פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים שלוםהזמנתי את המשחק ואני צריך לקבל אותו מחר..מישהו נתקל בבעיות בהרצה של המשחק ? פשוט הקודמים בסדרה היו די מבוגאגים.שיחקתי בדמו ללא בעיות מיוחדות אבל לכו תדעו
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים השמועות באינטרנט מדברות על כך שגם המשחק הזה לא עבר בדיקת איכות מקיפה מספיק... צפה לבאגים רבים
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים הקודמים היו פשוט נוראיים אז אני לא מתכוון לנסות אפילו את הדמו של זה.מצד שני נראה שסוף סוף (אחרי אין ספור דחיות) UFO:Extraterrestrials מגיע אלינו עוד כמה ימים.http://www.ufo-extraterrestrials.com/בעיקרון זה חידוש/המשך לUFO הראשון שאמור להיות כמה שיותר קרוב אליו עם מספר שכלולים נדרשים.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים שיחקתי בדמו ממש לא אהבתי, זה רק החזיר לי את החשק לשחק ב UFO 1\2 ד"א UFO:Extraterrestrials נראה מאחלה
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר אני גם מחכה למשחק החדשאבל שיחקתי בדמו של זה ולא נתקלתי בבעיות.אהבתי גם את עיקרון הבסיס הבודד והדמויות הקבועות.ברור שאני ארכוש גם את המשחק השני רק שהוא יגיע בטח בתחילת מרץ
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים זה המשחק הזה שקודמיו הקפיצו הודעות של שגיאה C++ בגלל שהמתכנתים לא דאגו לטפל בכל הריבועים ב-inventory?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים איך בן אדם שפוי יכול להגיד ש UFO:Extraterrestrials נראה אחלה?מספיק צפיה בסרט של gameplay מהמשחק כדי להבין שאולי כדי לתת לסדרה הזאת לנוח במשכבה בשלום ולא לנסות להוציא את אלפי המשחקי "המשך" בעדינות המחורבנים האלה
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים דווקא: AFTERMATH ו - AFTERSHOCK היו אחלה משחקים למי שאוהב את הסגנון הזה (אסטרטגיה+טקטיקה).אני מקווה שגם AFTERLIGHT יהיה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.