פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים שלום לכולם.סגרתי את חלון הFF, וועכשיו בפתחתי אותו, כל הbookmarks+הbookmarks toolbar+כל דבר אפשריפשוט נעלם, כאילו התקנתי הכל מחדש!איך ניתן לשחזר את הכל?תודה מראשInstall
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים הפרופיל הם קבצים על דיסק...תבדוק אם יש תיקיה תחת %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר יש שם תיקייה בשם "0gjbya56.default", ובתוכה הרבה קבצים, זה אמור להיות הפרופיל? איך אני מפעיל אותו?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים תיקיה לפני אמור להיות קובץ profiles.iniתבדוק שה path של הפרופיל בפנים מכוון לשם.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר בתוך הקובץ רשום:"[General]StartWithLastProfile=1[Profile0]Name=defaultIsRelative=1Path=Profiles/0gjbya56.default"מה אני אמור לעשות עכשיו?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים יש שם תיקייה בשם "0gjbya56.default", ובתוכה הרבה קבצים, זה אמור להיות הפרופיל? איך אני מפעיל אותו?תקרא כאן... http://www.mozilla.org/support/firefox/profile#new
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר ניסיתי את זה, אבל ברגע שאני כותב "firefox.exe -ProfileManager" בRUN, הוא מעלה לי את FF רגיל.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מוזר, אולי הקבצים נפגמו ? או שיש לך איזה הרחבה סוררת ? נסה לחפש באתר שלהם על איך לנסות להציל פרופיל (נסה ליצור פרופיל חדש ולהעתיק אליו את הקבצים / חלקם - כמו תיקיות ולראות את זה עוזר).
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים תשנה את התיקיה firefox הזו לשם אחר, תריץ מחדש, זה אמור לסדר את זה (אם זה לא, אז תתקין מחדש את התוכנה).
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר מוזר, אולי הקבצים נפגמו ? או שיש לך איזה הרחבה סוררת ? נסה לחפש באתר שלהם על איך לנסות להציל פרופיל (נסה ליצור פרופיל חדש ולהעתיק אליו את הקבצים / חלקם - כמו תיקיות ולראות את זה עוזר).ניסיתי עכשיו, לא עובד.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים כמו שנאמר פה, חייבים לסגור את כל חלונות ה firefox, תבדוק גם ב task manager שאין תהליכים שלא רואים של firefox.exe ורק אז תריץ את ה Profile manager
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר כמו שכבתי, עשיתי את מה שאמרת (פתחתי פרופיל חדש, העתקתי קבצים מהישן) אבל עדיין לא עובד..ניראה לי שהכל פשוט "נעלם"...
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים http://kb.mozillazine.org/Profile#What_do_I_do_if_my_profile_is_corrupted.3F
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.