פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים "מה שלא שבור - אל תתקן אותו"לויסטה כרגע אין שום דבר שממש מצדיק מעבר אליה מXP הוותיק והטוב,האמת ש2 דברים היחידים שהמערכת הזאת עשתה לי זה:1. כאב ראש2. פירמו והתקנת XP מחדש
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים באופן פרדוקסלי דווקא אנשים בפורום הזה שמבינים יותר יתקינו פחות את ויסטה משום שהם מודעים יותר לבעיות שלה ומשום שלרוב יש להם יותר רכיבי חומרה, תוכנה וציוד הקפי שסביר שלרובם אין תאימות לויסטה עדיין אם בכללככה זה אצלי לפחות... חצי מהתוכנות והציוד שאני משמש בו לא תומך בויסטה
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים יכך לפחות עוד שנה עד שאני אקנה את Vista!,או לפחות עד שיצאה SP1 בשבילו.כמו שאמרו לפניי עדיין יש בעיות תאימות של תוכנה וחומרה.קיצקץ XP!!!
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחכה עוד איזה כמה חודשיים,עדי שזה יהיה כדי... עכשיו זה עוד חדש, הרבה דבריםלא תומכים, יש הרבה בעיות.. שהעולם יסתגל
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים לי דווקא מותקנים שניהם.. על כונן C הXP ועל כונן D הויסטהאני דווקא יותר אהבתי את הויסטה במיוחד מבחינת המראה.. ולי אישית לא היו בעיות חומרה וסיבוכים עם דרייברים..ולכן לפי דעתי ויסטה עדיפה.. לפחות למי שאין לו בעיות דרייברים וכדומה.. ויש לו מחשב שמתאים לויסטה..הרוב ישארו בזמן הקרוב בXP או בגלל בעייות הדרייברים בויסטה או בגלל שהמחשב שלהם לא מספיק חזק בשבילו..אבל אלה שאין להם את בעיית הדרייברים.. (או כשימצא פתרון בשבילם) ושיש להםפ מחשב מתאים.. לדעתי עדיף הויסטה..למרות שלי יש בעיה איתם עם החיבור לאינטרנט לכן עשאני מוריד דברים אני משתמש בXP ושאר הזמן בויסטה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.