעיל אותו?

תקרא כאן... http://www.mozilla.org/support/firefox/profile#new

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה, אבל ברגע שאני כותב "firefox.exe -ProfileManager" בRUN, הוא מעלה לי את FF רגיל.

פורסם

מוזר, אולי הקבצים נפגמו ? או שיש לך איזה הרחבה סוררת ? נסה לחפש באתר שלהם על איך לנסות להציל פרופיל (נסה ליצור פרופיל חדש ולהעתיק אליו את הקבצים / חלקם - כמו תיקיות ולראות את זה עוזר).

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני לא יכול ליצור פרופיל חדש כי "מנהל הפרופלים" לא עולה לי.

פורסם

צריך לסגור את כל החלונות של פיירפוקס לפני שאתה רושם את הפקודה בRUN

פורסם

תשנה את התיקיה firefox הזו לשם אחר, תריץ מחדש, זה אמור לסדר את זה (אם זה לא, אז תתקין מחדש את התוכנה).

פורסם
  • מחבר

מוזר, אולי הקבצים נפגמו ? או שיש לך איזה הרחבה סוררת ? נסה לחפש באתר שלהם על איך לנסות להציל פרופיל (נסה ליצור פרופיל חדש ולהעתיק אליו את הקבצים / חלקם - כמו תיקיות ולראות את זה עוזר).

ניסיתי עכשיו, לא עובד.

פורסם

כמו שנאמר פה, חייבים לסגור את כל חלונות ה firefox, תבדוק גם ב task manager שאין תהליכים שלא רואים של firefox.exe ורק אז תריץ את ה Profile manager

פורסם
  • מחבר

כמו שכבתי, עשיתי את מה שאמרת (פתחתי פרופיל חדש, העתקתי קבצים מהישן) אבל עדיין לא עובד..

ניראה לי שהכל פשוט "נעלם"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים