פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים לפני הוירוס השתמשתי בAVG והוא לא יכל כ"כ להתמודד איתו כמו שצריך, ככה או ככה במילא רציתי לעבור לNOD.אחרי סריקה קצרה במחשב הנוד גילה וירוס שלא מסכים להימחק.יש לי את ההתרעה של הAMON הזה אבל כול פעם שאני עושה DELETE (ואז מאשר או.קייי שהוא אומר שהוירוס יימחק בריסטרט הבא) ההתרעה קופצת וחוזרת גם אחרי ריסטרט.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים תנסה להריץ חיפוש וירוסים ולמחוק אותו דרך מצב בטוח.(F8 בעת הפעלת המחשב)מקווה שעזרתי,בתודה.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר משום מה אני לא מצליח לעלות את SAFE MODE כמו שצריך אני רואה מסך שחור בלי אייקונים בלי טסקבר- בלי כלום
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר אני יודע זו לו פעם ראשונה שאני מעלה SAFE MODE.... ובכול זאת.. גם NOD32 לא עולה כמו שהוא עולה במצב רגיל ז"א הוא אפילו לא מתריע על הוירוס...
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים שמתם לב שלאחרונה להרבה אנשים יש בעיה עם הקובץ winlogin שזה הקובץשל האימות ווינדוס, כנראה יש ווירוס שנצל את הקובץ הזה חזק... בחיפוש קצר בגוגל העלה שתנסה למחוק אותו עם אחד מהתוכנות הנ"ל:ADAWARE SEHIJACK THISSpy Sweeper
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים נסה לעשות ניקוי ל WINSOCK LSP (חפש בפורום אינטרנט ורשתות פה), ואז להסיר את הוירוס.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים תבינו שזה לא WINLOGIN... הקובץ של הוירוס זה WINLOGON.... קובץ אחר לגמרי.הוירוס עשה שם דומה כדי לבלבל...
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אמממ ... נראה לי שאני יעביר את כולם לAVAST (בחינם)... תתקין ותסרוק בדוס (כלומר , אחרי ההתקנה הוא ישאל אם לעשות סריקה בBOOT) הבעיה נפתרה
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר קצת בלבלתם אותי- מה אני אמור לעשות?ו LORDGODאני לא עובר לAVAST ולא בטיח
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204812.msg1805861#msg1805861רק לפני שאתה מפעיל את המחשב מחדש, נסה להסיר את הוירוס אחרי שאר הדברים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.